لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

سلام دوستان

لینک آخرین آپدیت بازی فیفا 16 ریجن ALL رو کسی داره بزاره تا دانلود کنیم ؟؟

شماره آپدیتش چنده ؟

آخرین آپدیت FIFA 16 ورژن چنده ؟؟ منظورم شماره آپدیت هست....
آپدیتی که توی صفحه اول هست (Update 1.01) آخرین آپدیت هست ؟؟

سلام
منم با کنسولم لینک گرفتم.
همین لینکا رو داد که جمعش میشه 15.1 گیگ.
اما تو کنسولم زده 16.8 گیگ.
یعنی بقیش اپدیته؟
بدون اپدیت نمیتونم بریزم؟

سلام
منم با کنسولم لینک گرفتم.
همین لینکا رو داد که جمعش میشه 15.1 گیگ.
اما تو کنسولم زده 16.8 گیگ.
یعنی بقیش اپدیته؟
بدون اپدیت نمیتونم بریزم؟
اگر با psx کار میکنید اول باید آپدیت جدید بازی رو بدید بهش تا بازی رو نصب کنه...

ببخشید من اپدیت 1.14 بازی gta v رو گرفتم الان 1.15 اومده یعنی کل 9 گیگ رو باید دان کنم یا مقداری از قبلیم میره روش؟
اگه میره الان من باید چقدشو دان کنم؟

ببخشید من اپدیت 1.14 بازی gta v رو گرفتم الان 1.15 اومده یعنی کل 9 گیگ رو باید دان کنم یا مقداری از قبلیم میره روش؟
اگه میره الان من باید چقدشو دان کنم؟

اگر ۱۴ رو نصب کردید قبلا، فکر کنم حدود ۱.۳گیگ جدید دانلود می‌کنه. اما اگه تا الان ۱۴ رو نصب نکردید، کل آپدیت ۱۵ رو باید دانلود کنید.

میشه یکی ج بده؟
لینک آپدیت رو هم با همون PSX استخراج کنید مثل بقیه‌ی لینک‌ها. اصولا اینطوریه که دفعه‌ی اول که دانلود رو می‌زنید، توی PSX هم لینک پارت اول دیتای اصلی میاد، هم لینک آپدیت.
در ضمن این رو هم بدونید که یه درصد کمی هم فشرده سازی داره دیتای بازی‌ها، بنابراین حجمی که دانلود می‌کنید کمتر از اون چیزی هست که توی کنسول می‌نویسه.

لینک آپدیت رو هم با همون PSX استخراج کنید مثل بقیه‌ی لینک‌ها. اصولا اینطوریه که دفعه‌ی اول که دانلود رو می‌زنید، توی PSX هم لینک پارت اول دیتای اصلی میاد، هم لینک آپدیت.
در ضمن این رو هم بدونید که یه درصد کمی هم فشرده سازی داره دیتای بازی‌ها، بنابراین حجمی که دانلود می‌کنید کمتر از اون چیزی هست که توی کنسول می‌نویسه.

داداش من وقتی بازی رو از استور خریدم یه فایل اومد به لیست دانلود هام با حجم 16 گیگ و 800
من با psx لینک گرفتم و فقط یه لینک بهم داد.
وقتی پارت های بقیه رو چک کردم متوجه شدم 15 گیگ و 100 هست . همون عددی که تو استور زده.پس اپدیت رو لینکش رو نگرفته.
حالا چجوری باید لینک اپدیت رو بگیرم؟

داداش من وقتی بازی رو از استور خریدم یه فایل اومد به لیست دانلود هام با حجم 16 گیگ و 800
من با psx لینک گرفتم و فقط یه لینک بهم داد.
وقتی پارت های بقیه رو چک کردم متوجه شدم 15 گیگ و 100 هست . همون عددی که تو استور زده.پس اپدیت رو لینکش رو نگرفته.
حالا چجوری باید لینک اپدیت رو بگیرم؟

شما وقتی پارتهای بازی رو دانلود کردی بریز تو یک پوشه بده به برنامه تا انتقال بده ... اون موقع تو برنامه لینک اپدیت بازی میاد
لینک رو بگیر و دانلود کن بعد فایل اپدیت رو بریز تو پوشه فایلهای بازی و بعد بده به برنامه تا انتقال بده و تمام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or