لیست 100 شخصیت منفی برتر از نگاه games radar

بهترین شخصیت منفی تاریخ از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
  • نظرسنجی بسته شده است .
3 رتبه اول خیلی عالی انتخاب شدن........مخصوصا glados که اوج هنر کاراکترسازی valve بود........البته andrew ryan هم کاراکتر منفی خیلی خوبی بود که از لحاظ عمق دیالوگ غنی بود و همینطور نمسیس عزیز

البته جای G man از سری halflife هم خالیه(اگه بود مطمینا تک رقمی میوبد)ولی به خاطر اینکه هنوز مشخص نیس کاراکتر مثبت هست یا منفی:dتو لیست اورده نشده

+

کاراکترایی مثه "وسکر" هم به نظرم رتبشون خیلی هم زیادی براشون(جای نمسیس و وسکر رو عوض می کردن خیلی بهتر بود)

.

من برام سواله این شخصیّت منفی های فاینال فانتزی(به غیر از شخص بلند مرتبه سفیروث)چه ویژگی خاصّی دارند که رتبه ها رو درو میکنند؟؟:دی

3 رتبه اول خیلی عالی انتخاب شدن........مخصوصا glados که اوج هنر کاراکترسازی valve بود........البته andrew ryan هم کاراکتر منفی خیلی خوبی بود که از لحاظ عمق دیالوگ غنی بود و همینطور نمسیس عزیز

البته جای G man از سری halflife هم خالیه(اگه بود مطمینا تک رقمی میوبد)ولی به خاطر اینکه هنوز مشخص نیس کاراکتر مثبت هست یا منفی:dتو لیست اورده نشده

+

کاراکترایی مثه "وسکر" هم به نظرم رتبشون خیلی هم زیادی براشون(جای نمسیس و وسکر رو عوض می کردن خیلی بهتر بود)

.
شوخی بود الان این؟ یکی از شخصیت هایی هست که تو طول زمان به این مرحله رسیده. کشکی نبوده! دیالوگ ، نو ع رفتار و حرکات ، تیپ و قیافه و.... همه بسیار عالی.

شوخی بود الان این؟ یکی از شخصیت هایی هست که تو طول زمان به این مرحله رسیده. کشکی نبوده! دیالوگ ، نو ع رفتار و حرکات ، تیپ و قیافه و.... همه بسیار عالی.
خير هيچ هم شوخي نيس....
اگه كاراكتر از همه لحاظ عالي بود(اونم در طول زمان)رتبش ١٣ نميشد و حداقل جزو ٣ تا ميشد و به درستي پشت سر كاراكترهايي همچون سفيروث و گلادوس و يا ارتاس و اندرو راين واينميساد(كه اكثرا هم عمرشون كمتر از وسكر و لازم نبوده در طول زمان به اين مرحله برسن)

+

البته اينجور مسايل سليقه اي هستش(حتي بين منتقدا) ولي بهرحال شخصيت منفي استخووندارتر و بهتر از وسكر كم نداريم كه اين ليستم خوب انتخاب كرده

.

خير هيچ هم شوخي نيس....
اگه كاراكتر از همه لحاظ عالي بود(اونم در طول زمان)رتبش ١٣ نميشد و حداقل جزو ٣ تا ميشد و به درستي پشت سر كاراكترهايي همچون سفيروث و گلادوس و يا ارتاس و اندرو راين واينميساد(كه اكثرا هم عمرشون كمتر از وسكر و لازم نبوده در طول زمان به اين مرحله برسن)

+

البته اينجور مسايل سليقه اي هستش(حتي بين منتقدا) ولي بهرحال شخصيت منفي استخووندارتر و بهتر از وسكر كم نداريم كه اين ليستم خوب انتخاب كرده

.
من لیست دیدم البرت جزو 5 تا هست. منتهی یک بخشش سلیقه هست دیگه. اتفاق البرت هم تو دو تانسخه یعنی 5 و ورونیکا حضور کامل داشته. انقدر را هم تو نسخه های مختلف نبوده. اگه حضور کوتاهشو تو بعضی از نسخه ها فاکتور بگیریم
ان چند شخصیت اول را من اصلا قبول ندارم. گلادوس را به هیچ وجه نتونستم باش ارتبط برقرار کنم. همین طور راین و....

من لیست دیدم البرت جزو 5 تا هست. منتهی یک بخشش سلیقه هست دیگه. اتفاق البرت هم تو دو تانسخه یعنی 5 و ورونیکا حضور کامل داشته. انقدر را هم تو نسخه های مختلف نبوده. اگه حضور کوتاهشو تو بعضی از نسخه ها فاکتور بگیریم
ان چند شخصیت اول را من اصلا قبول ندارم. گلادوس را به هیچ وجه نتونستم باش ارتبط برقرار کنم. همین طور راین و....
تو اين ليست كه پست اول هست رتبه ايشون ١٣ ام هست(اگر ليست ديگري باشه كه حوصله و وقت نداشتم بگردم ببينم)
ايني هم كه شما نميتونيد ارتباط برقرار كنيد سليقه اي هست ولي منقدا و خيلي از طرفدارا بدجور با گلادوس يا رايان و .....ارتباط برقرار كردن:d

+

پس نتيجه ميگيريم كه شوخي نيس:d

.

تو اين ليست كه پست اول هست رتبه ايشون ١٣ ام هست(اگر ليست ديگري باشه كه حوصله و وقت نداشتم بگردم ببينم)
ايني هم كه شما نميتونيد ارتباط برقرار كنيد سليقه اي هست ولي منقدا و خيلي از طرفدارا بدجور با گلادوس يا رايان و .....ارتباط برقرار كردن:d

+

پس نتيجه ميگيريم كه شوخي نيس:d

.
اینو ببین تا بفهمی البرت بزرگ کیه! با ادم حرف میزنه:d
ALBERT WESKER - HISTORY

عنوان تاپیکو دیدم اومدم ببینم اگه ارتاس جزوه 3 تا نبود لیستو به اتیش بکشم بعد که 3 تا رو دیدم قبول کردم که 5 جایه خوبیه واسه ارتاس D:

با اينكه شديدا فن سرى زلدا ام ولى به نظرم ديگه رتبه اول براى گنوندورف زياديه ... همين كه توى تاپ 5 ميبود كافى بود به نظرم :دى
رتبه هاى آخر ليست مسخره ان ولى اول ليست به طور كلى خوب بودن

با اينكه شديدا فن سرى زلدا ام ولى به نظرم ديگه رتبه اول براى گنوندورف زياديه ... همين كه توى تاپ 5 ميبود كافى بود به نظرم :دى
رتبه هاى آخر ليست مسخره ان ولى اول ليست به طور كلى خوب بودن

Ganondorf - Zeldapedia, the Legend of Zelda wiki - Twilight Princess, Ocarina of Time, Skyward Sword, and more

Ganondorf_%28Twilight_Princess%29.png

Ganondorf.jpg

Personality

Ganondorf is commonly portrayed as the incarnation of pure evil, greed, and power. He is ruthless, cold, and calculating. He is also shown to have an ego, believing that only he is worthy to rule the kingdom and showing an arrogant sense of entitlement. One of Ganondorf’s most defining traits is his unquenchable lust for power. Many of his actions are driven by his unending hunger to increase his dominion over the world. In Ocarina of Time, even after having taken control of Hyrule and possessing the Triforce of Power, Ganondorf is still unsatisfied and continues to seek the other pieces of the Triforce.

ادامه دارد نوشته (رجوع شود به لینک بالا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or