ليست سلاح هاي Call Of Duty 5: World At War

• Thread starter Thread starter Dead
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dead

کاربر سایت
944199_20080710_screen004.jpg

Call Of Duty 5: World At War Guns and Explosvies

Americans:
M1A1 Thompson
M1A1 Carbine
M1 Garand
Trench Shotgun
Browning Automatic Rifle (B.A.R)
M1903 Springfield
M1903 Springfield Scoped
M2 Flamethrower
M1911 (also known as Colt 45)
Bajonet
M9 Bazooka
Browning M1919A6
M2 Machine Gun

Explosives:
MK2 Frag Grenade
Smoke Grenade
Satchel Charges
Mines
Russian Weapons:
TT-33
Mosin Nagant
Mosin Nagant Scoped
PPSH (71 round Drum Magazine)
PPSH (31 round Banana Magazine)
Bajonet

Explosives:
RGD-33
German Weapons:
P08 Luger
Kar98
Kar98 scoped
MP44
MP40
MG42
MG34
Knife

Explosives:
Stielhand granate
Japanese Weapons:
Nambu 14
Arisaka Type 99
Type 100 Submachine gun
Bajonet
Katana

Explosives:
Kiska Grenade

British Weapons:
Sten

منبع

خداییش تاحالا با خودتون فکر کردید ، تو کدوم یکی از جنگایی که آمریکا توش شرکت داشته ، به خاکش تجاوز شده ؟

دکترین آمریکا یک مقدار کثیفه (البته به کثافت کاری روس و انگلیس و یهود نمیرسه!) ولی عاقلانه است.
یعنی مثلا توی همون جنگ جهانی آمریکا میدونست اگه هیتلر خیالش از شوروی راحت بشه اونوقت میاد سروقت آمریکا و دیگه تمامیت خواه میشه و متقابلا عملا هیچکس نمیتونه جلوش رو بگیره!!!
همچین غولی (آلمان نازی!) رو فقط همبستگی و ازخودگذشتگی و در کنارش سیل تسلیحاتی میتونه شکست بده که آمریکایی ها تونستن این وضعیت رو پیش بیارن.

توي خوب بودن شماره 4 كه شكي نيست ولي من COD رو با همون حال و هواي جنگ هاي قديمي بيشتر دوست دارم. اين مدرن شدنش رو زياد حال نميكنم

مهدی دمت گرم..حرف دلمو زدی..اون زمان که همه اومدن گفتن دم IW گرم که به جنگ مدرن داره ما رو می بره من یکی خیلی ناراحت شدم ... اصلا COD یعنی جنگ جهانی..ای کاش IW COD 4 که ساخت اسمش چیز دیگه میزاشت تا به اصالت بازی خدشه وارد نشه(البته COD 4 شاهکار بود)

خواهش ميكنم يك تريلر ازC.O.D WaW بگير ببين بعد بيا بگو بازي نسبت به C.O.D 4 گرافيكش بدتر شده.
منم خواهش میکنم وقتی از چیزی خبر نداری نیا در موردش حرف بزن. نکنه فکر کردی که تو تکی تریلرها رو دیدی؟
ميشه بگي چيش به نظرت بد تر شده!؟
همون عکسی که تو این تاپیک گذاشته شده رو با قیافه ی اون یارو که با کلت میکشتت (اول COD4) مقایسه کن ببین کدوم قشنگتره.
همين ديگه چهار تا نويسنده ميان مي گند بازي بد شده همه هم ميشينند پشتش مي گند آره اين بازي بده بده ...
حتما خودت اینجوری ای که میای اینو میگی. من تا یه بازی رو خودم ازش چیزی نبینم در موردش حرف نمیزنم.
WaW واقعا بازي بزرگي و از هر لحاظ گرافيكش نسبت به C.O.D 4 پيش رفت داشت
:laughing::laughing:
داشت؟
حتما شما تو شرکت Treyarch کار میکنی که گرافیکشو قبل از همه دیدی.

