ليست سلاح هاي Call Of Duty 5: World At War

• Thread starter Thread starter Dead
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dead

کاربر سایت
944199_20080710_screen004.jpg

Call Of Duty 5: World At War Guns and Explosvies

Americans:
M1A1 Thompson
M1A1 Carbine
M1 Garand
Trench Shotgun
Browning Automatic Rifle (B.A.R)
M1903 Springfield
M1903 Springfield Scoped
M2 Flamethrower
M1911 (also known as Colt 45)
Bajonet
M9 Bazooka
Browning M1919A6
M2 Machine Gun

Explosives:
MK2 Frag Grenade
Smoke Grenade
Satchel Charges
Mines
Russian Weapons:
TT-33
Mosin Nagant
Mosin Nagant Scoped
PPSH (71 round Drum Magazine)
PPSH (31 round Banana Magazine)
Bajonet

Explosives:
RGD-33
German Weapons:
P08 Luger
Kar98
Kar98 scoped
MP44
MP40
MG42
MG34
Knife

Explosives:
Stielhand granate
Japanese Weapons:
Nambu 14
Arisaka Type 99
Type 100 Submachine gun
Bajonet
Katana

Explosives:
Kiska Grenade

British Weapons:
Sten

منبع

گرافیکش هیچ فرقی با 4 نداره. تازه یه ذره بدترم شده.
من فکر میکنم Activision هم رویه ی EA رو در پیش گرفته و میخواد بکنتش NFS.
فقط خوشم میاد این وسط Infinity Ward زیاد کوتاه نمیاد.:biggrin1:

این لیست هیچ اعتباری نداره و میشه گفت شایعه هست.لینک منبع هم این هست و گفته که این لیست در یکی از فرومها مطرح شده .دوست عزیز لطفا کمی دقت فرمایید واز عکس کوچکتری استفاده کنید.

من نميدونم چرا دوست داريم الكي روي يك مسئله اي كه نه مطمئنيم نه ميدونيم پا فشاري كنيم؟ الان يك مجله رو ميخوندم يك بازي اي كه حتي هنوز يك تريلر ازش نيمده رو زده بود بهترين بازي تاريخ بازي هاي آنلاين اين پافشاري ها براي چيه ؟ نميفهمم كه سعي داريم چيزي رو كه دوست داريم ببينيم نه واقعيت رو و همين طور تخيلات و سلايق خودمون رو قبل از عرضه بازي بيان كنيم.

گرافیکش هیچ فرقی با 4 نداره. تازه یه ذره بدترم شده.
من فکر میکنم Activision هم رویه ی EA رو در پیش گرفته و میخواد بکنتش NFS.
فقط خوشم میاد این وسط Infinity Ward زیاد کوتاه نمیاد.:biggrin1:
خواهش ميكنم يك تريلر ازC.O.D WaW بگير ببين بعد بيا بگو بازي نسبت به C.O.D 4 گرافيكش بدتر شده. ميشه بگي چيش به نظرت بد تر شده!؟ فيزيك بازي بدتر شده؟ يا جو بازي؟ همين ديگه چهار تا نويسنده ميان مي گند بازي بد شده همه هم ميشينند پشتش مي گند آره اين بازي بده بده ...
WaW واقعا بازي بزرگي و از هر لحاظ گرافيكش نسبت به C.O.D 4 پيش رفت داشت ، فيزيك بازي معركست و برگ ها تكون ميخورند كجاي C.O.D 4 چنين چيزي بود؟ آتش رو هم چاشني كار بكنيد تا متوجه بشيد گرافيك كدوم نسخه بالاتر فقط كافيه بريد يك تريلر HD از بازي بگيريد بشينيد ببينيد وقتي كه كاركتر محيط رو آتيش ميزنه و شروع به سوختن ميكنه چقدر زيباست حالا اين ها يا جزء گرافيك نيستند و حكم پشم رو بازي مي كنند يا توي C.O.D 4 هم بوده ما خبر نداشتيم.

درضمن اين بازي شماره نداره فقط اسم C.O.D WaW ديگه 5 اينها نيست. به احتمال زياد 5 مربوط ميشه به IW ...

حالا مگه COD4 چی بوده؟!!!

دوست من حداقل وقتی یه همچین حرفی میزنی جلوش پرانتز باز کن و بنویس:این نظر من بود.(هرچند که بی پایه و اساسه!!!)
کاری به این ندارم که الان میریزن سرت و از اینجور حرفا برای این میگم که این بازی اصولا بازی عالیی هست.(و حتی چند گروهان فن هم داره!:biggrin1:)

درود
حالا مگه COD4 چی بوده؟!!!:sick:
امار داری چند میلیون نفر توی Xboxlive در حال بازی هستند و چند وقته این بازی مقام دوم روی توی بازی های Live داره و ... .
:biggrin1:
خودم یه 2-3 بازی روی سخترین درجه تمومش کردم. خداترین FPS هست که روی کنسول تجربه کردم.

توي خوب بودن شماره 4 كه شكي نيست ولي من COD رو با همون حال و هواي جنگ هاي قديمي بيشتر دوست دارم. اين مدرن شدنش رو زياد حال نميكنم:clover:

باز رفتن تو جنگ جهانی!!!:laughing:

بابا ، این آمریکایی های بدبخت تاحالا جنگی نداشته اند که توش واقعاً حق باهاشون بوده باشه.
برای اینکه گند کارشون درنیاد ، همیشه به جنگهای دهۀ 40 و 50شون بر می گردند. (Honor ، Duty ، Brotherhood و هزارو یک جو اسم قشنگ که روح وطن پرستی ، پاکی و شجاعت رو در انسان بیدار میکنه)

حرفهایی که زدم به این معنی نیست که من این بازی ها رو دوست نداشته باشم ، نه !
منظورم اینه که خواهش میکنم این بازیها رو با چشم باز ، بازی کنید و نگذارید این بازیها تو روح تفکر و آزادی اندیشه تون تاثیر بذارند.

صد البته که آمریکا هیچ حقی تو این جنگها نداشت و پای لابی یهود رو همیشه میشه تو این جنگها دید.

یه سؤال :
خداییش تاحالا با خودتون فکر کردید ، تو کدوم یکی از جنگایی که آمریکا توش شرکت داشته ، به خاکش تجاوز شده ؟ به جز اینکه آمریکا یک دولت با گرایش به صهیونیسم ، و Antichrist ی و زیاده طلبه ؟
یا مثلا همین انگلستان که تو Call of Duty خمیشه حضور داره ، از اونسر دنیا میاد رو جزایر سه گانه ما دست میذاره و ادعای حکمیت و واسطه گری برای برگردوندنش به اعراب!!! میکنه.

نمی دونم ، تو این بازیا "پر خروسو باور داشته باشیم یا قسم حضرت عباس رو ؟" (ضرب المثل)

امیدوارم همیشه آزاد و سربلند و موفق باشید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or