لیست 100 شخصیت منفی برتر از نگاه games radar

بهترین شخصیت منفی تاریخ از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
  • نظرسنجی بسته شده است .
من فهمیدم ! جوکر رو نذاشتی تا وسکر اول بشه:-l:-w:d

دوست عزیز من. من بر اساس رده بندی گیمز رادار رتبه بندی کردم. 20 تا اول را گذاشتم. چون دیگه برای نظر سنجی بیشتر از 20 گزینه وجود نداره. الان من وسکر را گذاشتم همان 13!

دوست عزیز من. من بر اساس رده بندی گیمز رادار رتبه بندی کردم. 20 تا اول را گذاشتم. چون دیگه برای نظر سنجی بیشتر از 20 گزینه وجود نداره. الان من وسکر را گذاشتم همان 13!

من شوخی کردم عزیز;;):d

ولی انصافا اگه جوکر تو لیست بود اول میشد

بهزاد زود بیا و جوابگو باش >:)

=)) =)) دقیقن
پست قبلی جواب دادم
اخه جوکر چه ربطی به دنیای بازی داره؟! یک ظلمی هست در حق بقیه شخصیت ها! من هر 20 شخصیت منفی بالا را میشناسم. خب حالا اگه هیچ کس هیچ کدام را نشناسه و جوکر باشه میره بش رای میده. مسخره نیست؟!

پست قبلی جواب دادم
اخه جوکر چه ربطی به دنیای بازی داره؟! یک ظلمی هست در حق بقیه شخصیت ها! من هر 20 شخصیت منفی بالا را میشناسم. خب حالا اگه هیچ کس هیچ کدام را نشناسه و جوکر باشه میره بش رای میده. مسخره نیست؟!

ظلمش اینه که جوکر خیلی بیشتر از وسکر طرفدار داره درست میگم ؟>:):d

این دوستمون راست می گه بهزاد..جوکر خیلی طرف دار داره...>:)
البته تو ایران:p
خب به من چه! برید به گیمز رادار بگید چرا جزو 20 تا نیست. من که نمیتونم رده بندی را براساس سلیقه خودم ترتیب بدم! کار زشتی هست! اره اره خیلی زشت!!!!:p

این دوستمون راست می گه بهزاد..جوکر خیلی طرف دار داره...>:)
البته تو ایران:p
WHAT :-o
من اون موقع که تازه با جوکر آشنا شدم و در موردش یه کم تحقیق کردم توی تمام فروم های خارجی جوکر کشته مرده داره بعد شما میگی فقط تو ایران :-o :-o

WHAT :-o
من اون موقع که تازه با جوکر آشنا شدم و در موردش یه کم تحقیق کردم توی تمام فروم های خارجی جوکر کشته مرده داره بعد شما میگی فقط تو ایران :-o :-o
اون زمان که تو قسمت مقایسه بازی ها بود تو {دوتا تایپیک پایینی}جوکر خیلی طرفدار داشت.یادمه همون موقع یک کاربر از رقابت بین شخصیت ها در خارج یک سایت معرفی کرد که درحین نا باوری که اون رقابت خیلی شلوغ بود همه جور طرفدار و کاربر های مختلف اون جا جمع بودن ولی در همون مراحل اول جوکر و کلود{در فاینال فانتزی}یادمه حذف شدن. برای همین میگم...من خودم هم تا اون موقع فکر می کردم جوکر خیلی طرفدار داره در همه جا ولی اون شکستش من رو نسبت به خارج به تردید انداخت.:)

کلاً سیر محبوبیت جوکر به دو دوره ی قبل و بعد از هث لجر خلاصه میشه :دی نه اینکه قبلش خوب نبوده باشه ولی هیچ وقت به این دارکی نبوده :دی

چند نکته توی لیست توجهم رو جلب کرد.
[FONT=&amp]16. Pyramid Head (Silent Hill)[/FONT]
:|:-$

[FONT=&amp]22. The Joker (Batman: Arkham series)[/FONT]
=))/:)این دیگه اصلا ته ته جوکه.جوکر باید حد اقل بین 10 تای اول میبود.

makarov توی mw3 هم خیلی نظر منو جلب کرده بود واصلا مردنش خیلی روم تاثیر گذاشت و باعث شد قلبم بگیره:d با نبودنش توی لیست حال نکردم.
البته لیست زیاد بود وقت نکرذم همش رو بخونم پس اگه بود خودتون ببخشید دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or