مطمئنی داره دیتاهارو از رو هارد کپی میکنه؟ نکنه داره دانلود میکنه؟اقا سرعت انتقال من با این برنامه 1MB/S هست.چجوری زیادش کنم اینو؟
دروددوستان سلام،وقتتون بخیر.
چه تفاوتی بین دیتا با پسوند EP و دیتا با پسوند UP هست؟من بلادبورن ریجن 2 خریدم دیتاش و که هم دادن با چسوند EP بود اما psx با پسوند UP ازم میخاس!!!مشکل از دیتاهاس؟
http://ic.02b042bb.0ec6af.gs2.sonyc...nloadId=00000058&downloadType=ob&product=0187لینک اپدیت RAINBOWSIX SIEGE ریجن 2 رو کسی داره ؟
1.16
نه از اون بابت مطمئنم چون نت ذغالی دارم که سرعت دانلودش حداکثر به 150KB/s میرسه.کامپیوتر با کابل LAN به مودم وصله و PS4 هم از طریق وای فای.سرعت انتقال دیتا معمولا 800KB/s هست.چیکار کنم زیاد شه؟مطمئنی داره دیتاهارو از رو هارد کپی میکنه؟ نکنه داره دانلود میکنه؟
سرعت انتقال تقریباً باید 20-25 مگ باشه
داداش شما ترتیب اتصالات رو معکوس کن درست میشه یعنی این که کامپیوتر رو با وای فای و PS4 رو با کابل LAN وصل کن . این جوری حل میشه دادا . موفق باشی .نه از اون بابت مطمئنم چون نت ذغالی دارم که سرعت دانلودش حداکثر به 150KB/s میرسه.کامپیوتر با کابل LAN به مودم وصله و PS4 هم از طریق وای فای.سرعت انتقال دیتا معمولا 800KB/s هست.چیکار کنم زیاد شه؟
بهتره آپدیت رو از PS4 بگیری در صورتی که قبلا آپدیت های قبلی رو PS4 نصب بوده و بازی میکردی ! بخاطر اینکه اپدیت 1.16 فقط 900 مگ هست !لینک اپدیت RAINBOWSIX SIEGE ریجن 2 رو کسی داره ؟
1.16
اگه امکانش هست دو تا شو با LAN وصل کن.نه از اون بابت مطمئنم چون نت ذغالی دارم که سرعت دانلودش حداکثر به 150KB/s میرسه.کامپیوتر با کابل LAN به مودم وصله و PS4 هم از طریق وای فای.سرعت انتقال دیتا معمولا 800KB/s هست.چیکار کنم زیاد شه؟
کامپیوتر رو مستقیم به کنسول وصل کن (با کابل)تا سرعت بشه 11-12 مگ برثانیهنه از اون بابت مطمئنم چون نت ذغالی دارم که سرعت دانلودش حداکثر به 150KB/s میرسه.کامپیوتر با کابل LAN به مودم وصله و PS4 هم از طریق وای فای.سرعت انتقال دیتا معمولا 800KB/s هست.چیکار کنم زیاد شه؟
یعنی فقط کافیه ک کامپیوتر به وای فای وصل باشه,و ps4 هم با کابل LAN به کامپیوتر؟کامپیوتر رو مستقیم به کنسول وصل کن (با کابل)تا سرعت بشه 11-12 مگ برثانیه
نت کامپیوترم با وایفای باشه کفایت میکنه
بعضیا میگن خودش اتومات اوکیه اما من تا به کنسول آی پی ندم اوکی نمیشه.حالا اموزشش تو همین قسمت ps4 هست.با اون برو جلو اگه اوکی نشد بگو بهت بگم چیکار کنی.دیسیبل کردن نت انتی ویروس و شبکه انتی ویروس یادت نرهیعنی فقط کافیه ک کامپیوتر به وای فای وصل باشه,و ps4 هم با کابل LAN به کامپیوتر؟
باشه تست میکنم ببینم چی میشه