لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

اغا اخرین ابدیت اسلیپینگ داگز رو لطف کنین

- - -ویرایش - - -

.
.
.
.
اینم فالوت رجین یک آبدیت
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.net/gs2/ppkgo/prod/CUSA02557_00/2/f_09cfa805f88029c67a30d93b8ec2fdf505de1a716c2f7823020852c9d102c5b6/f/UP1003-CUSA02557_00-FALLOUT4FULLGAME-A0102-V0100.pkg?downloadId=00000095&serverIpAddr=78.152.51.155&downloadType=ob&product=0187

سلام دوستان ببخشید من تازه میخوام کار با برنامه رو شروع کنم ببخشید اگر سوالم پیش پا افتاده هست میخواستم بدونم من اگر این اپدیت 17 گیگ بازی the witcher را دانلود کنم فقط با همین برنامه psx میتونم انتقال بد راه دیگه ای نیست ؟
ممکن هست لطفا همه اپدیت هایی که برای بازی امده قرار بدید تا به ترتیب دانلود کنم؟

سلام دوستان ببخشید من تازه میخوام کار با برنامه رو شروع کنم ببخشید اگر سوالم پیش پا افتاده هست میخواستم بدونم من اگر این اپدیت 17 گیگ بازی the witcher را دانلود کنم فقط با همین برنامه psx میتونم انتقال بد راه دیگه ای نیست ؟
ممکن هست لطفا همه اپدیت هایی که برای بازی امده قرار بدید تا به ترتیب دانلود کنم؟

اگر فایل آپدیت یا دیتای بازی رو دانلود کنید،‌ فقط با PSX می‌تونید انتقالش بدید و راه دیگه‌ای نیست. این نکات رو مد نظر داشته باشید:
۱. ریجن آپدیت بازی باید با ریجن بازی حتما یکی باشه.
۲. هر آپدیت دربرگیرنده‌ی آپدیت‌های قبلی هم هست، پس لازم نیست آپدیت‌های قبلی رو هم دانلود کنید.
۳. تنها می‌تونید آخرین آپدیتی که برای بازی اومده رو بریزید. مثلا اگر شما فایل آپدیت ۱.۱۰ رو داشته باشید و الان آپدیت ۱.۱۱ اومده باشه، دیگه فایل ۱.۱۰ شما بی‌استفاده میشه و امکان نداره بتونید نصبش کنید.
۴. بعد از آپدیت ۳.۰۰ کنسول، همزمان با دانلود دیتا، آخرین آپدیت هم لازمه و دیگه نمیشه دیتای بازی رو جدا از آپدیت نصب کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or