لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

ممنون
ولی سوالم چیز دیگه هم بود.اینکه مگه قرار نبود بازی برای پلاس این ماه رایگان بشه؟
سوال بعدی اینکه این بازی 5تا اپیزود داره.هر5تاش رایگان میشه؟چطوریاست؟
لینک پیج بازی که برای پلاس رایگان شده رو داری؟

ممنون
ولی سوالم چیز دیگه هم بود.اینکه مگه قرار نبود بازی برای پلاس این ماه رایگان بشه؟
سوال بعدی اینکه این بازی 5تا اپیزود داره.هر5تاش رایگان میشه؟چطوریاست؟
لینک پیج بازی که برای پلاس رایگان شده رو داری؟
https://store.playstation.com/#!/en-gb/monthly-games/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME

• Like
Reactions: ehsas1
دوستان یک سری فایل ها اخرش A0104-V0101 ندارن و حجم بالایی هم دارن. فرقشون چی هست با اون لینک هایی که اخرشون این عبارت رو دارن؟ من بار اولم هست که میخوام انتقال بدم و واقعا گیج شدم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان یک سری فایل ها اخرش A0104-V0101 ندارن و حجم بالایی هم دارن. فرقشون چی هست با اون لینک هایی که اخرشون این عبارت رو دارن؟ من بار اولم هست که میخوام انتقال بدم و واقعا گیج شدم.

Sent from my iPhone using Tapatalk
اون هايي كه اخرشون بصورت v0100 هست مربوط به اپديت ميشن و اعداد داخلش هم مربوط به ورژن اپديت
اونايي كه همچين چيزي ندارن خود ديتاي بازي هستن
براي انتقال هم بايد ديتا رو به همراه اخرين اپديت بازي داشته باشيد ريجنشون هم بايد با ريجن بازيتون يكي باشه نميتونيد ريجن ٢ رو براي ريجن ١ استفاده كنيد

• Like
Reactions: Shazem
اون هايي كه اخرشون بصورت v0100 هست مربوط به اپديت ميشن و اعداد داخلش هم مربوط به ورژن اپديت
اونايي كه همچين چيزي ندارن خود ديتاي بازي هستن
براي انتقال هم بايد ديتا رو به همراه اخرين اپديت بازي داشته باشيد ريجنشون هم بايد با ريجن بازيتون يكي باشه نميتونيد ريجن ٢ رو براي ريجن ١ استفاده كنيد
خیلی ممنون از جوابتون
سوال دیگه که داشتم این DP اخر فایل برای قسمت اول بازی هست و بعدش قسمت بعدی 0 میشه الی اخر؟ و اینکه هم برای اپدیت هست و هم برای دیتای اصلی بازی این DP؟

خیلی ممنون از جوابتون
سوال دیگه که داشتم این DP اخر فایل برای قسمت اول بازی هست و بعدش قسمت بعدی 0 میشه الی اخر؟ و اینکه هم برای اپدیت هست و هم برای دیتای اصلی بازی این DP؟
DP يعني delta package تا جايي كه ميدونم به ديتاي بازي مربوط نميشه يه فايله كه معمولا حجمش زير پنجاه مگه (ولي پيش مياد حجم زياد هم داشته باشه) و لينكش هم با اپديت يكيه يعني DP- اخر فايلو به 0_ تبديل كنيد ميشه لينك اپديت و ادامه پيدا ميكنه اگه اپديت زير ٤ گيگ باشه بايد DP- رو از لينك حذف كنيد بشه اپديت

• Like
Reactions: Shazem
سلام متاسفانه لینک prey و sniper elite 3 در این تاپیک موجود نیست(نه ریجن 1 و نه ریجن 2)
دوستانی که لینک این دوبازی رو دارند زحمت بکشند و قرار بدن...تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or