لیست بازیهای WCG 2008

• Thread starter Thread starter TyRaX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

TyRaX

موجودی خوشحال
کاربر سایت
سلام
خوب لیست بازیهای WCG 2008 هم اعلام شده و ... :دی
چی بگم والا .. خودتون بخونید و ببینید.

PC Games
38880-wc318x12.gif
Warcraft III: Frozen Throne (1v1)
43410-scbw_18x12.gif
Starcraft: Brood War (1v1)
43412-cs_18x12.gif
Counter-Strike 1.6 (5v5)
60897-game_fifa08.jpg
FIFA '08 (1v1)
48575-ea_18x12.jpg
Need for Speed: Pro Street (1v1)
53873-Image4.jpg
Command and Conquer 3: Kane's Wrath (1v1)
63626-AoE3.JPG
Age of Empires III: The Asian Dynasties (1v1)
63627-carom3d.jpg
Carom3D (1v1)
63628-redstone.jpg
Red Stone (4v4)

Mobile
63632-Asphalt%203.jpg
Asphalt 3 (1v1)

XBOX 360
59983-cgs_pgr3.gif
Project Gotham Racing 4 (1v1)
59023-gh2.gif
Guitar Hero 3 (1v1)
60512-h3.jpg
Halo 3 (4v4)
63629-VF5.jpg
Virtua Fighter 5 (1v1)

منبع ESR :
http://www.esreality.com/?a=post&id=1524693
کامنت های بچه های اونجا رو هم حتماً بخونید و بخندید.
---------------------

خوب Warcraft و Starcraft و CS که بازیهای خوب و مناسبی هستند و اصلا نباشند که نمیشه.

Fifa و NFS رو میشه یک جورهایی تحمل کرد .. EA ـه دیگه.

C&C : خوب بازی که هنوز منتشر نشده رو .. باز هم در لیست بازیها قرار دادند. پارسال و در مورد C&C3 هم همینطور شد و سریع قبل از اعلام Playable Demo مربوطه رو منتشر کردند. حالا بازی آیا میخواد Ballance بشه .. نشه .. اینها که مهم نیست حتماً

Age of Empires : عجب .. :دی چی بگم والا .. باز Supreme Commander رو میگذاشتند بیشتر طرفدار داشت.

Carom 3D : بازی بیلیارد مجانی آنلاین .. پارسال فکر کنم برای اولین بار توی مسابقات بود.

Red Stone : بله .. و میرسیم به گل سر سبد بازیهای PC .. بازی MMO مجانی و Free to Play رو برداشتند و گذاشتند در مسابقات .. دست کی پشت این حرکت ـه .. خوب WoW که بهتر بود و از اون بهتر Guild Wars :دی
من که تا حالا اسم این بازی رو نشنیده بودم. کسی که خبر رو توی ESR فرستاده بود هم همینطور .. برای همین به سایت بازی لینک داده .. خیلی جذذذذذابه :sick:

------------------
خوب میرسیم به بازی Mobile میتونید برید آسفالت 3 :دی بازی کنید.
حالا فرض کنید دو نفر در سالن مسابقات روی سن نشسته اند و دارند با موبایل با هم رقابت می کنند :دی حالا چجوری قراره تصویر صفحات موبایل رو capture کنند و نشون بدند.. به شدت منتظر replay های بازی آسفالت 3 هستیم :دی
حالا این وسط گوشی یکی زنگ بزنه یا براش sms تبلیغاتی بیاد :دی

-----------------
360 ... نظری ندارم ... چی بگم والا !
------------
9 تا بازی PC .. یک بازی موبایل و چهار تا بازی 360.
فقط سه تا بازی تیمی داریم .. یکی روی 360 که میشه Halo3 و دو تا روی PC که همون کانتر و RedStone .

