لیست خطاهای پلی استیشن 4

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا یکی به من کمک کنه
این ارور برای چیه:
Cannot use the content
you were signed in to playstation network on another PS4. it will take some time until you can use the content on this PS4 with your license.

یه بازی شیرکردم بعد که کارای ظرفیت دو تموم شد
من اکانت رو وارد کردم سریع
بعد بازی قفله
همین پیغامم میده
کمک کنید

سلام
دوستان من تو بازی رینبو ارور ce-34878-0 رو میگیرم .هر چند دقیقه یک بار این ارور رو میده.به نظرتون چی کار کنم و راه حلش چیه؟

دوستان خواهشا یکی کم کنه ، من دیروز لپ تاپ رو از طریق کابل لن به ps4 وصل کردم و اینترنت لپ تاپ رو میتونستم تو کنسول استفاده کنم ! اما وقتی برای اتصال چگ میکردم مینوشت could not connect to the server در صورتی که میتونستم هم دانلود کنم هم وارد پلاس و ... بشم !

به نظرتون مشکل از کجاست ؟

سلام ارور CE_34878_0 با عوض کردن هارد درست میشه؟؟؟؟ من به یه تعمیرکار زنگ زدم گفت یا یه قسمتی از دستگاه ضعیمف شده که باید عوض شه و هزینه 280 هزار تومنه یا باید هارد رو هم عوض کنی این ارور خیلی داره منو اذیت میکنه قبلا تو بتلفید بود همون اول بازی الان تو بازی killzone هم دارم با اینکه این بازی رو با دیسک اجرا میکنم ولی منو میندازه بیرون و این ارور رو میده میشه کمکم کنید

آخرین ویرایش:
دوستان یه مشکلی خوردم کسی ایده ای داره ؟
بازی life is strang complete seasen رو خریدم کامل نصب میکنم نمیره تو بازی ولی وقتی فقط مرحله 1 رو نصب میکنم بازی شروع میشه چه کنم یعنی ؟

سلام.... امروز ps4 رو روشن کردم هرکاری کردم کنترورل روشن نشد و وقتی با usb متصل شدم کنسول روشن شد و یه صفحه اومد ک توش یه پیغام ...error serious had eccurdedd ...آیا کنسول بنده بن شده؟

سلام
مشکل ارور دادن وسط بازی انتچارتد4 چی میتونه باشه؟لطفا راهنمای کنید ممنون
دقیق همون جای که با برادرش از زندان فرار میکنه از زندان میاد بیرون ارور میده از بازی خارج میشه

سلام خسته نباشید ، من واحد پولی اکانتم پوند هستش بعد با گیفت کارت یکی از بچه ها ۱۰ پوند گرفتم شد ۱۸۷ تومان ، خلاصه اومد تو حساب و رفتیم تو استور و ۱۰۰۰ کوین گرفتم برا بتل پس بازی apex و بعد اومدم تو بازی و دیدم پول اضافه نشده ، و از تو استور بازی هم مینویسه there is no content
حالا نمیدونم چیکار کنم اگه میشه کمکم کنید

واحد را با اتصال شبکه معتبر فراهم کنید یا دیسک بروزرسانی IDU را وارد کنید
بچه ها دیگ ناامید شدم کسی میدونه چطوری از شر این ارور خلاص بشم؟ 

Attachments

• 16172014315194664441446141074485.jpg
    16172014315194664441446141074485.jpg
    283.5 KB · مشاهده: 11
واحد را با اتصال شبکه معتبر فراهم کنید یا دیسک بروزرسانی IDU را وارد کنید
بچه ها دیگ ناامید شدم کسی میدونه چطوری از شر این ارور خلاص بشم؟ 

دستگاه هکی هست؟
اگه آره کلا مودم رو خاموش کن press button combo all together L1+r1+r1+r2+option+up(d pad up) برای 10 ثانیه نگه دار بعد به حالت staff mode میری بعد اکسپلویت رو اجرا کن و idu رو غیرفعال کن.
اینو تو نت پیدا کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or