لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

[h=1]Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below[/h]http://gs2.ww.prod.dl.playstation.net/gs2/appkgo/prod/CUSA02769_00/1/f_87280962952ca14eabbec38f23baf2b06efead6ab7edadda669d1d10fc75839e/f/UP0082-CUSA02769_00-DQHGAME000000000_0.pkg

ادامه لینکها هم با جایگزین کردن عدد به ترتیب روی صفر اخر روی همین لینک بدست می اید.
این بازی رو الان سونی تو استور برای کاربران پلاس به قیمت 42 دلار قرار داده فرصت خوبی هست برای خرید اگر کسی قصد خرید این بازی رو داره. من خرید کردم و لینک رو اینجا قرار دادم.

انصافا یکی که حاضره مدام تاپیکو اپدیت کنه به مدیر این بخش پی ام بده و مسئولیت تاپیک رو به عهده بگیره:دی

محمد مشكل اينه كه خيلي خيلي زياده :|
يعني هر دقيقه امكان داره يه اپديت بياد :|

به هر حال اگر توانايي قفل كردن و باز كردن يه تاپيك ( به صورت تك پستي ) به يكي مثل من داده بشه حاضرم مسئوليت اش رو قبول كنم اما در غير اين صورت اصلاً كاري نميشه كرد چون يكي مياد مي گه فلان اپديت ! يه پست اضافه مي خوره بعد يكي مياد ميگه برو پست اول دوباره يه پست ديگه بعد مي گه نبود مي گه هست و ... :|

به هر حال اگر توانايي قفل كردن و باز كردن يه تاپيك ( به صورت تك پستي ) به يكي مثل من داده بشه حاضرم مسئوليت اش رو قبول كنم اما در غير اين صورت اصلاً كاري نميشه كرد چون يكي مياد مي گه فلان اپديت ! يه پست اضافه مي خوره بعد يكي مياد ميگه برو پست اول دوباره يه پست ديگه بعد مي گه نبود مي گه هست و ... :|

منم میتونم کمک کنم توی این بخش :-)

فکر کنم منظور اینه که یه Index درست شه توی تاپیک اول همه آپدیت ها قرار بگیره و هر روز آپدیت بشه

قبول دارم منتهی میتونیم همگی کمکی کنیم واسه بروز شدنش. من خودم مثلا حاضرم تا جایی که میتونم کمک کنم منتهی حضور یه نفر که حواسش به پست اول باشه خیلی نیازه که نداریم الان اون یه نفرو:دی

سلام دوستان من 10 صفحه قبل رو گشتم اپدیت BF : Hardline نبود اگه لطف کنید بزارین ممنون میشم . ریجن all هست بازی .تشکر

خدمت شما A107 .....R1.... 2.84 GB

P0

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

دوستان لطفا جدیدترین آپدیت بازی Until Down ریجن 1 رو لطف کنید
مرسی
@};-

اگه جدید ترین آپدیتش A103 هستش خدمت شما

A103 حجم حدود 11 گیگ

[URL="http://gs2.ww.prod.dl.playstation.net/gs2/ppkgo/prod/CUSA00194_00/3/f_e63f5036d76475681f2149065538394a662e10c08234c4dfc442acf41c077101/f/EP9000-CUSA00194_00-UNTILDAWN0000001-A0103-V0100_0.pkg?downloadId=00000048&downloadType=ob&product=0187"]P0[/URL]

P1

P2

سلام دوستان

میشه دیتا بازی P.T رو گیر اورد؟ از توی استور ps4 که به کل حذف شده ارور cannot download میده میخواستم ببینم راه دیگه ایی نیست بتونم دیتاشو گیر بیارم؟

سلام دوستان

میشه دیتا بازی P.T رو گیر اورد؟ از توی استور ps4 که به کل حذف شده ارور cannot download میده میخواستم ببینم راه دیگه ایی نیست بتونم دیتاشو گیر بیارم؟

چرا میشه
این همه سایت فروش دیتا
من خودم تا یک ماه پیش داشتمش ولی هارد خراب شد و پرید وگرنه واست رایت میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or