لیست تایید شده عنوان های حاضر در E3 2008

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
امروز IGN لیستی رو اعلام کرد که در اون 45 بازی مختلف از 9 Publisher برای حضور در E3 سال 2008 دیده میشه .

در این بین Capcom و EA یه ترتیب با 12 و 9 عنوان بیشترین سهم رو دارن . همچین Sony با 7 و Microsoft با 6 عنوان در E3 امسال شرکت میکنن .

البته لیست زیر بازیهایی رو شامل میشه که تا به امروز تایید شدند و قطعی هستند . و لیست نهایی نیست ...

Bethesda Softworks
Fallout 3 (PC, PS3, X360)

Capcom
Bionic Commando (PC, PS3, X360)
Bionic Commando Rearmed (PC, PS3, X360)
Capcom Project #1 [untitled] (other)
Capcom Project #2 [untitled] (other)
Dark Void (PC, PS3, X360)
MotoGP 08 (other)
Neopets Puzzle Adventure (PC, Wii)
Plunder (PC, PS3, X360)
Resident Evil 5 (PS3, X360)
Spyborgs (Wii)
Street Fighter IV (PC, PS3, X360)
Super Street Fighter II Turbo HD Remix (PS3, X360)

D3 Publisher
Bangai-O Spirits (DS)
Ben 10: Alien Force -- The Game (DS, PS2, PSP, Wii)
Naruto: Clash of The Ninja Revolution 2 (Wii)
Naruto: Path of the Ninja 2 (DS)
Puzzle Quest: Galactrix (DS, PC, X360)

Deep Silver
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (PC)

Electronic Arts
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC, PS3, X360)
Crysis Warhead (PC)
Dead Space (PC, PS3, X360)
Mercenaries 2: World in Flames (PC, PS3, X360)
Mirror's Edge (PC, PS3, X360)
Skate It (Wii)
Spore (PC)
The Lord of the Rings: Conquest (PC, PS3, X360)
Warhammer Online: Age of Reckoning (PC)

Microsoft
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (X360)
Fable 2 (X360)
Gears of War 2 (X360)
Halo Wars (X360)
Too Human (X360)
Viva Piñata: Trouble in Paradise (X360)

Namco Bandai
Soulcalibur IV (PS3, X360)

Natsume
Harvest Moon: Island of Happiness (DS)
Harvest Moon: Tree of Tranquility (Wii)

Sony Computer Entertainment
Killzone 2 (PS3)
LittleBigPlanet (PS3)
MotorStorm: Pacific Rift (PS3)
PixelJunk Eden (PS3)
Resistance 2 (PS3)
SIREN: Blood Curse Episode #1 [PSN] (PS3)
SOCOM: Confrontation (PS3)

Valve
Left 4 Dead (PC, X360)

IGN منبع

اون دمو اگر Real-Time هم نبود، حداقل با موتور بازی رندر شده بود ( گرچه بود :biggrin1:). البته فقط برای نشان دادن.... چه عرض کنم برای به رخ کشید یه سری چیزها بود مثل نور پردازی، داستان عمیق و چند لایه و احساسی، موسیقی متحیر کننده، بیشترین حد جزئیات در یک صحنه و ... . متاسفانه سبک بازی همچنان ناشناخته ست! حتی روند گیم پلی. فقط مثل بنده دعا کنید که با یک بازی 6-7 ساعته رو برو نباشیم، از MGS4 به بعد بازی که زیر 30 ساعت گیم پلی داشته باشه بازی نیست :biggrin1:.

بگو بود.منو نگران میکنیا!؟!
ولی با این تیکه 6-7 ساعتت خیلی حال کردم.اگر یه بازی کوتاه باشه واقعا باید بگم ..... (نمیگم!)
من خیلی با این بازی ارتباط برقرار میکنم و دلم میخاد همونی باشه که باید.در کل بنظرم سبک بازی هم نوع جدیدی از ادونچر باشه و احتمالا به نوعی پیشرفته تر همون INDIGO PROPHECY (چقدر باهوشم؟نه؟!)
خلاصه اینکه MHS4 رو میام خونتون بازی میکنم ببینم کوجیما خراب کرده یا نه!:p

فقط مثل بنده دعا کنید که با یک بازی 6-7 ساعته رو برو نباشیم.

فریدون جان مطمئن باش که بازی عمرا 6-7 ساعته نیست و حداقل 20 ساعت گیم پلی مفید داره که واسه یه بازی در سبک Adventure کاملا یه چیز متعارفه .
من مطمئنم که HEAVY RAIN یه کلی سبک Adventure رو متحول میکنه و این سبکو دوباره از نو تعریف میکنه .

اون دمو اگر Real-Time هم نبود، حداقل با موتور بازی رندر شده بود ( گرچه بود :دی). البته فقط برای نشان دادن.... چه عرض کنم برای به رخ کشید یه سری چیزها بود مثل نور پردازی، داستان عمیق و چند لایه و احساسی، موسیقی متحیر کننده، بیشترین حد جزئیات در یک صحنه و ... . متاسفانه سبک بازی همچنان ناشناخته ست! حتی روند گیم پلی. فقط مثل بنده دعا کنید که با یک بازی 6-7 ساعته رو برو نباشیم، از MGS4 به بعد بازی که زیر 30 ساعت گیم پلی داشته باشه بازی نیست :دی.

ببخشید میشه بگید شما چه طور از اون دمو که 100 درصد Real time بود فهمیدید که یک بازی سبک Adventure مثل Heavy Rain شش یا 7 ساعت هست که ما دست به دعا بشیم که بازی 6 7 ساعت نباشه!! لطفا بگو تا ما هم از این پیشگویی های فوق العاده خفن بلد بشیم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or