لیست کامل کاندیداهای VGA 2011

Most Anticipated Game از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    290

LiviNG D3AD

کاربر سایت

Studio of the Year

Bethesda Game Studios
Naughty Dog
Rocksteady Studios
Valve

Best Xbox 360 Game

Batman: Arkham City
Forza Motorsport 4
Gears of War 3
Portal 2

Best PS3 Game

inFamous 2
Killzone 3
LittleBigPlanet 2
Uncharted 3

Best Wii Game

Epic Mickey
Kirby’s Return to Dream Land
Lost in Shadow
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best PC Game

*********** 3
Minecraft
The Witcher 2
Portal 2

Best Handheld/Mobile Game

Ghost Trick: Phantom Detective
Infinity Blade
Super Mario 3D Land
Jetpack Joyride

Best Shooter

*********** 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Gears of War 3
RAGE

Best Action Adventure Game

Assassin’s Creed: Revelations
Uncharted 3: Drake’s Deception

Best RPG

Dark Souls
Deus Ex: Human Revolution
Dragon Age II
The Elder Scrolls V: Skyrim

Best Multiplayer

*********** 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Gears of War 3
Portal 2

Best Individual Sports Game

Fight Night Champion
Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters
Top Spin 4
Virtua Tennis 4

Best Team Sports Game

FIFA Soccer 12
NBA 2K12
NHL 12
MLB ’11: The Show

Best Driving Game

DiRT 3
Driver: San Francisco
Forza Motorsport 4
Need for Speed: The Run

Best Fighting Game

The King of Fighters XIII
Marvel vs. Capcom 3
Mortal Kombat
WWE All Stars

Best Motion Game

Child of Eden
Dance Central 2
The Gunstringer

Best Independent Game

Bastion
Minecraft
Superbrothers: Sword and Sworcery EP
The Binding of Isaac

Best Adapted Video Game

Back to the Future: The Game
Captain America: Super Soldier
LEGO Star Wars III: The Clone Wars

Best Original Game

Bastion
Portal 2

Best Graphics

L.A. Noire
RAGE
Uncharted 3: Drake’s Deception

Best Performance By a Human Male

J.K. Simmons as Cave Johnson – Portal 2
Mark Hamill as the Joker – Batman: Arkham City
Nolan North as Nathan Drake – Uncharted 3: Drake’s Deception
Stephen Merchant as Wheatley – Portal 2

Best Downloadable Game

Bastion
Insanely Twisted Shadow Planet
Stacking
Trenched

Best DLC

Fallout: New Vegas – Old World Blues
Mass Effect 2 – Arrival
Mortal Kombat – Freddy Krueger
Portal 2 – Peer Review

GameTrailers.com Trailer of the Year

Assassin’s Creed: Revelations – E3 2011 Trailer
Batman: Arkham City – Hugo Strange Reveal Trailer
Dark Souls – Ignite ’11 Debut Trailer
Dead Island – GDC 11 Cinematic Trailer
Deus Ex: Human Revolution – Purity First Infomercial
The Elder Scrolls V: Skyrim – In-Game Debut Trailoer
Hitman: Absolution – E3 2011 Trailer
Prey 2 – E3 2011 Trailer
Tomb Raider – E3 2011 Trailer
Uncharted 3: Drake’s Deception – E3 2011 Trailer

Best Song In A Game

“Build that Wall (Zia’s Theme)” by Darren Korb – Bastion
“Exile Vilify” by The National – Portal 2
“I’m Not Calling You a Liar” by Florence + the Machine – Dragon Age II
“Setting Sail, Coming Home (End Theme)” by Darren Korb – Bastion

Best Original Score

Bastion
Portal 2

Most Anticipated Game

BioShock: Infinite
Diablo III
Halo 4
Mass Effect 3
The Last Guardian

Game of the Year

The Elder Scrolls V: Skyrim
Portal 2
Uncharted 3: Drake’s Deception​

http://gamingeverything.com/11925/2011-vgas-all-nominees-announced/

این چند پست اخر شما نمیدونم کی میخوای یکم خجالت بکشی و بیخیال بشی یکم از دنیات بیا بیرون و به بقیه چیزا هم یه نگاهی بنداز شاید اونقدرا که فکر میکنی بد نباشن.
خسته شدیم از بس وسط هر بحثی میای یه چیزی میندازی میری!

