لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

سلام اقایون توورو خدا کمک کنید.

ویچر سه به همراه تمام اپدیتاش دان کردم حالا که میخام با psx منتقل کنم تا 12 گیگ پیش میره بعدش میوایسه دیگه تکون نمیخوره. یه بار دیگه هم امتحان کردم تا 19 گیگ رفت بازم دیگه تکون نخورد.

نمیدونم مشکل از کجاست دیتا هم ریجن یکه سالمه. الان یک روز گرفتارم کلافه شدم

سلام اقایون توورو خدا کمک کنید.

ویچر سه به همراه تمام اپدیتاش دان کردم حالا که میخام با psx منتقل کنم تا 12 گیگ پیش میره بعدش میوایسه دیگه تکون نمیخوره. یه بار دیگه هم امتحان کردم تا 19 گیگ رفت بازم دیگه تکون نخورد.

نمیدونم مشکل از کجاست دیتا هم ریجن یکه سالمه. الان یک روز گرفتارم کلافه شدم

برای منم خیلی از مواقع اینطوری میشه...وقتی گیر میکنه دانلود رو میذارم روی حالت اصلی تا 3_4 مگابایت دانلود کنه بعدش دوباره میذارمش روی psx و ادامش نصب میشه..امتحان کن احتمالا جواب میده

برای منم خیلی از مواقع اینطوری میشه...وقتی گیر میکنه دانلود رو میذارم روی حالت اصلی تا 3_4 مگابایت دانلود کنه بعدش دوباره میذارمش روی psx و ادامش نصب میشه..امتحان کن احتمالا جواب میده
روی دانلودم میزارم تکون نمیخوره ای خدا

تو تست اینترنت هم succiful میزنه

چیکار کنم

دوستان من Black ops 3 رو دانلود كردم از همين تاپيك بعد نزديك ٨ مگ انتقال داد ارور داد،زدم با نت خودم دانلود كنه از اول دوباره دانلود كرد تا ١٠ مگ بعد زدم كه انتقال بده دوباره تا ١٣ مگ رفت ارور داد:| واقعا ديوونه شدم هي ارور ميده،درصورتي كه كانكشن و همه چي هم successful ميزنه...ديتا هم از يكي گرفتم كه ديتا ميفروشه..بعد يه چيزي لينكي كه تو psx به من ميده اسمش با ديتاهايي كه من دارم فرق داره،مثلا يكيش BO3 2262 يكي 2680 ايناس مثلا...
تورو خدا اگر كسي ميتونه زودتر كمك كنه..راستي فايروال هم خاموشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

دقیقا از همین روش استفاده میکنم بله فایروال هم خاموشه
اون روش جاری رو که اکثرا استفاده میکنن رو تست کردی؟که مودم مابین کنسول و سیستم هست
دوستان من Black ops 3 رو دانلود كردم از همين تاپيك بعد نزديك ٨ مگ انتقال داد ارور داد،زدم با نت خودم دانلود كنه از اول دوباره دانلود كرد تا ١٠ مگ بعد زدم كه انتقال بده دوباره تا ١٣ مگ رفت ارور داد:| واقعا ديوونه شدم هي ارور ميده،درصورتي كه كانكشن و همه چي هم successful ميزنه...ديتا هم از يكي گرفتم كه ديتا ميفروشه..بعد يه چيزي لينكي كه تو psx به من ميده اسمش با ديتاهايي كه من دارم فرق داره،مثلا يكيش BO3 2262 يكي 2680 ايناس مثلا...
تورو خدا اگر كسي ميتونه زودتر كمك كنه..راستي فايروال هم خاموشه

دیتای دانلود شده با چیزی که تو کنسول هست یکی نیست.بهتره خودت لینکو با psx بگیری و دانلود کنی.این بهترین کاره

اون روش جاری رو که اکثرا استفاده میکنن رو تست کردی؟که مودم مابین کنسول و سیستم هست

دیتای دانلود شده با چیزی که تو کنسول هست یکی نیست.بهتره خودت لینکو با psx بگیری و دانلود کنی.این بهترین کاره

اخه اگر يكي نبود همون چند مگ اولم نميرفت فكر كنم...
٤٠ گيگه دانلود كمي نيست اخه وگرنه ميگرفتم..اگر راه حل ديگه اي هست لطفا بگين..ممنون
اينكه مستقيم كنسولو به لپتاپ وصل كنم چجوريه؟

اخه اگر يكي نبود همون چند مگ اولم نميرفت فكر كنم...
٤٠ گيگه دانلود كمي نيست اخه وگرنه ميگرفتم..اگر راه حل ديگه اي هست لطفا بگين..ممنون
اينكه مستقيم كنسولو به لپتاپ وصل كنم چجوريه؟

به اولش که چقد میره ربطی نداره داداش.شما میگی 10 مگ.من بازی داشتم 100مگ میرفت بعد ارور میداد.بعد فهمیدم شمارشون باهم فرق میکنه و شماره کنسول جدیدتره.اینو بقیه دوستانم میتونن تایید کنن که این شماره خیلی مهمه
اون روشم بگردی باید تو همین انجمن باشه

به اولش که چقد میره ربطی نداره داداش.شما میگی 10 مگ.من بازی داشتم 100مگ میرفت بعد ارور میداد.بعد فهمیدم شمارشون باهم فرق میکنه و شماره کنسول جدیدتره.اینو بقیه دوستانم میتونن تایید کنن که این شماره خیلی مهمه
اون روشم بگردی باید تو همین انجمن باشه
1.13 هم اومده مثل اینکه ولی من 1.12 دانلود کردم اگه میخوای لینک all بهت بدم.فقط یه نکته ای اگر بخوام از 1.12 به 1.13 آپ کنیم بازم 17 گیگ دانلود باید کنیم؟

بچها الانم black ops3 داشتم میریخنم به 9 گیگ که رسید دیگه جلوتر نمیره چیکارکنم از دیتا که نیست چون دوتا بازی امتحان کردم پس یه جای کار میلنگه.

بیشتر کمک کنید اقایون با چندتا کابل لن هم امتحان کردم.

:thanks::thanks::thanks:
1.13 هم اومده مثل اینکه ولی من 1.12 دانلود کردم اگه میخوای لینک all بهت بدم.فقط یه نکته ای اگر بخوام از 1.12 به 1.13 آپ کنیم بازم 17 گیگ دانلود باید کنیم؟

ممنون
برای من که آپدیت ندارم بله،باید آخرین نسخه رو داشته باشم.
برای شمایی که 1.12 رو کنسولت نصبه فکر کنم نیازی نباشه.
با psx یه امتحانی بکن اگه خواست کل 17 گیگ رو دوباره بگیره با خود کنسول آپدیتش کن بی دردسر ;)

اگر دسترسی داشتی و تونستی لینک 1.13 رو هم به من بدی ممنون میشم :thanks:
(لینک همون فایل اول هم باشه کافیه)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or