لیست عناوین Ubisoft در نمایشگاه EG Expo

Panther_X

کاربر سایت
Ubisoft لیست عناوینش را که در نمایشگاه Eurogamer Expo حضور دارند اعلام کرد.لیست بازیها به شرح زیر میباشد:

Assassin’s Creed: Revelations, Driver: San Francisco, Ghost Recon: Future Soldier, Rayman Origins, World Rally, and Just Dance Kinect

این نماشگاه از تاریخ 22 تا 25 سپتامبر در Earl Court برگذار میباشد و انتظار میرور حدود 30,000 نفر در این نمایشگاه حضور داشته باشند.

• Like
Reactions: GAME 0VER
با جرات یا بی جرات ، نمایش AC R تو E3 تاثیری رو من نداشت ! البته یکم بهش امیدوار شدم که در مثل برادرهود نباشه ولی در کل نظرم همینه ! نکاتی هم که کوروش گفت رو هم من تائید می کنم ! واقعا همینه ( کوروش گفت )
AC چطور باشه رو شما تاثیر میزاره؟
نه جان من AC چطوری باشه روی دوستانی که میگن کسل کنندس تاثیر میذاره
از دیوار بالا رفتن خسته شدین؟ یه قلاب شبیه Just Cause 2 بذارند راضی میشید؟ اخه اونموقع هم که میگید اسون شده از اصالتش دور شده و 100 جور اشکال دیگه میگیرید
روندش چطوری باشه؟ خطیش کنند حله؟بشه مثله MW سرتاسر اسکریپت نویسی تا خسته نشید؟
AC1 رو میگفتن یکنواخته BH هم که 100 مدل ماموریت داشت رو میگن یکنواخت چیکار کنن؟
مثال با توضیح کامل لطفا

از دیوار بالا رفتن خسته شدین؟ یه قلاب شبیه Just Cause 2 بذارند راضی میشید؟ اخه اونموقع هم که میگید اسون شده از اصالتش دور شده و 100 جور اشکال دیگه میگیرید
مثال با توضیح کامل لطفا

با اجازه داداش :x
اینجا اینطوریه که تا یکی میگه بده بقیه هم دنبالش میگن بده :)
نمیدونم والا من که ندیدم ولی میشه اگه پستی یا تاپیکی هست که خاک و خون در اون جریان داره یا داشت رو نشونم بدید ( محترمانه گفتم دوستان شایدم واقعا باشه من ندیده باشم :|)

اگه فردا اساسینز بسازن که تفنگ و نارنجک دستش باشه همه میمیرن براش ولی به خاطر تنبلی گیمرا که همش هیجان و خاک خون میخوان این بازی به نظرشون یک نواخته :|
دوستان کمی واضح تر بگن چی میخوان از این بازی :| اگه تکراریه چطوری اگه باشه شما نظرتون عوض میشه :|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MehradCreed
مثال با توضیح کامل لطفا
یواش تر مهراد(مهرداد):d
من با نسخه یکس خیلی حال کردم و نسخه دو حالم از شخصیت اصلیش بهم خورد یه جوون لا ابالی که همش دنبال جنس مخالف بود:dاین کجا و الطیر کجا یا اون هیبتش
سراغ برادرهود هم نرفتم
الان مشکلیه؟:d

اگه Revelations فقط 5% با BH از لحاظ گیمپلی و ارائه یک تجربه جدید فرقی داشت بعد واسش کف و خون قاطی کنین ! چیزی که تو E3 دیدیم دقیقا همون نسخه های قبلی بود بدون کوچکترین تغییری ...

• Like
Reactions: TOP Game
مثال با توضیح کامل لطف

عزیز وقتی AC رو از جونت بیشتر دوست داری و همه فن بازی همه وجودت رو گرفته اگه خود یوبی سافت هم بهت بگه این بازی فلان شما باز حرف خودت رو می زنی ! ولی باسه اینکه جواب هم گرفته باشی به پست دوست عزیزمون H!DeN مراجعه کن ...
اگه Revelations فقط 5% با BH از لحاظ گیمپلی و ارائه یک تجربه جدید فرقی داشت بعد واسش کف و خون قاطی کنین ! چیزی که تو E3 دیدیم دقیقا همون نسخه های قبلی بود بدون کوچکترین تغییری ...

اگه منظور از تجربه جدید برای دوستان گیم پلی باشه فقط, پس در این صورت تقریبا همه بازی های میکرو و یا سگا یه چیز هستن و بعد از اینکه هر کسی یه بازی رو روی میکرو تموم میکرد باید میکروش رو مینداخت توی جوب !

ولی اگه تجربه جدید رو داستان یا محیط بگیم فکر نکنم کسی بتونه شباهت بین Revelations و برادر هود پیدا کنه ! (منکر شباهت برادر هود با نسخه دوم بازی نیستم به هر حال برادر هود یه چیزی مثل دی ال سی بود)

پ.ن: نگید نسل میکرو اینا رو با نسل حاظر مقایسه نکنم, چون تنها چیزی که تغییر کرده 3 بعدی شدنه و گیم پلی اسینز کرید یه چیزی مثل گیم پلی شاهزاده زمان هستش و فقط از اون موقع یه چیزای جدیدی داره بهش اضافه میشه و بهبودش میده.

تکراری رو مثلا در مورد mw3 به کار میبرن. که مرحله زیردریاییش کپی مرحله کشتی 1 هستش. مرحله قایقش کپی آخر نسخه دومش. یا مرحله ac130 بازم از نسخه اول و.... (گرچه یه تنوع هایی تو محیط داده که منکر اونا هم نیستم)

• Like
Reactions: hosein_fisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or