به من چیکار داری ما به سونی دلخوشیم دو رنگیها رو بیخیال :p

میدونم واقعیت تلخه ولی شما نمیتونید باور کنید
میدونم سخته 2009 U2 شده بهترین گرافیک و 2011 هم U3 بشه بهترین ولی شما باز چشماتونو بستید و به crysis فکر میکنید

عزیز من این شمای که باید از دنیات بیای بیرون :d

sun_boyz@

دوست عزیز شما مثله اینکه تازه داری پست های منو میخونی اونم نصفه نیمه متوجه بحث نشدی !! پیچوندن کدومه ، تفره رفتن چه صیغه ایی ـه؟ !!! رو جو شود به صفحه های قبل !

آقایون بحث سره برترین گرافیک کنسولی نیست بخدا !! دارم میگم یسری انجین ها تو همین نسل ظرفیتشون بیشتر از توان این کنسول های 5 ، 6 سال پیش هست به عنوان مثال انجین x توانش 100 %ـه ولی دارن از 30 % استفاده میکنن و هرچی ایراد تو بازی میبینید به خاطر ضعف سخت افزار هست (حالا شاید به خاطر همون ایرادها جتی جزو 100 گرافیک برتر کنسولی نشه ) ولی انجین y ظرفیتش کلاً 50 % ولی از همون 50% داره استفاده میکنه و بهترین گرافیک رو نشون میده ! یعنی نسبت به انجین اول 20 در صد بهتر و قوی تر ......

کلاً هر انجینی تو زمینه های مختلف یسری ایرادتی داره و تو بعضی موارد هم قوی تر عمل میکنه ولی نکته اینجاست اون ایرادتی که تو انجین x میبینید به خاطر ضعف سخت افزارِه ولی ایرادات انجین y به خاطر ضعف خود انجین هست و نیاز به باز نویسی مجدد داره ! یعنی اگه هر دو این بازی ها رو در شرایط برابر رو یه سیستم اجرا کنیم ایردات انجین x مثل رزولوشن sub hd ، پارگی تصاویر ، افت فریم و ... مرتفع میشه ولی انجین y که مثلاً تو محیط های بسته نورپردازیش ضعیف تره یا مثلاً بعضی افکت هاش قدیمی تر هست و .....مشکلاتش با رزولوشن بالاتر حل نمیشه .

اصلاً بحثم سره این نیست که ND نمیتونه رو pc گرافیکی در سطح crysis 2 نشون بده شاید بهترشو بسازه ! بحثم سره اینکه واسه این کار نیاز به بازنویسی انجین داره یعنی اگه بخواد گرافیک بهتری نسبت به Crysis 2 رو pc نشون بده باید ضعف هاش رو انجینش رو مرتفع کنه وگرنه با یه رزولوشن و تسلیشن نمیشه رو pc جادو کرد !

sun_boyz@

دوست عزیز شما مثله اینکه تازه داری پست های منو میخونی اونم نصفه نیمه متوجه بحث نشدی !! پیچوندن کدومه ، تفره رفتن چه صیغه ایی ـه؟ !!! رو جو شود به صفحه های قبل !

آقایون بحث سره برترین گرافیک کنسولی نیست بخدا !! دارم میگم یسری انجین ها تو همین نسل ظرفیتشون بیشتر از توان این کنسول های 5 ، 6 سال پیش هست به عنوان مثال انجین x توانش 100 %ـه ولی دارن از 30 % استفاده میکنن و هرچی ایراد تو بازی میبینید به خاطر ضعف سخت افزار هست (حالا شاید به خاطر همون ایرادها جتی جزو 100 گرافیک برتر کنسولی نشه ) ولی انجین y ظرفیتش کلاً 50 % ولی از همون 50% داره استفاده میکنه و بهترین گرافیک رو نشون میده ! یعنی نسبت به انجین اول 20 در صد بهتر و قوی تر ......

