لوازم جانبی PS5

معرفی لوازم جانبی های PS5

DualSense Charging Station
182281
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: اگر از کابل های بهم ریخته شارژر در اتاقتان خسته شده اید یا نمیخواهید فقط برای شارژ کردن دسته ها کنسول را روشن بگذارید، می توانید از از ایستگاه شارژ رسمی پلی استیشن استفاده کنید.

PS5 Media Remote
182282
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: مشاهده آسان تر فیلم ها و برنامه های تلوزیونی با مدیا ریموت. دارای دکمه های جداگانه برای برنامه هایی همچون نت فلیکس، دیزنی پلاس، یوتیوب و اسپاتیفای

PS5 HD Camera
182283
قیمت: 60 دلار
ویژگی ها: مخصوص استریم کردن، با PS VR سازگاری ندارد.

Pulse 3D Wireless Headset
182284
قیمت: 100 دلار
ویژگی ها: هدست بی سیم PULSE 3D به طور خاص تنظیم شده تا صدای 3D که توسط کنسول PS5 فراهم شده است را ارائه دهد.با پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech، کنسول PS5 می‌تواند شما را در مرکز صحنه‌های صوتی فوق العاده غوطه ور کند، به طوری که احساس می‌کنید صدا از هر جهت می‌آید.دارای آداپتور USB و جک 3.5 میلی متر و دو عدد میکروفون مخفی

سایر لوازم جانبی ها از برند های دیگر:
هدست استیل سریز مخصوص PS5 مدل SteelSeries Arctis 7P Wireless
قیمت: 179 دلار
مشخصات و تصاویر در سایت سازنده

آخرین ویرایش:
دوستان اینجا کسی پلی استیشن پورتال گرفته ؟ برای داخل خونه با همون مودمی که پلی استیشن بهش وصله راحت کار میکنه؟
من دارم
اینترنتم زیتل و 40 مگابیت هست
مودمم هم از دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز پشتیبانی میکنه، با هردو فرکانس تست کردم بدون مشکل و راحت بازی میکنم.( کنسول با wifi وصل هست) ولی یکم از مودم دور میشم، لگ و تاخیر میگیره. با اینترنت موبایل هم افتضاحه اصلا قابل استفاده نیست

• Like
Reactions: SMM9
من دارم
اینترنتم زیتل و 40 مگابیت هست
مودمم هم از دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز پشتیبانی میکنه، با هردو فرکانس تست کردم بدون مشکل و راحت بازی میکنم.( کنسول با wifi وصل هست) ولی یکم از مودم دور میشم، لگ و تاخیر میگیره. با اینترنت موبایل هم افتضاحه اصلا قابل استفاده نیست
منم مودمم از ۲.۴ و ۵ پشتیبانی میکنه نتم ایرانسل و همراه اوله. نمیدونم اوکی هست یا نه و همین موضوع نمیذاره راحت برم سراغش :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or