اگه میخوای راحت انتقال بده برو تو ستینگ نرم افزار و گزینه ی auto find and replace رو بزن و ادرس پوشه ای که بازی داخلش هست رو بده بعد به محض زدن دانلود خودش شروع میکنه انتقال بده.آقا هیشکی ب ما تو اینجا نمیگه ک چجوری بازیهای دان شده توسط pc رو انتقال بدم ب کنسول
http://forum.bazicenter.com/thread89356/page39/
خودم استخراج کردم.هرکی میخواد استفاده کنه:آپدیت بازی Kilzone Shadow Fall رو کسی واسه ریجن All داره؟
استارتر لینک همه ی بازی ها رو داره.:dدوستان توجه کنید این لینکهایی که بچه ها قرار میدن تو تاپیک ... این بازیها رو خریداری کردن یا برای پلاس اومده که باید از کنسول استخراج بشه
برای همین ممکنه لینک یک سری از بازیها و آپدیت ها رو به علت نداشتن اون بازی نشه اینجا قرار داد
در ضمن اگه استارتر تاپیک بتونه تمام لینکهایی که تا حالا قرار گرفته رو تو پست اول قرار بده خیلی منظم میشه و دسترسی بهشون هم راحته
دوستان کسی نیست این ۲ ۳ تا بازی کاملا مجانی استور رو با لینکش بزاره ما هم استفاده کنیم؟یک ۲۳ تا دیگه هم هست که کاملا مجانیهدوستان عزیز Dc univerce انلاین رو کسی داره برای استور us ?همون که مجانی هستش و برای انلاینه؟لطفا اون چندتا بازی رو لینکشو بزارید که و استور مجانی هست و بنده مک دارم هیچ راهی برای گرفتن لینکاشون ندارم