اگه روی کنسول نوشته ها به دو صورت فرانسوی و انگلیسی نوشته شده باشه مال کاناداست ولی اگه فقط به صورت انگلیسی باشه آمریکااز کجا بفهم مال امریکا هست یا کانادا
اگه روی کنسول نوشته ها به دو صورت فرانسوی و انگلیسی نوشته شده باشه مال کاناداست ولی اگه فقط به صورت انگلیسی باشه آمریکااز کجا بفهم مال امریکا هست یا کانادا
اگه روی کنسول نوشته ها به دو صورت فرانسوی و انگلیسی نوشته شده باشه مال کاناداست ولی اگه فقط به صورت انگلیسی باشه آمریکا
سلامآقا تورو خدا بدبخت شدم رفت یکی کمک کنه PS4 م این ارورو میدهce-34878-0 ....آپدیت هم کردم به 1.72 بازم درست نشد.Initialize PS4 رو هم زدم بازم همین ارور رو میده تورو خدا کمک کنید دارم سکته می کنم..............
سلام
شما یک بار دیگه آپدیت کن
نترس درست می شه.
:arrowd:سلام
از استور بازی خریدم . وقتی گزینه دانلود رو میزنم این ارور رو میده
ce-32928-4
کسی میتونه کمک کنه ؟
اگر پست اول رو نگاه میکردید جواب سوالتون بود.به هر حال برای حل این مشکل سه راه وجود داره:Download has canceled because the downloading of this content has previously been started and experienced an error.
راستش من خودم Rebuild Database و Initialization PS4 رو تا به حال انجام ندادم در مورد Initialization PS4 با انجامش تمامی دیتاها و یورزها دیلیت میشه از رو کنسول و قابلیت ریستور هم ندارن پس حتماً از اطلاعات بازی و چیزایی که دانلود کردید روی یه هارد بک آپ بگیرید برای انجام Rebuild database هم بهتره که بک آپ گرفته بشه حالا دوستانی که از این دو قابلیت استفاده کردن توضیح بدن ممکنه بهتر متوجه بشید.سلام و ممنون از پاسخگویی
این Initialize PS4 دقیقا چکاری انجام میده ؟
بازی بتل 4 رو خریدم . البته از قبل دیسک بازی رو داشتم و هنوز روی هارد نصب هست .امکانش هست بدون اینکه اون رو پاک کنم و دوباره 36 گیگ رو دانلود کنم از بازی استفاده کنم ؟