کلاً هر انجینی تو زمینه های مختلف یسری ایرادتی داره و تو بعضی موارد هم قوی تر عمل میکنه ولی نکته اینجاست اون ایرادتی که تو انجین x میبینید به خاطر ضعف سخت افزارِه ولی ایرادات انجین y به خاطر ضعف خود انجین هست و نیاز به باز نویسی مجدد داره ! یعنی اگه هر دو این بازی ها رو در شرایط برابر رو یه سیستم اجرا کنیم ایردات انجین x مثل رزولوشن sub hd ، پارگی تصاویر ، افت فریم و ... مرتفع میشه ولی انجین y که مثلاً تو محیط های بسته نورپردازیش ضعیف تره یا مثلاً بعضی افکت هاش قدیمی تر هست و .....مشکلاتش با رزولوشن بالاتر حل نمیشه .

اصلاً بحثم سره این نیست که ND نمیتونه رو pc گرافیکی در سطح crysis 2 نشون بده شاید بهترشو بسازه ! بحثم سره اینکه واسه این کار نیاز به بازنویسی انجین داره یعنی اگه بخواد گرافیک بهتری نسبت به Crysis 2 رو pc نشون بده باید ضعف هاش رو انجینش رو مرتفع کنه وگرنه با یه رزولوشن و تسلیشن نمیشه رو pc جادو کرد !
اتفاقا در جریان هستم و از ابتدا این تاپیک رو دنبال کردم.مشکل اینجاست شما در ابتدای بحث با توپ پر وارد شدید و بخاطر نبود C2 در لیست و به استناد به نسخه PC و DX11 کل بازی های دیگر لیست رو زیر سوال بردی!تا حدی که نورپردازی و افکت بازی های دیگر رو حسابی در برابر AW و C2 کوچیکتر جلوه دادی!
فکر نکنم که نیاز باشه این بحث ادامه پیدا کنه فقط این رو هم اضافه کنم که کم ارزش ترین شاخصه یک بازی گرافیک اونه چه میخواد U3 باشه یا C2 و . . .چون بعد از یکی دو سال کاملا کهنه میشه ,مهم المان های دیگر بازی هستند که باعث میشه یک بازی موندگار بشه!
نمونش هم اسکایرم و بدنام 2 یا MW3 و kz3!
واقعا صرف این همه نیرو برای نشون دادن برتری یک بازی از نظر گرافیکی وقت هدر دادنه.

آخرین ویرایش:
آخه بحث زیادی حالت کارشناسی پیدا کرده ! :دی مثلآ فرخ میگه اگه AW با رزولوشن 1080p و Tessellation بیاد دیگه C2 رو میخوره ! :دی من خودم با گرافیک کثیف C2 کلی مشکل دارم ولی تقریبآ در همه زمینه ها از AW جلوتره ! فقط نورپردازی هست که شاید AW بهتر باشه و اون رو هم شک دارم چون کاری که C2 برای نورپردازی نیاز داره به نظرم سخت تره نسبت به محیط ها و شلوغی بازی.
اریا دقیقا مشکلات aw چی بود ؟:دی فکر کنم یکی را میگی گوله میزدم دیوار تاثیر نداشت:دی و یکی هم که به انیمیشنها گیر میدی ؟:دی
یعنی از نظر خودم تنها مشکلاتش رزولیشن پایین با انیمیشنهاش بود . اون جزئیات و مقدار ابجکتی که تو aw و محیطهاش پیاده شده c2 نصفش را هم نداره از لحاظ رئال بودن هم از c2 رئالتره ! محیط خیلی زنده تر منظورم طبیعی تر به نظر میاد ادغام نورپردازی با سایه هاش را هم تا حالا هیچ بازی نداشته .