دوستان چرا الکی زور می زنید؟

سایت های بزرگی اومدن با بازی Hands-On داشتن که همشون می گفتن که موفقیت COD4 تکرار و بعضی ها این جمله رو مینوشتند: آیا COD:WaW بهتر از COD 4 است؟ یعنی نکات مثبت بازی رو دیدن این حرف زدن...(اون علامت ؟ جنبه ی شک داشت که به نظر اینا COD:WaW بهتره) در ضمن خود IW هم در بازی کمی دخیله ..خود رئیس T گفته که ما از تجربه های IW استفاده می کنیم پس انتظار نداشته باشید که بدتر از COD 4 شه

بابا چرا تو پر هم میزنید ؟ :mad:
مگه ممکنه یک شرکتی بیاد و نسخۀ جدید بازیشو با همون تیم سازنده ، ولی با گرافیک پایینتر ارائه بده ؟ (مگر اینکه مغز خر خورده باشه که بیاد و به اعتباری که به زحمت بدست آورده و برندی که کلی قیمتشه ، با دستای خودش لطمه وارد کنه.)
بچه ها حرفایی میزنید ها !

دوستان چرا الکی زور می زنید؟

سایت های بزرگی اومدن با بازی Hands-On داشتن که همشون می گفتن که موفقیت COD4 تکرار و بعضی ها این جمله رو مینوشتند: آیا COD:WaW بهتر از COD 4 است؟ یعنی نکات مثبت بازی رو دیدن این حرف زدن...(اون علامت ؟ جنبه ی شک داشت که به نظر اینا COD:WaW بهتره) در ضمن خود IW هم در بازی کمی دخیله ..خود رئیس T گفته که ما از تجربه های IW استفاده می کنیم پس انتظار نداشته باشید که بدتر از COD 4 شه
بابا به خدا من فقط گرافیکشو گفتم. اونم نه بازیه نهایو.
این تریلرها و عکسهایی که ازش اومده رو با COD4 مقایسه کردم گفتم گرافیکش یه ذره پایینتره.

همونطور که گرافیک COD3 از قسمت دوم بالاتر بود این موضوع برای قسمت چهارم پنجم هم صدق میکنه.
ضمن اینکه COD :WAW از انجین ارتقا یافته COD4 استفاده میکنه پس شکی توی بالاتر بودن گرافیکش نیست ..

منم خواهش میکنم وقتی از چیزی خبر نداری نیا در موردش حرف بزن. نکنه فکر کردی که تو تکی تریلرها رو دیدی؟
من تهاجمي صحبت نكردم! كه فعلا حالت دفاعي ميگيري :biggrin1: اينجور كه ميگي گرافيك بازي افت داشته نشون دهنده اين كه بازي رو نديدي ...
همون عکسی که تو این تاپیک گذاشته شده رو با قیافه ی اون یارو که با کلت میکشتت (اول COD4) مقایسه کن ببین کدوم قشنگتره.
پس شما از ديدن دوتا عكس و قيافه طرف به نتيجه رسيدي كه گرافيك بازي پايين! پس بازي دزدان دريائي كه قيافه هاي جك و... رو عين فيلم درست كرده بود هم بايد بهش گفت بهترين بازي اين نسل!؟
حتما خودت اینجوری ای که میای اینو میگی. من تا یه بازی رو خودم ازش چیزی نبینم در موردش حرف نمیزنم.
نبيني!؟ يعني چي نبيني؟ بهتر آدم تا چيزي رو كه درباره اش صحبت نكرده 100 درصد نظر نده چون 50 درصد ممكنه اتفاق بدتر از چيزي كه ممكنه بيوفته.

:laughing::laughing:
داشت؟
حتما شما تو شرکت Treyarch کار میکنی که گرافیکشو قبل از همه دیدی.
دوست ندارم درباره يك بازي اي كه هنوز نيمده و معلوم نيست پايان ماجرا چه طوري تموم ميشه بحث كنم.
ولي شما اگر گرافيك رو به صورت كاركتر ميدوني بايد بگم بهتر ديگه هيچ وقت سراغ بازي هايي مثل COD WaW , Halo 3 , BFBC و... نري ...
چيزي كه Tre نشون ميده خيلي متفاوت تر از IW هست بازي از لحاظ هوش مصنوعي پيش رفت بسيار خوبي داشته و مثل COD4 نيست كه دشمن ها فقط تو فكر كشتنت باشند و جانشون براشون مهم نباشه ، گرافيك بازي كه ديگه معلوم چيه و مهم تر از اون فيزيك بازي كه خيلي نسبت به نسخه قبل پيش رفت داشته مهمترين ركن بازي هم وجود آتيش و امكان آتيش زدن كه نشون ميده چقدر نسبت به COD4 پيش رفت داشته ميتوني سه ماه صبر كني ببيني چيه درست كه بافت ها و تسكچر ها يك كم نسبت به COD4 تو ذوق ميزنند ولي هنوز سه ماه مونده و ميتونند بهبود بيابند ولي اين كه بگيم گرافيك بازي پايين يعني كوركورانه نظر دادن به عبارتي فن بوي IW بودن.

