[In reply to Ps4 Data]دوستان آپدیت جدید فیفا رجین 1 رو کسی نداره؟
ممنون داداش.اینو نصب دارم.تو خبرها دیدم آپدیت جدید اومده ولی رو کنسولم زدم خبری از آپدیت نبود[In reply to Ps4 Data]
Fifa 17 update 108 - Region 1
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...CUSA03257_00-FIFAFOOTBALL2017-A0108-V0100.pkg
@dataps
برو داخل اکانت مورد نظر و قسمت لایبرری مشخصهسلام دوستان.یه سوال فنی داشتم،چطور بفهمیم قبلا یه اکانت خریدیم چه بازی هایی داخلش بود از کدوم قسمت?
منظورم اینه یه اکانت چندماه پیش گرفتم و باهاش بازی کردم دیگه لازمش ندارم میخوام پاکش کنم،چطور بفهمم که چه بازی هایی داخل اوون اکانت بوده که اشتباهی بقیه بازی هام پاک نشه?
سلام داداش.مورد اول رفتم ولی داخل library همه بازی ها هستش، تفکیک نیست که مشخص بشه.در مورد دوم هم متاسفانه بازی ها رو از دیر وقتیه دارم یوزر و پسوردش یادم رفته... راهه دیگه ایی نیست؟برو داخل اکانت مورد نظر و قسمت لایبرری مشخصه
راه دوم با مرورگر برو داخل اکانت قسمت دانلود یا قسمت مدیا مشخصه
وقتی میری تو اکانت قسمت لایبرری برو قسمت بازیهای خریداری شده.اونجا اگه بازی ای با این اکانت خریده شده باشه تو این قسمت مشخصهسلام داداش.مورد اول رفتم ولی داخل library همه بازی ها هستش، تفکیک نیست که مشخص بشه.در مورد دوم هم متاسفانه بازی ها رو از دیر وقتیه دارم یوزر و پسوردش یادم رفته... راهه دیگه ایی نیست؟
اگه كسي داشته باشه ميذاره براتوندوستان کارم خیلی گیره ..... اگر می تونید دیتای این ورژن رو بدید
اون موقعی که اکانت هکی خریدم هنوز تازه کار بودم نمی دونستم دیتاش گیر نمیاداگه كسي داشته باشه ميذاره براتون
ولي مطمئن باشيد به اين زوديا كسي جوابتون رو نميده خودتون بايد با psx دربياريد هيچكس ريجن ٣ نميگيره مگر اينكه اكانت هكي خريده باشه چون اين ريجن جاي دكمه هاش فرق ميكنه از طرفي هم بازياي شرقي زبانشون لاك هست انگليسي ندارن كمتر كسي سمت اين ريجن ميره