لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

برای بالا رفتن سرعت انتقال دیتای بازیها
غیر از بالا بودن کانفیگ سیستم و کیفیت کابل لن یه نکته دیگه هم هست که تا حالا من خودم روی چند تا دستگاه تست کردم و نتیجه داده :
انتقال دیتا روی یک یوزر افلاین !!
واقعا جواب داده
مگه نباید اول تست داد و به اینترنت وصل شد پس منظورتون از یوزر افلاین چیه؟

منم دیشب لینکا رو از psx گرفتم . دیدم لینک اول یه فایل 40 مگی بهم داد . چون توو پست اول خونده بودم فایل هاا به صورت بسته های 4 گیگی جدا میشه گفتم شاید اشتباهی چیزی شده . یکم که گذشت لینک 4 گیگی رو بهم داد . فقط میخواستم ببینم اون 40 مگ اولیه چیه و بعد اینکه برای انتقال فایل به کنسول از همون 40 مگه شروع کنیم درسته ؟

اون فایلی که آخرش DP نوشته شده
برای بعضی از بازی ها آپدیت ها دانلود پوینت داره
مال اون هستش و شما اگر با خود کنسول مثلا تا 1.25 آپدیت کرده باشی و آپدیت 1.26 بیاد اون فایل بررسی میکنه و مابقی آپدیت رو به شما میده و از اول دانلود نمیکنه

دوستان با توجه به این که جدیدا آپدیت بازی‌های دیجیتالی با خود لینک دانلود بازی یکی شده، من وقتی میخوام لینک بگیرم، فقط لینک پارت های بازی را میده و خبری از لینک آپدیتش نیست.

واقعا خیلی مشکل بدیه. چون مثلا الان درایوکلاب خود بازیش نزدیک 20 گیگه ولی 8 گیگ آپدیت داره و من الان وقتی لینک هاشو میگیرم، فقط لینک بازی را میده و باید برای لینک آپدیتش، بازی را کامل بریزم تا تازه لینک آپدیتاشم بده.

دوستان راه حلی برای این مشکل نیست؟

دوستان با توجه به این که جدیدا آپدیت بازی‌های دیجیتالی با خود لینک دانلود بازی یکی شده، من وقتی میخوام لینک بگیرم، فقط لینک پارت های بازی را میده و خبری از لینک آپدیتش نیست.

واقعا خیلی مشکل بدیه. چون مثلا الان درایوکلاب خود بازیش نزدیک 20 گیگه ولی 8 گیگ آپدیت داره و من الان وقتی لینک هاشو میگیرم، فقط لینک بازی را میده و باید برای لینک آپدیتش، بازی را کامل بریزم تا تازه لینک آپدیتاشم بده.

دوستان راه حلی برای این مشکل نیست؟

برای منم یه موقع هایی همچین مشکلی پیش میاد
ولی اتصال psx رو قطع کن و بزار بازی 2 3 مگ از خود کنسول دانلود شه،بعد دوباره پی اس ایکس رو وصل کن
یه موقع هایی اینطوری لینک اپدیت رو میده به من
و یه موقع هایی هم یه چند دقیقه که بین 5تا 15دقیقه میزارم psx ایکس به کنسول وصل باشه میبینم خود به خود لینک اپدیت میاد...
باز این روش من زیاد قطعی نیست و فعلا برای خودم جواب داده و شما حالا یه تست بکن ببین چی میشه

برای منم یه موقع هایی همچین مشکلی پیش میاد
ولی اتصال psx رو قطع کن و بزار بازی 2 3 مگ از خود کنسول دانلود شه،بعد دوباره پی اس ایکس رو وصل کن
یه موقع هایی اینطوری لینک اپدیت رو میده به من
و یه موقع هایی هم یه چند دقیقه که بین 5تا 15دقیقه میزارم psx ایکس به کنسول وصل باشه میبینم خود به خود لینک اپدیت میاد...
باز این روش من زیاد قطعی نیست و فعلا برای خودم جواب داده و شما حالا یه تست بکن ببین چی میشه

ممنون دوست من. واقعا راهنمایی خوبی بود. لینک آپدیت ها را هم با روشی که بهم گفتی دادش.

سلام دوستان من یه مشکله بزرگ دارم اینکه فایل های بازی کال افو دانلود کردم فایل ها کامل دانلود شد وه سالمه اما سرعت کپیش خیلی کمه در حد یک کیلو باید کسی میتونه راهنمایی کنه چی کار کنم ؟برنامه ای هست تعمیر کنه فایل های دیگرو امتحال کردم فقط این اینطوری شده

​دوستان فرق Pes 16 Myclub با معمولیش چیه؟

بازی دوستانه میتونی انجام بدی اما تعدا تیمها محدوده
اما تو قسمت مای کلاب این محدودیت نیست
اینکه دوستمون میگه هیشکی توش نیست رو قبول ندارم.چون من چک کردم سیزن آنلاینش حریف پیدا میشه و فرقی با مای کلاب نسخه اصل نمیکنه.مای کلاب این نسخه و نسخه فول یکیه نه جدا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or