اتفاقا در جریان هستم و از ابتدا این تاپیک رو دنبال کردم.مشکل اینجاست شما در ابتدای بحث با توپ پر وارد شدید و بخاطر نبود C2 در لیست و به استناد به نسخه PC و DX11 کل بازی های دیگر لیست رو زیر سوال بردی!تا حدی که نورپردازی و افکت بازی های دیگر رو حسابی در برابر AW و C2 کوچیکتر جلوه دادی!
فکر نکنم که نیاز باشه این بحث ادامه پیدا کنه فقط این رو هم اضافه کنم که کم ارزش ترین شاخصه یک بازی گرافیک اونه چه میخواد U3 باشه یا C2 و . . .چون بعد از یکی دو سال کاملا کهنه میشه ,مهم المان های دیگر بازی هستند که باعث میشه یک بازی موندگار بشه!
نمونش هم اسکایرم و بدنام 2 یا MW3 و kz3!
واقعا صرف این همه نیرو برای نشون دادن برتری یک بازی از نظر گرافیکی وقت هدر دادنه.
همین دیگه میگم از اول نخوندی میگی خوندم !! من هنوز رو حرفام هستم تو لیست Crysis 2 باید میبود ، حتی اگه نسخه کنسولیش رو در نظر بگیریم چه برسه به نسخه DX 11 ! بعد دوستان گفتن گرافیک خوبِ عالی یه نسل جلوتره ولی رو pc کاری نداره و هر شرکتی با یه تغییر رزولوشن و تسلیشن میتونه رو pc از Crysis 2 بهترش بسازه و من گفتم به این سادگی ها نمیشه و ادامه ماجرا......!

میدونم سخته 2009 U2 شده بهترین گرافیک و 2011 هم U3 بشه بهترین ولی شما باز چشماتونو بستید و به crysis فکر میکنید

باشه...:)

جناب پنکه برقی,گرافیک شناس,پنکه ای که انگار با انرژی اتمی کار می کنی و خسته نمیشی,لطفا خاموش کن فنتو که خیلی رو اعصابه:-$

اریا دقیقا مشکلات aw چی بود ؟:دی فکر کنم یکی را میگی گوله میزدم دیوار تاثیر نداشت:دی و یکی هم که به انیمیشنها گیر میدی ؟:دی
یعنی از نظر خودم تنها مشکلاتش رزولیشن پایین با انیمیشنهاش بود . اون جزئیات و مقدار ابجکتی که تو aw و محیطهاش پیاده شده c2 نصفش را هم نداره از لحاظ رئال بودن هم از c2 رئالتره ! محیط خیلی زنده تر منظورم طبیعی تر به نظر میاد ادغام نورپردازی با سایه هاش را هم تا حالا هیچ بازی نداشته .
+تکسچر های نه چندان قوی. تو فیزیک هم به نظرم اصلا به C2 نمیرسه.همینطور تنوع و شلوغی محیط.
بریدگی تصویر هم که بیداد میکرد که همون رو میخواستن حذف کنن کلی رو فریم ریت بازی تاثیر میذاشت.

