لوازم جانبی PS5

معرفی لوازم جانبی های PS5

DualSense Charging Station
182281
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: اگر از کابل های بهم ریخته شارژر در اتاقتان خسته شده اید یا نمیخواهید فقط برای شارژ کردن دسته ها کنسول را روشن بگذارید، می توانید از از ایستگاه شارژ رسمی پلی استیشن استفاده کنید.

PS5 Media Remote
182282
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: مشاهده آسان تر فیلم ها و برنامه های تلوزیونی با مدیا ریموت. دارای دکمه های جداگانه برای برنامه هایی همچون نت فلیکس، دیزنی پلاس، یوتیوب و اسپاتیفای

PS5 HD Camera
182283
قیمت: 60 دلار
ویژگی ها: مخصوص استریم کردن، با PS VR سازگاری ندارد.

Pulse 3D Wireless Headset
182284
قیمت: 100 دلار
ویژگی ها: هدست بی سیم PULSE 3D به طور خاص تنظیم شده تا صدای 3D که توسط کنسول PS5 فراهم شده است را ارائه دهد.با پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech، کنسول PS5 می‌تواند شما را در مرکز صحنه‌های صوتی فوق العاده غوطه ور کند، به طوری که احساس می‌کنید صدا از هر جهت می‌آید.دارای آداپتور USB و جک 3.5 میلی متر و دو عدد میکروفون مخفی

سایر لوازم جانبی ها از برند های دیگر:
هدست استیل سریز مخصوص PS5 مدل SteelSeries Arctis 7P Wireless
قیمت: 179 دلار
مشخصات و تصاویر در سایت سازنده

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام یه هدست بگیرم، اولویت هم فقط و فقط راحتیه یعنی تو مدت بازی طولانی رو سر و گوش راحت باشه. هدست pulse سونی بعد از 45 دقیقه - 1 ساعت مثل شکنجه میشه واسم و تمام سر و گوشم درد میگیره
هرچیزی که به نظرتون خوب بوده و خودتون تجربه داشتین رو ممنون میشم پیشنهاد بدین. بودجه هم 20 تومن هست.
الان بین این دوتا موندم، هم اینکه نمیتونم بفهمم کدوم راحت تره چون هرچی نقد نگاه میکنم هرکی یه چیز میگه و هم اینکه واقعا آیا فرق آنچانی دارن با هم یا نه چون قیمتاشون متفاوته ولی تو نقدا میگن که کیفیت صدا تقریبا برابره.
ممنون.

خرید هدست بی سیم SteelSeries Arctis 7P+ برای PS5
خرید هدست SteelSeries Arctis Nova 7P - بی‌سیم - سفید

• Like
Reactions: BucketHead
دوستان من میخوام یه هدست بگیرم، اولویت هم فقط و فقط راحتیه یعنی تو مدت بازی طولانی رو سر و گوش راحت باشه. هدست pulse سونی بعد از 45 دقیقه - 1 ساعت مثل شکنجه میشه واسم و تمام سر و گوشم درد میگیره
هرچیزی که به نظرتون خوب بوده و خودتون تجربه داشتین رو ممنون میشم پیشنهاد بدین. بودجه هم 20 تومن هست.
الان بین این دوتا موندم، هم اینکه نمیتونم بفهمم کدوم راحت تره چون هرچی نقد نگاه میکنم هرکی یه چیز میگه و هم اینکه واقعا آیا فرق آنچانی دارن با هم یا نه چون قیمتاشون متفاوته ولی تو نقدا میگن که کیفیت صدا تقریبا برابره.
ممنون.

من ایرفون (IEM) استفاده میکنم.
بهترین هدفون های Over Ear هم بعد مدتی اذیت میکنن آدمو و دردسر شارژ کردن و همینطور خراب شدن ایرکاپ هاشونم هست.

تو این مواردی که فرستادی من دومی رو انتخاب میکنم ولی توصیه میکنم مشکی بگیری چون سفید بعد مدتی بخاطر تعریق و ... خیلی بد رنگ میشه.

یه سری قابلیت های جدید برای هدست های خود سونی مثل همین پالس و اینا از طریق اپدیت های سیستمی اضافه شده، یکی قبل تر اومد یکی هم جدید، من خصوصا با این جدید یه مقداری دستکاری کردم و کیفیت صدا خیلی خیلی بهتر شد
همیشه میگفتم turtlebeach ده سال پیش ام رو بسیار بهتر میدونستم اما الانه وضوح و بیس صدا خیلی بهتر شده، چهارتا گزینه برای boost های مختلف اضافه شده و یه sample که بر اساس اون میتونید تصمیم بگیرید
من فکر کنم گذاشتم رو اخری بسیار کیفیت و شفافیت صدا بهتر شد

• Like
Reactions: Tommy Vercettii
سلام.دوستان نظرتون در مورد هدست inzone H9 سونی چیه؟خودم الان پلاتینیوم دارم،میخام ببینم از لحاظ کیفیت صدا ارزش داره اینو جایگزین پلاتینیم کنم؟