خوب میرسیم به بازی Mobile میتونید برید آسفالت 3 :biggrin1: بازی کنی
نگفتن ورژن سیمبینه یا جاواست؟
حالا این وسط گوشی یکی زنگ بزنه یا براش sms تبلیغاتی بیاد :biggrin1:
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:Offline mode
پ.ن:پارسیا جدی نگیر;)

امسال زياد چنگي به دل نميزنه جالبه كه سايت رسمي WCG ايران هنوز علام نكرده . چه جوري ميخوان ProStreet رو تحمل كنن :sick:
البته تو ايرن كه بازي ها هرسال كمتر ميشه :biggrin1:

پارسيا جان ممنون.

Unreal Tournament نداره ؟ من که UT3 رو بازی نکردم بدونم خوبه یا بد ولی حداقل یه UT2004 ای چیزی میزاشتن.
یه سوال ! این Guitar Hero 3 به چه صورته ؟! یعنی همون آهنگایی که توی 360 بوده رو مسابقه میدن ؟ این طوری که خیلی مزخرف میشه !

Unreal Tournament نداره ؟ من که UT3 رو بازی نکردم بدونم خوبه یا بد ولی حداقل یه UT2004 ای چیزی میزاشتن.
یه سوال ! این Guitar Hero 3 به چه صورته ؟! یعنی همون آهنگایی که توی 360 بوده رو مسابقه میدن ؟ این طوری که خیلی مزخرف میشه !

خوب ملت شاکین .. چون که امسال اصلا DeathMatch نداریم . اون هم توی آلمان که قلمرو UT حساب میشه .. ولی خوب UT3 انقدر چرت بود که ... :دی بله .. ! دستشون درد نکنه.

توی سایت در مورد اینکه کدوم آهنگ ها هست ننوشته .. فقط در مورد خود بازی نوشته که چقدر خوبه و اینها. ولی فکر کنم همون آهنگها باشه ... نوشتن آهنگ جدید یک مقدار ... :دی
یکی از دوستان میگفت که بازی روی360 به همراه گیتار اصلا عرضه شده ( شاید هم جدا میفروختند) اگه کل بازیها با گیتار فروخته شده .. شاید اصلا بازی روی گیتار باشه و شاید هم امکان استفاده از کنترلر به جای گیتار رو به ملت بدن.

http://www.worldcybergames.com/6th/2008/Games/officialgames.asp?selgame=10

امسال زياد چنگي به دل نميزنه جالبه كه سايت رسمي WCG ايران هنوز علام نكرده . چه جوري ميخوان ProStreet رو تحمل كنن :sick:
البته تو ايرن كه بازي ها هرسال كمتر ميشه :biggrin1:
پارسيا جان ممنون.

ایران که جزو دنیا حساب نمیشه :دی
خوب توی ایران فکر نکنم صد تا کپی اریجینال از هر کدام از این بازیها فروش رفته باشه .. حالا بگیم روی هم هزار تا .. البته فکر کنم Warcraft اریجینال داریم یک تعداد نسبتاً خوبی مثلا چند صد تا :دی

نگفتن ورژن سیمبینه یا جاواست؟
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:Offline mode
پ.ن:پارسیا جدی نگیر;)

:دی :دی
والا هنوز هیچی نگفتن .. خود سایتشون هم نوشته که

------------------------

آسفالت اینه
http://www.gameloft.com/mobile-games/asphalt-3-street-rules/
چه جذاب .. یک چیزی تو مایه های همون NFS ـه مثلا :دی

ثبت نام ESWC هم توی ایران شروع شده و تا 28 اسفند بیشتر مهلت نداره و مسابقات مقدماتی هم از 16 تا 25 فروردین برگزار میشه ...
برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به سایت Cyberg سر بزنید.

آخرین ویرایش:
بیا از وقتی این مسابقات افتاده دست ماکرو خراب کرده:biggrin1:
نه ولی در کل خیلی از بازیهای خوب رو نذاشتن بازی های چرت رو برداشتند قرار دادند
مثلا پرو استریت اصلا در این حد نیست که بزارندش برای این مسابقات(پارتی بازیم حدی داره)(الان بن میشم:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or