+تکسچر های نه چندان قوی. تو فیزیک هم به نظرم اصلا به C2 نمیرسه.همینطور تنوع و شلوغی محیط.
بریدگی تصویر هم که بیداد میکرد که همون رو میخواستن حذف کنن کلی رو فریم ریت بازی تاثیر میذاشت.
باز خوبه مشکلاتی که گفتی منطقی بود :دی مورد تکسچر یکی از دلایلش رزولیشن پایین بودن بازی بود تکسچر ها خوب بدون ولی در نهایت چون رزولیشن پایین بود تکسچرها اون شارپی و عمق خودشون را ازدست میدادند اگه رزولشن بیاد بالا تکسچر ها شارپ و عمیق تر به نظر میاند .
مشکل پارگیع تصویر هم خب داشت منکرش نیستم میتونند حلش کنن . فیزیک بازی خب تیر میزدی هیچ اثری نداشت ولی aw فیزیک قوی داشت ! ولی هیچ استفادهازش نشده بود ! یعنی بدون زحمت میتونستند از شاستفاده کنن اکثر ابجکتها توبازی قابل جابجایی بودند یا مثلا گلوگیاه ها بسیار طبعی با برخورد بدن الن حرکت میکردند اینو df هم بهش اشاره کرد که فیزیکش قوی بازی تو خدمت گیم پلی نبوده .
شلوغی محیط منظورت چی هست ؟! باید بگم جو aw براحتی 3 تا از سنگین ترین جوهای این نسل قرار میگیره ! قرار نیست حتما چندین دشمن و یا انفجار تومحیط باشه بگیم شلوغ چون aw همین کار را با نورپردازی و سایه های کاملا داینامیک و حجمی انجام میداد از طرفی موشن بلور بسیار سنگینی هم تومحیط بود از طرفی هم یه مه بسیار سنگین و حجمی توتمام محیط ها به کار رفته بود پس نمیشه از لحظ افکت محیطی براش خورده گرفت چون واقعا بینظیر بود .
این نمونه عکس :
uxz02z6uj31vmc91hhi.jpg

من منکر مشکلات aw نیستم 100 درصد باید پیشرفت کنه ولی بزرگترین مشکلش رزولیشن هست اگه حلش کنن فوق العاده میشه یکی هم انیمیشنها که خودشون گفتند از نوع بسیار پیشرفتش قراره استفاده کنند .

باز خوبه مشکلاتی که گفتی منطقی بود :دی مورد تکسچر یکی از دلایلش رزولیشن پایین بودن بازی بود تکسچر ها خوب بدون ولی در نهایت چون رزولیشن پایین بود تکسچرها اون شارپی و عمق خودشون را ازدست میدادند اگه رزولشن بیاد بالا تکسچر ها شارپ و عمیق تر به نظر میاند .
مشکل پارگیع تصویر هم خب داشت منکرش نیستم میتونند حلش کنن . فیزیک بازی خب تیر میزدی هیچ اثری نداشت ولی aw فیزیک قوی داشت ! ولی هیچ استفادهازش نشده بود ! یعنی بدون زحمت میتونستند از شاستفاده کنن اکثر ابجکتها توبازی قابل جابجایی بودند یا مثلا گلوگیاه ها بسیار طبعی با برخورد بدن الن حرکت میکردند اینو df هم بهش اشاره کرد که فیزیکش قوی بازی تو خدمت گیم پلی نبوده .
شلوغی محیط منظورت چی هست ؟! باید بگم جو aw براحتی 3 تا از سنگین ترین جوهای این نسل قرار میگیره ! قرار نیست حتما چندین دشمن و یا انفجار تومحیط باشه بگیم شلوغ چون aw همین کار را با نورپردازی و سایه های کاملا داینامیک و حجمی انجام میداد از طرفی موشن بلور بسیار سنگینی هم تومحیط بود از طرفی هم یه مه بسیار سنگین و حجمی توتمام محیط ها به کار رفته بود پس نمیشه از لحظ افکت محیطی براش خورده گرفت چون واقعا بینظیر بود .
این نمونه عکس :