سلام.دوستان نظرتون در مورد هدست inzone H9 سونی چیه؟خودم الان پلاتینیوم دارم،میخام ببینم از لحاظ کیفیت صدا ارزش داره اینو جایگزین پلاتینیم کنم؟
نه اقا جان
اصلا از نظر من برای هدست گیمینگ بالارده سراغ سونی نرید بهتره مگر عشق برند باشید
بهترین هاش فعلا همون استیل سریز های رده بالاش هست

• Like
Reactions: malek911
سلام دوستان کسانی که هدست سیمی دارن موقع بازی که سیم به کنترلر وصل شده اون سیم اذیت نمیکنه ؟ مثلا به مچ و خود دست سیم برخورد کنه ؟

سوال دیگه من هدست pulse 3d نظرم هست بخرم ولی از هفت تومن تا ده میلیون قیمت کردم (چراانقدر تفاوت داره؟) حالا از طرفی هم میگن این هدست مدل کپی و فیک خیلی زیاد دارن و بعضا تشخیصش سخت شده کسانی که این مدل رو خریدن یه راهنمایی بکنن

دور بر هفت هشت تومن کدوم هدستی رو پیشنهاد میدین ؟ (برا ps5)

ممنون.

Nova 7p
خوبه.
در کل بهترین میان رده بازار واسه ps5 هست.

من هدست های ps5 رو هر دو مدل رو داشتم و رد کردم رفت، این واقعا عالیه.

دوستان سلام
2 تا هدست دارم از برند استیل سریز مدل آرکتیس نووا پرو وایرلس
یکی برای پلی استیشن و یکی برای اکس باکس
در حد هستن و هر کدوم با یه باتری اضافه علاوه بر باتری های خود پک
میخوام بفروشم
از دوستان بهشون نیاز دارن ؟

• Like
Reactions: .Amirone
رفتم ssd برای ps5 pro بخرم دیدم مدل سامسونگ 9100 پرو با سرعت بالای 14000 توی بازار موجوده که دو برابر سرعت بیشتری از ssd خود کنسول داره اما یک سرچ کردم دیدم اسلات ps5 pro رو هم بعد از چند سال که از عرضه ی ps5 میگذره همچنان pci 4.0 گزاشتن با اینکه دیگه اکثر ssd های جدید pci 5.0 ساپورت میکنن !!!
(( با pci 4.0 بیشتر از سرعت 7000 نمیتونید بگیرید )) واقعا ناامید شدم از این حرکت سونی یعنی عملا شما باید ssd با تکنولوژی 3 سال پیش رو روی ps5 pro نصب کنید نه جدیدتر رو و از امکان اجرای بازی ها با سرعت بالاتر محروم میشید
گفتم که حواستون به این موضوع باشه که هزینه اضافه بابت سرعت بالاتر ssd نکنید

رفتم ssd برای ps5 pro بخرم دیدم مدل سامسونگ 9100 پرو با سرعت بالای 14000 توی بازار موجوده که دو برابر سرعت بیشتری از ssd خود کنسول داره اما یک سرچ کردم دیدم اسلات ps5 pro رو هم بعد از چند سال که از عرضه ی ps5 میگذره همچنان pci 4.0 گزاشتن با اینکه دیگه اکثر ssd های جدید pci 5.0 ساپورت میکنن !!!
(( با pci 4.0 بیشتر از سرعت 7000 نمیتونید بگیرید )) واقعا ناامید شدم از این حرکت سونی یعنی عملا شما باید ssd با تکنولوژی 3 سال پیش رو روی ps5 pro نصب کنید نه جدیدتر رو و از امکان اجرای بازی ها با سرعت بالاتر محروم میشید
گفتم که حواستون به این موضوع باشه که هزینه اضافه بابت سرعت بالاتر ssd نکنید
پرو فقط از نظر گرافیکی ارتقا یافته شده. بقیه چیزاش همونه

سلام دوستان عزیزم
وقتتون بخیر.
ممنون میشم تا نهایتا ۳ میلیون تومان یک هدست برای ps5 معرفی بفرمایید.
البته نمیدونم اصلا گزینه ای پیدا میشه یا نه.
هرچقدر اقتصادی تر بهتر 😄

سلام دوستان عزیزم
وقتتون بخیر.
ممنون میشم تا نهایتا ۳ میلیون تومان یک هدست برای ps5 معرفی بفرمایید.
البته نمیدونم اصلا گزینه ای پیدا میشه یا نه.
هرچقدر اقتصادی تر بهتر 😄
Razer Kraken X Lite
فقط صدای فراگیرش از طریق PC فعال می شه، توی رنج زیر ۳ بهتر از این پیدا نمی شه

Razer Kraken X Lite
فقط صدای فراگیرش از طریق PC فعال می شه، توی رنج زیر ۳ بهتر از این پیدا نمی شه
من امروز رفتم سمت سعدی و چندتایی هدست از ۱ تومن تا ۳ تست کردم و کیفیت ساخت ها افتضاح بود.
البته ریزر رو پیدا نکردم.
با خودم فکر کردم شاید بهتر باشه تا ۵ تومن بودجه رو افزایش بدم.
آیا پیشنهادی دارید؟ سپاسگزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or