اینم راست میگه چرا جوکر نیس
شلوغش نکنید! 22 هست خوشبختانه! من 20 تای اول لیست را گذاشتم.:d
اینم راست میگه چرا جوکر نیس
شلوغش نکنید! 22 هست خوشبختانه! من 20 تای اول لیست را گذاشتم.:d
من فهمیدم ! جوکر رو نذاشتی تا وسکر اول بشه:-l:d
دوست عزیز من. من بر اساس رده بندی گیمز رادار رتبه بندی کردم. 20 تا اول را گذاشتم. چون دیگه برای نظر سنجی بیشتر از 20 گزینه وجود نداره. الان من وسکر را گذاشتم همان 13!
راست میگه عامو چرا جوکر نیست ؟...:d
بهزاد زود بیا و جوابگو باشاینم راست میگه چرا جوکر نیس
دقیقنمن فهمیدم ! جوکر رو نذاشتی تا وسکر اول بشه:-l:d
پست قبلی جواب دادمبهزاد زود بیا و جوابگو باش
دقیقن
پست قبلی جواب دادم
اخه جوکر چه ربطی به دنیای بازی داره؟! یک ظلمی هست در حق بقیه شخصیت ها! من هر 20 شخصیت منفی بالا را میشناسم. خب حالا اگه هیچ کس هیچ کدام را نشناسه و جوکر باشه میره بش رای میده. مسخره نیست؟!
این دوستمون راست می گه بهزاد..جوکر خیلی طرف دار داره...ظلمش اینه که جوکر خیلی بیشتر از وسکر طرفدار داره درست میگم ؟:d
خب به من چه! برید به گیمز رادار بگید چرا جزو 20 تا نیست. من که نمیتونم رده بندی را براساس سلیقه خودم ترتیب بدم! کار زشتی هست! اره اره خیلی زشت!!!!این دوستمون راست می گه بهزاد..جوکر خیلی طرف دار داره...
البته تو ایران
WHAT :-oاین دوستمون راست می گه بهزاد..جوکر خیلی طرف دار داره...
البته تو ایران
اون زمان که تو قسمت مقایسه بازی ها بود تو {دوتا تایپیک پایینی}جوکر خیلی طرفدار داشت.یادمه همون موقع یک کاربر از رقابت بین شخصیت ها در خارج یک سایت معرفی کرد که درحین نا باوری که اون رقابت خیلی شلوغ بود همه جور طرفدار و کاربر های مختلف اون جا جمع بودن ولی در همون مراحل اول جوکر و کلود{در فاینال فانتزی}یادمه حذف شدن. برای همین میگم...من خودم هم تا اون موقع فکر می کردم جوکر خیلی طرفدار داره در همه جا ولی اون شکستش من رو نسبت به خارج به تردید انداخت.WHAT :-o
من اون موقع که تازه با جوکر آشنا شدم و در موردش یه کم تحقیق کردم توی تمام فروم های خارجی جوکر کشته مرده داره بعد شما میگی فقط تو ایران :-o :-o
کلاً سیر محبوبیت جوکر به دو دوره ی قبل و بعد از هث لجر خلاصه میشه نه اینکه قبلش خوب نبوده باشه ولی هیچ وقت به این دارکی نبوده
[FONT=&]16. Pyramid Head (Silent Hill)[/FONT]
این دیگه اصلا ته ته جوکه.جوکر باید حد اقل بین 10 تای اول میبود.[FONT=&]22. The Joker (Batman: Arkham series)[/FONT]