سلام
خوب لیست بازیهای WCG 2008 هم اعلام شده و ...
چی بگم والا .. خودتون بخونید و ببینید.
خوب Warcraft و Starcraft و CS که بازیهای خوب و مناسبی هستند و اصلا نباشند که نمیشه.
Fifa و NFS رو میشه یک جورهایی تحمل کرد .. EA ـه دیگه.
C&C : خوب بازی که هنوز منتشر نشده رو .. باز هم در لیست بازیها قرار دادند. پارسال و در مورد C&C3 هم همینطور شد و سریع قبل از اعلام Playable Demo مربوطه رو منتشر کردند. حالا بازی آیا میخواد Ballance بشه .. نشه .. اینها که مهم نیست حتماً
Age of Empires : عجب ..
چی بگم والا .. باز Supreme Commander رو میگذاشتند بیشتر طرفدار داشت.
Carom 3D : بازی بیلیارد مجانی آنلاین .. پارسال فکر کنم برای اولین بار توی مسابقات بود.
Red Stone : بله .. و میرسیم به گل سر سبد بازیهای PC .. بازی MMO مجانی و Free to Play رو برداشتند و گذاشتند در مسابقات .. دست کی پشت این حرکت ـه .. خوب WoW که بهتر بود و از اون بهتر Guild Wars
من که تا حالا اسم این بازی رو نشنیده بودم. کسی که خبر رو توی ESR فرستاده بود هم همینطور .. برای همین به سایت بازی لینک داده .. خیلی جذذذذذابه
------------------
خوب میرسیم به بازی Mobile میتونید برید آسفالت 3
بازی کنید.
حالا فرض کنید دو نفر در سالن مسابقات روی سن نشسته اند و دارند با موبایل با هم رقابت می کنند
حالا چجوری قراره تصویر صفحات موبایل رو capture کنند و نشون بدند.. به شدت منتظر replay های بازی آسفالت 3 هستیم 
حالا این وسط گوشی یکی زنگ بزنه یا براش sms تبلیغاتی بیاد
-----------------
360 ... نظری ندارم ... چی بگم والا !
------------
9 تا بازی PC .. یک بازی موبایل و چهار تا بازی 360.
فقط سه تا بازی تیمی داریم .. یکی روی 360 که میشه Halo3 و دو تا روی PC که همون کانتر و RedStone .
خوب لیست بازیهای WCG 2008 هم اعلام شده و ...
چی بگم والا .. خودتون بخونید و ببینید.
PC Games
Warcraft III: Frozen Throne (1v1)
Starcraft: Brood War (1v1)
Counter-Strike 1.6 (5v5)
FIFA '08 (1v1)
Need for Speed: Pro Street (1v1)
Command and Conquer 3: Kane's Wrath (1v1)
Age of Empires III: The Asian Dynasties (1v1)
Carom3D (1v1)
Red Stone (4v4)
Mobile
Asphalt 3 (1v1)
XBOX 360
Project Gotham Racing 4 (1v1)
Guitar Hero 3 (1v1)
Halo 3 (4v4)
Virtua Fighter 5 (1v1)
---------------------Mobile
XBOX 360
منبع ESR :
http://www.esreality.com/?a=post&id=1524693
کامنت های بچه های اونجا رو هم حتماً بخونید و بخندید.
http://www.esreality.com/?a=post&id=1524693
کامنت های بچه های اونجا رو هم حتماً بخونید و بخندید.
خوب Warcraft و Starcraft و CS که بازیهای خوب و مناسبی هستند و اصلا نباشند که نمیشه.
Fifa و NFS رو میشه یک جورهایی تحمل کرد .. EA ـه دیگه.
C&C : خوب بازی که هنوز منتشر نشده رو .. باز هم در لیست بازیها قرار دادند. پارسال و در مورد C&C3 هم همینطور شد و سریع قبل از اعلام Playable Demo مربوطه رو منتشر کردند. حالا بازی آیا میخواد Ballance بشه .. نشه .. اینها که مهم نیست حتماً
Age of Empires : عجب ..
Carom 3D : بازی بیلیارد مجانی آنلاین .. پارسال فکر کنم برای اولین بار توی مسابقات بود.
Red Stone : بله .. و میرسیم به گل سر سبد بازیهای PC .. بازی MMO مجانی و Free to Play رو برداشتند و گذاشتند در مسابقات .. دست کی پشت این حرکت ـه .. خوب WoW که بهتر بود و از اون بهتر Guild Wars
من که تا حالا اسم این بازی رو نشنیده بودم. کسی که خبر رو توی ESR فرستاده بود هم همینطور .. برای همین به سایت بازی لینک داده .. خیلی جذذذذذابه

------------------
خوب میرسیم به بازی Mobile میتونید برید آسفالت 3
حالا فرض کنید دو نفر در سالن مسابقات روی سن نشسته اند و دارند با موبایل با هم رقابت می کنند
حالا این وسط گوشی یکی زنگ بزنه یا براش sms تبلیغاتی بیاد
-----------------
360 ... نظری ندارم ... چی بگم والا !
------------
9 تا بازی PC .. یک بازی موبایل و چهار تا بازی 360.
فقط سه تا بازی تیمی داریم .. یکی روی 360 که میشه Halo3 و دو تا روی PC که همون کانتر و RedStone .