من منکر مشکلات aw نیستم 100 درصد باید پیشرفت کنه ولی بزرگترین مشکلش رزولیشن هست اگه حلش کنن فوق العاده میشه یکی هم انیمیشنها که خودشون گفتند از نوع بسیار پیشرفتش قراره استفاده کنند .
بله منظورم دقیقا تعداد دشمنان و انفجار ها بود وگرنه اصلا منکر نورپردازی عالی و اکفت مه عالی بازی نیستم.
همون تعداد دشمان به نظرم تاثیر زیادی رو بازی میذاره. مثلا قرار باشه 20 دشمن که برای هرکدومشون یه هوش مصنوعی خوب تعریف شده هم زمان تو یه صحنه حظور داشته باشن فشار خیلی زیادی به سخت افزار کنسول میاره. چون همونطور که خودتون هم قبلا گفتید هوش مصنوعی کار زیادی از سخت افزار میکشه.
انفجار هم همین طور. اون هم فشار زیادی به سخت افزار میاره مخصوصا که قرار باشه با یه فیزیک و تخریب پذیری خوب همراه باشه.
یه نمونه که برا خودم اتفاق افتاده رو مثال میزنم.
Bad Company 2 رو با PC به راحتی تو اکشن های معمولیش بین 28 تا 32 فریم میگرفتم با سیستم خودم ولی موقعی که انفجار صورت میگرفت و چیزی تخریب میشد به راحتی بین 5 تا 10 فریم افت پیدا میکرد!!
خب این افت فریم باید یه جوری جبران بشه. تاز BC2 تو مقوله ی فیزیک فقط تخریب پذیری داشت. اگه قرار باشه مثل C2 هر انفجار روی تک تک آبجکت های دورش تاثیر بذاره که دیگه هیچی فک کنم فریم قطع میشد! :دی
اگر قرار باشه همه ی این افکت ها و نورپردازی و انیمیشن و تکسچر های عالی و محیط شلوغ تر و فیزیک عالی بدون افت فریم و پارگی تصویر همزمان تو یه بازی قرار بگیره کار بسیار زیاد و شاید کاملا غیرممکن برای خیلی از بازیساز ها رو میطلبه.

مزاهم بحثتون نمیشم فقط نظرم راجب این بحثتون :دی...ولی در مورد AW به جرات میتونم بگم رو کنسول یکی از بهترین نورپردازی در کنار افکت ها فوق العاده ای داشت و هممونطور که اشاره کردید تو اکثر صحنه های بازی یا بهتره بگم تقریبا همشون مه بود و این افکت از هر لحاظ فوق العاده بوده.(منابع نور هم که بماند..!!!

در مورد مورد به اصطلاح سنگینی یک محیط از نظر گرافیک بار هم الن ویک فوق العاده بود . در مورد AI تنها چیزی که بنظرم تو یکی دو سال اخیر تو بازیها تغییر خیلی زیادی نکرده همین AI هست البته این نظر من هست شاید خیلی از دستان مخالف باشن...

• Like
Reactions: ston cold
مزاهم بحثتون نمیشم فقط نظرم راجب این بحثتون :دی...ولی در مورد AW به جرات میتونم بگم رو کنسول یکی از بهترین نورپردازی در کنار افکت ها فوق العاده ای داشت و هممونطور که اشاره کردید تو اکثر صحنه های بازی یا بهتره بگم تقریبا همشون مه بود و این افکت از هر لحاظ فوق العاده بوده.(منابع نور هم که بماند..!!!

در مورد مورد به اصطلاح سنگینی یک محیط از نظر گرافیک بار هم الن ویک فوق العاده بود . در مورد AI تنها چیزی که بنظرم تو یکی دو سال اخیر تو بازیها تغییر خیلی زیادی نکرده همین AI هست البته این نظر من هست شاید خیلی از دستان مخالف باشن...
هادی جان آلن ویک بدون شک نورپردازیش معرکست ولی بنظرم crysis 2 سرتره ....:d

حجم نورپردازی و تحت تاثیر قرار گرفتن اجزای محیط توسط منبع نور باورکردنی نیست جالب اینجاست نسخه کنسولی هم بدون کوچکترین تغییری نورپردازیش در همین سطح هرکس شک داره میتونه هین الان بره تست کنه .
57228156010464415725.jpg

10134376677609850169.jpg

90652959178444232551.jpg

45789449499109936352.jpg
اینم نورپردازی معرکه alan wake
73534625178265756205.jpg

03151118860595568484.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or