لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

سلام

بعضی بازیها به این صورت هست که اول دیتا شماره 0 و بعد دیتا شماره 1 و همینطور انتقال میده، ولی بعضی بازیها لینکهارو به صورت رندم میگیره، یعنی همون اول بعد از انتقال 0 ممکنه لینک 3 بخاد، ولی اگه به هر صورت لازمه که اینکارو بکنی،چنتا فایل اول رو بگیر + آپدیت آخر بازی ، میتونی چنتا فایل اول رو انتقال بدی، بازیهایی که جدیدا م انتقال دادم لینکهاش به صورت پشت سر هم میخاست
تشکر بابت راهنمایی...دقیقا منظور من هم عدم به ترتیب انتقال دادن پارت های دیتاس! مثلا تو دیتای uncharted 4 این قضیه به ترتیب زدن دیتاها رعایت نمیشه
و پارت ها به صورت random انتقال داده میشن.
اینو هم فراموش کردم بگم...یکی از دلایل ارور data is corrupted هم دقیقا همین موضوع هست! ( عدم کامل بودن دیتا بازی همراه اخرین اپدیت )

آخرین ویرایش:
سلام دوستان چند روزه در اتصال به gta online مشکل دارم : پلاس دارم و بقیه بازا رو هم میتونم انلاین بازی کنم و سرعت اینترنت هم بالاست تقریبا( 900kbps( با این حال میزنهgta online services are unavaliable try later و بعد دو سه روز که امروز رفتم بازم همینو میزنه ولی قبلا نمیزد
کمک کنید

دوستان عزیز اپدیت اخر
THE DIVISION ریجن 1
اگه دارین لطف کنین بزارین . فدا
--------------------
رفقا من جدیدا لینک که میگیرم به جای اسم یه سری عدد ها میاد برای فایل هام ایا مشکلی داره ؟؟
مثل این :

m5q8_capture.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or