لیست عناوین Ubisoft در نمایشگاه EG Expo

Panther_X

کاربر سایت
Ubisoft لیست عناوینش را که در نمایشگاه Eurogamer Expo حضور دارند اعلام کرد.لیست بازیها به شرح زیر میباشد:

Assassin’s Creed: Revelations, Driver: San Francisco, Ghost Recon: Future Soldier, Rayman Origins, World Rally, and Just Dance Kinect

این نماشگاه از تاریخ 22 تا 25 سپتامبر در Earl Court برگذار میباشد و انتظار میرور حدود 30,000 نفر در این نمایشگاه حضور داشته باشند.

• Like
Reactions: GAME 0VER
وقتی E3 با اون همه عظمت برگزار شد وهیچ چیز خاصی نداشت دیگه به این نمایشگاه چه امیدی میشه داشت غیر از دیدن تریلر های بازیای تکراری کلا اینجور نمایشگاه ها واسه این بودن که بازیای جدید توشون معرفی شه ودر نسل قبل اینجور بود اما الان شرایط کاملا تغییر کرده و مثل قبل هیجان انگیز نیستن باز جای شکرش باقیه که حداقل بلیزارد تو این نمایشگاه شرکت کرده

ماشالاه این یوبی پا به هرجا میزاره با دست پر حاضر میشه!
:arrowd:
گوست ريكان و ريمن ....
بقيه چرت و پرت !!

عزیز بازی اوردن که کاری نداره ! مهم اینه که چی بیاره و در جه حدی باشه ! ماشالا ubi بازی زیاد داره ولی همون طور که کوروش گفت همش چرته !!!

:arrowd:

عزیز بازی اوردن که کاری نداره ! مهم اینه که چی بیاره و در جه حدی باشه ! ماشالا ubi بازی زیاد داره ولی همون طور که کوروش گفت همش چرته !!!
بیا!این هم یه نمونه سالم از یوبی ستیزی بی خودی!همه ی کاربرا(به جرات می گم.همه ی کاربرا)بعد از نمایش E3 بازی AC:R کف و خون قاطی کرده بودن.حالا رفته جز چرت و پرت ها!

بیا!این هم یه نمونه سالم از یوبی ستیزی بی خودی!همه ی کاربرا(به جرات می گم.همه ی کاربرا)بعد از نمایش E3 بازی AC:R کف و خون قاطی کرده بودن.حالا رفته جز چرت و پرت ها!
من كه به شخصه ديگه نميكشه 15 ساعت از در و ديوار برم بالا #:-s
روند تكراري ...
اوج ـه اوج ـه نواوري هاي AC توي يكساعت اول گيم پلي خودشو نشون ميده !!!
بقيش به عهده ي گيمره !!!
---------
بله ما سر تريلر هاي برادرهود هم كف و خونمون قاطي شد !!!
اخرش چي شد ؟
==========================
درايور هم كه تكليفش مشخصه !!!
........................................................
پس ميمونه چي؟
ريمن كه همه عوام و خواص بايد بشناسن كه چه گيم پلي داري !!
و فيوچر سولجر كه اونم بسي بازي نوينيه ..
و كلا سري گوست ريكان تعريف نميخواد !!
به نظر من بهترين تكتيكال هست !! و گيم پلي بسيار عالي و جذابش ..
مخصوصا بعد از تحولاتش همچين تشنه كرده من رو ...
-------------------
جاست دنس هم طرفداران خودشو داره !!!
ولي از نظر بنده چرت و پرتي بيش نيست، حداقل به گروه خوني من نميخوره :d

با جرات یا بی جرات ، نمایش AC R تو E3 تاثیری رو من نداشت ! البته یکم بهش امیدوار شدم که در مثل برادرهود نباشه ولی در کل نظرم همینه ! نکاتی هم که کوروش گفت رو هم من تائید می کنم ! واقعا همینه ( کوروش گفت )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or