لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

یه توضیح مختصر در مورد این بازی میدید که چه کسانی میتونن ازش استفاده کنن؟
با توجه به اینکه حجمش 21 گیگ هست یعنی بازی به صورت 100 درصد هست و همه میتونن بازی کنن یا اینکه این بازی هم پولی هست؟
بخش مای کلابش که رایگان شده بدون پلاس هم میشه انلاین بازی کرد یا حتما باید پلاس داشت؟
با تشکر
نسخه رایگانه.بصورت دمو هست
7تیم داخلش هستن
بخش تمرینی هم داره
بخش مای کلاب پی اسو نمیدونم چطوریه چون فیفا بازم.اگه نیاز به آنلاین بودن داشته باشه حتما پلاس میخواد

نسخه رایگانه.بصورت دمو هست
7تیم داخلش هستن
بخش تمرینی هم داره
بخش مای کلاب پی اسو نمیدونم چطوریه چون فیفا بازم.اگه نیاز به آنلاین بودن داشته باشه حتما پلاس میخواد
واقعا چه دلیلی داشته بازی رو با حجم 21 گیگ بدن بیرون در حالیکه نسخه دمو 5 گیگه و همه این امکانات رو هم داره بجز مای کلاب
فکر نمیکنم مای کلاب اینقدر هیجان و ارزش داشته باشه که یه دفعه مجبور بکنه طرف رو 4 برابر بیشتر دانلود کنه اونم در شرایطی که بازی دمو باشه
تازه اگر برای مای کلابش پلاس هم بخواد که دیگه چه بدتر
تازه اون 7 تیم دوستانش هم چندان چنگی به دل نمیزنن
آخه ا اس رم هم شد تیم؟

به هر حال اگر دوستانی این بازی رو دانلود کردن یه اطلاعات دقیقتری بدن ممنون میشیم
با تشکر

واقعا چه دلیلی داشته بازی رو با حجم 21 گیگ بدن بیرون در حالیکه نسخه دمو 5 گیگه و همه این امکانات رو هم داره بجز مای کلاب
فکر نمیکنم مای کلاب اینقدر هیجان و ارزش داشته باشه که یه دفعه مجبور بکنه طرف رو 4 برابر بیشتر دانلود کنه اونم در شرایطی که بازی دمو باشه
تازه اگر برای مای کلابش پلاس هم بخواد که دیگه چه بدتر
تازه اون 7 تیم دوستانش هم چندان چنگی به دل نمیزنن
آخه ا اس رم هم شد تیم؟

به هر حال اگر دوستانی این بازی رو دانلود کردن یه اطلاعات دقیقتری بدن ممنون میشیم
با تشکر

عزیز دل،اطلاعات بازی همینیه که گفتم.چون من صفحات رسمی این شرکتهارو تو ف ی س ب و ک لایک زدم و ازونجا گفتم اینارو
خودم دارم دانلود میکنم ببینم چیه.ولی در کل نسخه کاملشم ارزشی نداره چه برسه به این.چون دانلودی ندارم دارم میگیرمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or