arash1996
کاربر سایت
اکانتم ریجن یکه. ولی این فایلها برای آپدیتن. خود بتا عبارت A0103-V0100 رو توی اسمش نداره، ولی این فایلها دارن. بخاطر همین هم منتقل نمیشه.خب حتما ریجن اکانتی که باهاش بازی رو دانلوو کردین ریجن یک نیست
اکانتم ریجن یکه. ولی این فایلها برای آپدیتن. خود بتا عبارت A0103-V0100 رو توی اسمش نداره، ولی این فایلها دارن. بخاطر همین هم منتقل نمیشه.خب حتما ریجن اکانتی که باهاش بازی رو دانلوو کردین ریجن یک نیست
دقیقا 1 روز قبل اینکه عرضه جهانی شه لینک تو استور قرار میگیره. از کجا میشه لینکشو گیر اون روز اورددوتا سه روز دیگه مونده هر موقع بیاد دوستان میزارن
شما تا حالا بازی پیش خرید نکردی نه؟ درکت میکنمدقیقا 1 روز قبل اینکه عرضه جهانی شه لینک تو استور قرار میگیره. از کجا میشه لینکشو گیر اون روز اورد
اتفاقا پیش خرید کردم که میپرسم. حالا بالاخره لینکش بیاد دوستان میزارن دیگهشما تا حالا بازی پیش خرید نکردی نه؟ درکت میکنم
خب داداش گل تو که پیش خرید کردی مگه تاریخ پری لود رو ننوشته که میگی یک روز قبل از انتشار رسمیاتفاقا پیش خرید کردم که میپرسم. حالا بالاخره لینکش بیاد دوستان میزارن دیگه
کدبازی چیه؟سلام دوستان. کسی میتونه لینک رجیون 3 NioH رو پیدا کنه ؟ خیلی واجبه :confounded:
مگه میشه مگه داریم؟ کجا زده 27پریلود horizon تاریخ 27/2 باز میشه دو روز دیگه
والا اینجا واسه من زده 27مگه میشه مگه داریم؟ کجا زده 27
ماله من که زده 26ام تازه همین الان بهم جوایز پیش خرید رو هم داده معمولا بازی هایی که کمتر از 12 ساعت به پری لودشون مونده جوایز پیش خرید رو میده