لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

سلام دوستان.یه سوال فنی داشتم،چطور بفهمیم قبلا یه اکانت خریدیم چه بازی هایی داخلش بود از کدوم قسمت?
منظورم اینه یه اکانت چندماه پیش گرفتم و باهاش بازی کردم دیگه لازمش ندارم میخوام پاکش کنم،چطور بفهمم که چه بازی هایی داخل اوون اکانت بوده که اشتباهی بقیه بازی هام پاک نشه?

سلام دوستان.یه سوال فنی داشتم،چطور بفهمیم قبلا یه اکانت خریدیم چه بازی هایی داخلش بود از کدوم قسمت?
منظورم اینه یه اکانت چندماه پیش گرفتم و باهاش بازی کردم دیگه لازمش ندارم میخوام پاکش کنم،چطور بفهمم که چه بازی هایی داخل اوون اکانت بوده که اشتباهی بقیه بازی هام پاک نشه?
برو داخل اکانت مورد نظر و قسمت لایبرری مشخصه
راه دوم با مرورگر برو داخل اکانت قسمت دانلود یا قسمت مدیا مشخصه

برو داخل اکانت مورد نظر و قسمت لایبرری مشخصه
راه دوم با مرورگر برو داخل اکانت قسمت دانلود یا قسمت مدیا مشخصه
سلام داداش.مورد اول رفتم ولی داخل library همه بازی ها هستش، تفکیک نیست که مشخص بشه.در مورد دوم هم متاسفانه بازی ها رو از دیر وقتیه دارم یوزر و پسوردش یادم رفته... راهه دیگه ایی نیست؟

سلام داداش.مورد اول رفتم ولی داخل library همه بازی ها هستش، تفکیک نیست که مشخص بشه.در مورد دوم هم متاسفانه بازی ها رو از دیر وقتیه دارم یوزر و پسوردش یادم رفته... راهه دیگه ایی نیست؟
وقتی میری تو اکانت قسمت لایبرری برو قسمت بازیهای خریداری شده.اونجا اگه بازی ای با این اکانت خریده شده باشه تو این قسمت مشخصه
راه بعدی>> اگه اکانتی که داری پرایمریه، دی اکتیوش کن بعد بازیهایی که رو اکانت دیگه قفل دار میشن مشخص میشه که برا این اکانته.البته اول ببین کدوم بازیها قفل داره یا نداره بعد این کارو بکن.با دقت انجام بده

دوستان کارم خیلی گیره ..... اگر می تونید دیتای این ورژن رو بدید
اگه كسي داشته باشه ميذاره براتون
ولي مطمئن باشيد به اين زوديا كسي جوابتون رو نميده خودتون بايد با psx دربياريد هيچكس ريجن ٣ نميگيره مگر اينكه اكانت هكي خريده باشه چون اين ريجن جاي دكمه هاش فرق ميكنه از طرفي هم بازياي شرقي زبانشون لاك هست انگليسي ندارن كمتر كسي سمت اين ريجن ميره

• Like
Reactions: shylord
اگه كسي داشته باشه ميذاره براتون
ولي مطمئن باشيد به اين زوديا كسي جوابتون رو نميده خودتون بايد با psx دربياريد هيچكس ريجن ٣ نميگيره مگر اينكه اكانت هكي خريده باشه چون اين ريجن جاي دكمه هاش فرق ميكنه از طرفي هم بازياي شرقي زبانشون لاك هست انگليسي ندارن كمتر كسي سمت اين ريجن ميره
اون موقعی که اکانت هکی خریدم هنوز تازه کار بودم نمی دونستم دیتاش گیر نمیاد :-<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or