لیست تایید شده عنوان های حاضر در E3 2008

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
امروز IGN لیستی رو اعلام کرد که در اون 45 بازی مختلف از 9 Publisher برای حضور در E3 سال 2008 دیده میشه .

در این بین Capcom و EA یه ترتیب با 12 و 9 عنوان بیشترین سهم رو دارن . همچین Sony با 7 و Microsoft با 6 عنوان در E3 امسال شرکت میکنن .

البته لیست زیر بازیهایی رو شامل میشه که تا به امروز تایید شدند و قطعی هستند . و لیست نهایی نیست ...

Bethesda Softworks
Fallout 3 (PC, PS3, X360)

Capcom
Bionic Commando (PC, PS3, X360)
Bionic Commando Rearmed (PC, PS3, X360)
Capcom Project #1 [untitled] (other)
Capcom Project #2 [untitled] (other)
Dark Void (PC, PS3, X360)
MotoGP 08 (other)
Neopets Puzzle Adventure (PC, Wii)
Plunder (PC, PS3, X360)
Resident Evil 5 (PS3, X360)
Spyborgs (Wii)
Street Fighter IV (PC, PS3, X360)
Super Street Fighter II Turbo HD Remix (PS3, X360)

D3 Publisher
Bangai-O Spirits (DS)
Ben 10: Alien Force -- The Game (DS, PS2, PSP, Wii)
Naruto: Clash of The Ninja Revolution 2 (Wii)
Naruto: Path of the Ninja 2 (DS)
Puzzle Quest: Galactrix (DS, PC, X360)

Deep Silver
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (PC)

Electronic Arts
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC, PS3, X360)
Crysis Warhead (PC)
Dead Space (PC, PS3, X360)
Mercenaries 2: World in Flames (PC, PS3, X360)
Mirror's Edge (PC, PS3, X360)
Skate It (Wii)
Spore (PC)
The Lord of the Rings: Conquest (PC, PS3, X360)
Warhammer Online: Age of Reckoning (PC)

Microsoft
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (X360)
Fable 2 (X360)
Gears of War 2 (X360)
Halo Wars (X360)
Too Human (X360)
Viva Piñata: Trouble in Paradise (X360)

Namco Bandai
Soulcalibur IV (PS3, X360)

Natsume
Harvest Moon: Island of Happiness (DS)
Harvest Moon: Tree of Tranquility (Wii)

Sony Computer Entertainment
Killzone 2 (PS3)
LittleBigPlanet (PS3)
MotorStorm: Pacific Rift (PS3)
PixelJunk Eden (PS3)
Resistance 2 (PS3)
SIREN: Blood Curse Episode #1 [PSN] (PS3)
SOCOM: Confrontation (PS3)

Valve
Left 4 Dead (PC, X360)

IGN منبع

به نظرتون بازی رایانه این E3 رو میتونه بره؟ بعداز 2 تجربه در نمایشگاههای بین المللی باید بتونن. خودشون که خیلی امیدواربودن. (تو یکی از شماره هاشون گفته بودن)

سلام!
بابا این مایکرو هم میخواد viva pinata رو زور چپون کنه ها!کشت خودشو. به جای این بچه بازیا crackdown2 رو معرفی کنه
خدا کنه ea در مورد face breaker و fn:r5 یه توضیحی چیزی بده.
راستی این شرکته که 2days 2vegasفکر کنم اینجوری بود)
اسمش چی بود؟
خدا کنه اونا هم باشن.
امیدوارم THQ بتونه یه زره از svr و اون یکی بازی که از سوپر استار های قدیمی هستو نشون بده(چقدر همه ی اسمارو بلدم:biggrin1:)
و
امیدوارم بازی رایانه در E3 امسال بتونه شرکت کنه.

اين Siren كه تو ليست Sony هست شماره 3 هست يا يه چيزه ديگست ؟
Siren 3 روي PS3 خداست .
اونايي كه نسخه هاي قبلي رو بازي كردن ميدونن چي مي گم .
GOOD LUCK
سهيل (اگه درست يادم باشه اسمت) از اين Siren 3 چنتا تريلر اومده كه من با Dial Up گرفتم، از دستشون نده.
ظاهرا فقط رو PSN هست و انگار Episodicه.
من اينقدر 1 و 2ش رو دوست داشتم هيچ وقت دلم نيومد رو PS2 بازيشون كنم.

ظاهرا فقط رو PSN هست و انگار Episodicه.

البته اين سوني كلا يه كارايي ميكنه ادم شاخ در مياره من شنيدم اين 12 تا قسمت حالا شايدم غلط باشه اما جالبه يه موضوع بدونيد اين PSN و Episodic فقط براي اروپا و امريكا هست .براي ژاپن يه Blu-Ray كامل اشغال كرده و عرضه ميشه

بازیرایانه برای شرکت در E3 ابراز امیدواری کرده بود و نه اینکه وعدشو داده باشه ولیکن ما که از خدامونه!

SIREN جدید رو هم میتونید عکسها و تریلرهاشو تو نت خیلی راحت پیدا کنید.این نسخه با اینکه بیشتر شبیه نسخه قبلیه ولیکن پیشرفت گرافیکی بسیار خوبی داشته و در کل امیدوار کنندست(این سری ترسناکترین بازی های عمر من هستن)
البته اين سوني كلا يه كارايي ميكنه ادم شاخ در مياره من شنيدم اين 12 تا قسمت حالا شايدم غلط باشه اما جالبه يه موضوع بدونيد اين PSN و Episodic فقط براي اروپا و امريكا هست .براي ژاپن يه Blu-Ray كامل اشغال كرده و عرضه ميشه
بخدا منم تو کار این سونی موندم!؟!
ضمنا اینکه تو فوتوبلاگ هم قبلا یه سری توضیحات و عکسهارو گزاشتم که میتونید ببینید:
http://game.webphoto.ir/78740.htm

آخرین ویرایش:
خدا از دهنت بشنوه فریدون!
اون دمو رو دیگه بس که دیدم از بر شدمش! البته هنوز باور همزمان رندر شدنش برام سخته ولیکن از سینک نبودن لبها کاراکتر با صداگزاری علیرقم اینکه این یه ضعفه ولی در کل کمی امیدوار شدم!

خدا از دهنت بشنوه فریدون!
اون دمو رو دیگه بس که دیدم از بر شدمش! البته هنوز باور همزمان رندر شدنش برام سخته ولیکن از سینک نبودن لبها کاراکتر با صداگزاری علیرقم اینکه این یه ضعفه ولی در کل کمی امیدوار شدم!
اون دمو اگر Real-Time هم نبود، حداقل با موتور بازی رندر شده بود ( گرچه بود :دی). البته فقط برای نشان دادن.... چه عرض کنم برای به رخ کشید یه سری چیزها بود مثل نور پردازی، داستان عمیق و چند لایه و احساسی، موسیقی متحیر کننده، بیشترین حد جزئیات در یک صحنه و ... . متاسفانه سبک بازی همچنان ناشناخته ست! حتی روند گیم پلی. فقط مثل بنده دعا کنید که با یک بازی 6-7 ساعته رو برو نباشیم، از MGS4 به بعد بازی که زیر 30 ساعت گیم پلی داشته باشه بازی نیست :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or