ن تهاجمي صحبت نكردم! كه فعلا حالت دفاعي ميگيري :biggrin1: اينجور كه ميگي گرافيك بازي افت داشته نشون دهنده اين كه بازي رو نديدي ...
چرا دیگه. چون تهاجمی صحبت کردی حالت دفاعی گرفتم. پس چرا با بقیه اینجوری حرف نزدم؟
من چیزهایی رو که از تریلرها و عکس ها دیدم گفتم. مگه شما بازیه نهایی رو دیدی؟
پس شما از ديدن دوتا عكس و قيافه طرف به نتيجه رسيدي كه گرافيك بازي پايين! پس بازي دزدان دريائي كه قيافه هاي جك و... رو عين فيلم درست كرده بود هم بايد بهش گفت بهترين بازي اين نسل!؟
اگه یه ذره دقت کنی میبینی اون یه مثال بود نه فقط به اون دلیل. من یه مثال واضح زدم که دیگه جای دور نری.
نبيني!؟ يعني چي نبيني؟ بهتر آدم تا چيزي رو كه درباره اش صحبت نكرده 100 درصد نظر نده چون 50 درصد ممكنه اتفاق بدتر از چيزي كه ممكنه بيوفته.
دقیقا نفهمیدم که چی گفتی.
من حرفم خیلی واضح بود. یعنی تا یه تریلر ازش نبینم چیزی نمیگم. که این حرفها رم از همون تریلرها زدم.
ولي شما اگر گرافيك رو به صورت كاركتر ميدوني بايد بگم بهتر ديگه هيچ وقت سراغ بازي هايي مثل COD WaW , Halo 3 , BFBC و... نري ...
جوابتو اون دو سطر بالاتر دادم. البته میتونم رو پیشنهادت فکر کنم.:laughing:
چيزي كه Tre نشون ميده خيلي متفاوت تر از IW هست بازي از لحاظ هوش مصنوعي پيش رفت بسيار خوبي داشته و مثل COD4 نيست كه دشمن ها فقط تو فكر كشتنت باشند و جانشون براشون مهم نباشه
هوش مصنوعیه COD4 چه یارات چه دشمنات جزء بهترین هوش مصنوعی های یه بازی رایانه ایه و تنها چیزی که نمیشد ازش ایراد گرفت همون هوش مصنوعیشون بود. والا من اولین باره همچین چیزی میشنوم.:eek:

من تو دو تا پست بالاترم گفتم. من از چیزهایی که تا حالا نشون دادن دارم میگم ولی شما انقدر مطمئن دارید حرف میزنید که انگار از سازندگان بازی هستید.
امیدوارم ایندفعه منظورم رو متوجه شده باشید.
ممنون.:love:

عزيز من حداقل گرافيكي كه waw داره همون گرافيك COD4 هستش ولي خوب قاعدتا بعد از هر بازي اي كه عرضه ميشه اگه قرار باشه عنوان ديگه اي بسازن موتورش رو بهينه سازي ميكنن و نواقص احتمالي رو از بين ميبرن.
پس شماره جديد قطعا گرافيكي بهتر ارائه خواهد داد ولي نه اونقدر زياد كه كلا COD4 رو از دور خارج كنه. دقيقا همين اتفاقي كه الان براي GOW2 هم داره مي افته. بافتها خيلي بهتر شدن ولي بهر حال قسمت عمده ي گرافيك مثل همو ن شماره يكه!:clover:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or