لیست بازیهای Kinect

این yoostar 2رو من هم گرفتم وقتی بازی رو میزارید اپدی میکنه وقتی که اپدیتش تمام کینکت id اومد برام که sae رو از رو ی چهره تشخیص میده بازیشم جالبه

لگ KINECT SPORT بیشتر از همه تو مود دروازه بانیش معلوم می شه.کاملا امتحان کردم,فقط اون قسمتش هست که لگ تاثیر گذار داره.
پ.ن:امروز فوتبال champion را به روش مورینیو 1-0 بردم!
راستش فوتبالش رو یه بار بیشتر امتحان نکردم چون برام نه تنها هیجان نداشت بلکه کسل کننده بود.به ترتیب پینگ پونگ،بوکس،والیبال و دو میدانی رو بیشتر بازی کردم.ولی انصافا به نظر من بهترین بازی کینکت تا الان Dance Central بوده.تونست نظر من رو راجع به رقص 180 درجه عوض کنه!

دوستان فیلم و آهنگ را چه جوری می شه کینکت کنترل کرد؟تو kinect hub من گزینه ای وجود نداره!
راستش فوتبالش رو یه بار بیشتر امتحان نکردم چون برام نه تنها هیجان نداشت بلکه کسل کننده بود.به ترتیب پینگ پونگ،بوکس،والیبال و دو میدانی رو بیشتر بازی کردم.ولی انصافا به نظر من بهترین بازی کینکت تا الان Dance Central بوده.تونست نظر من رو راجع به رقص 180 درجه عوض کنه!
اونکه آره.

این yoostar 2رو من هم گرفتم وقتی بازی رو میزارید اپدی میکنه وقتی که اپدیتش تمام کینکت id اومد برام که sae رو از رو ی چهره تشخیص میده بازیشم جالبه
sae چیه؟؟
سایه منظورته؟؟
فقط باید متنی که میادو بخونیم؟جذابه واقعا؟؟؟

با سلام
دوستان كدوم بازي هاي Kinect Sport چهار نفر رو پشتيباني مي كنه ؟
من كه فعلا مجبورم فقط Kinect A بازي كنم.
ديگه چه بازي هايي بگيرم ؟؟؟؟
جز DC كه قسم خوردم نگيرم:d

با سلام
دوستان كدوم بازي هاي Kinect Sport چهار نفر رو پشتيباني مي كنه ؟
من كه فعلا مجبورم فقط Kinect A بازي كنم.
ديگه چه بازي هايي بگيرم ؟؟؟؟
جز DC كه قسم خوردم نگيرم:d
هیچ کدوم اونایی که 4 نفر نوشته هم نوبت نوبتی هستش مثل بولینگ.kinect sports و yoostar2(البته اگه خوشت بیاد من که خیلی حال کردم)و the biggest loser(اگه میخوای چربی اب کنی)و از همه مهم تر DCکه اگه نخری نصف پولی که به کینکت دادی بر باد رفته.

دوستان منم yoo star 2 رو خریدم!
آخرت بازیه!!(برا کینکت)انصافا فوق العاده س هرچی فیلم باحال هم هستو داره مث 300 و نوربیت و پدرخونده(:دی)و برادران بلوز و...
یه سری نمایش هم داره مثلا تو یه فریم قرار میگیری یه استیل برای خودت معرفی میکنی
بعد هرچی دلت میخواد میگی(چون دیالوگی اون قسمت نی)بعد ری پلیشو ببینی میترکی از خنده=))
تشخیص صداش هم 20 20 20 ئه! یکی تو کوچکون نارنجک زد داشتم ریپلیشو نگاه میکردم صدای نارنجک هم شنیدم!
و یه بازی دیگه هم گرفتم خیلی سخته ولی باحاله!
dance evolotin تصویر متحرک خودتو کنار رقاص میاره باید هر کاری زنه و گروه میکنن بکنی
هیچ علامتی هم نی!کلا بازی سختو باحالیه سازندشم کونامیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or