لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

دوستان وقت بخیر
امروز داشتم دیتای بلک آپس3 رو میریختم که اواسط کپی شدن این ارور رو داد

بعد که به psx مراجعه کردم دیدم پارت سوم آپدیت که 3.86گیگ هست تو psx آخرین لینکیه که کنسول درخواست دیتاشو کرده(طبق عکسی که مشخص کردم).ینی همین پارت مشکل داره و باید از نو دانلود کنم یا مشخص نیست کدوم پارته؟
اینم عکسش

دوستان وقت بخیر
امروز داشتم دیتای بلک آپس3 رو میریختم که اواسط کپی شدن این ارور رو داد

بعد که به psx مراجعه کردم دیدم پارت سوم آپدیت که 3.86گیگ هست تو psx آخرین لینکیه که کنسول درخواست دیتاشو کرده(طبق عکسی که مشخص کردم).ینی همین پارت مشکل داره و باید از نو دانلود کنم یا مشخص نیست کدوم پارته؟
اینم عکسش

من هم برای اپدیت انچارتد به این مشل برخوردم.شما کافیه به قسمت setup internet در ps4 برید و به وای فای یا از طریق لن به نت وصل بشید.بعد به دانلود در کنسول رفته و بلک اپس رو اپدیتش رو ادامه بدید(بدون اتصال با psx)
یه مقدار کمی دانلود میکنه و بعد تمامه

• Like
Reactions: ehsas1
من هم برای اپدیت انچارتد به این مشل برخوردم.شما کافیه به قسمت setup internet در ps4 برید و به وای فای یا از طریق لن به نت وصل بشید.بعد به دانلود در کنسول رفته و بلک اپس رو اپدیتش رو ادامه بدید(بدون اتصال با psx)
یه مقدار کمی دانلود میکنه و بعد تمامه
ممنون داداش گلم.حدود 20-30 مگ دانلود کنه کفایت میکنه؟
==========
ویرایش:حل شد داداش.دمت گرم.از یه 4 گیگ نجاتم دادی.خدا خیرت بده :*

آخرین ویرایش:
ممنون داداش گلم.حدود 20-30 مگ دانلود کنه کفایت میکنه؟
==========
ویرایش:حل شد داداش.دمت گرم.از یه 4 گیگ نجاتم دادی.خدا خیرت بده :*
بعضی بازی ها هستن که در حین کپی کردن با PSX اروری میدن که دیتا خراب هست.اما در واقع اینجوری نیست.
کمی با خود کنسول دیتای بازی رو دانلود کنید (حدود 20-30 مگابایت) بعد مجدد با PSX بذارین برای کپی حل میشه

سلام دوستان من ۴۷ گیگ انچارتدو دانلود کردم الان که میرم بریزم رو دستگاه میگه حچم بازی ۵۳گیگه و نمی تونم بازی رو دستگاه بریزم میشه راهنمایی کنید خواهشا

سلام دوستان من ۴۷ گیگ انچارتدو دانلود کردم الان که میرم بریزم رو دستگاه میگه حچم بازی ۵۳گیگه و نمی تونم بازی رو دستگاه بریزم میشه راهنمایی کنید خواهشا

آخرین آپدیت بازیو باید دانلود کنی داداش

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or