لوازم جانبی PS5

معرفی لوازم جانبی های PS5

DualSense Charging Station
182281
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: اگر از کابل های بهم ریخته شارژر در اتاقتان خسته شده اید یا نمیخواهید فقط برای شارژ کردن دسته ها کنسول را روشن بگذارید، می توانید از از ایستگاه شارژ رسمی پلی استیشن استفاده کنید.

PS5 Media Remote
182282
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: مشاهده آسان تر فیلم ها و برنامه های تلوزیونی با مدیا ریموت. دارای دکمه های جداگانه برای برنامه هایی همچون نت فلیکس، دیزنی پلاس، یوتیوب و اسپاتیفای

PS5 HD Camera
182283
قیمت: 60 دلار
ویژگی ها: مخصوص استریم کردن، با PS VR سازگاری ندارد.

Pulse 3D Wireless Headset
182284
قیمت: 100 دلار
ویژگی ها: هدست بی سیم PULSE 3D به طور خاص تنظیم شده تا صدای 3D که توسط کنسول PS5 فراهم شده است را ارائه دهد.با پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech، کنسول PS5 می‌تواند شما را در مرکز صحنه‌های صوتی فوق العاده غوطه ور کند، به طوری که احساس می‌کنید صدا از هر جهت می‌آید.دارای آداپتور USB و جک 3.5 میلی متر و دو عدد میکروفون مخفی

سایر لوازم جانبی ها از برند های دیگر:
هدست استیل سریز مخصوص PS5 مدل SteelSeries Arctis 7P Wireless
قیمت: 179 دلار
مشخصات و تصاویر در سایت سازنده

آخرین ویرایش:
@.Amirone
امیر سلام میگم یه راهنمایی میکنی . میخواستم یه پاور بانک برای شارژ کردن وسایل نور و خرت و پرت های فیلم برداری بخرم گفتم یه چیزی بگیرم که برای دسته و هدفون و این چیزای PS5 و کلا گیمینگ هم بدرد بخوره . نکته خاصی هست موقع خرید پاوربانک ؟ من نداشتم نمیدونم ولتاژ و فست شارژ و ایناشون باید چطوری باشه . الان مثلا این مدل خوبه ؟
https://www.digikala.com/product/dkp-2271206/پاوربانک-شیائومی-مدل-redmi-ظرفیت-20000-میلی-آمپرساعت-به-همراه-کابل-تبدیل-microusb/
پ.ن : این پاور بانک ها رو خودشون شارژر برق ندارن ؟ من نخوام بزنم به کامپیوتر باید چیکار کنم ؟ شارژر مخصوص دارن ؟

آخرین ویرایش:
@.Amirone
امیر سلام میگم یه راهنمایی میکنی . میخواستم یه پاور بانک برای شارژ کردن وسایل نور و خرت و پرت های فیلم برداری بخرم گفتم یه چیزی بگیرم که برای دسته و هدفون و این چیزای PS5 و کلا گیمینگ هم بدرد بخوره . نکته خاصی هست موقع خرید پاوربانک ؟ من نداشتم نمیدونم ولتاژ و فست شارژ و ایناشون باید چطوری باشه . الان مثلا این مدل خوبه ؟
https://www.digikala.com/product/dkp-2271206/پاوربانک-شیائومی-مدل-redmi-ظرفیت-20000-میلی-آمپرساعت-به-همراه-کابل-تبدیل-microusb/
پ.ن : این پاور بانک ها رو خودشون شارژر برق ندارن ؟ من نخوام بزنم به کامپیوتر باید چیکار کنم ؟ شارژر مخصوص دارن ؟
قسمت اول سوال رو خود اوس امیر باید پاسخ بده چون سوال ذهنی خودمم بوده !
ولی اون مدل پاور بانک رو من برای مادرم خریدم،. یه مقداری سنگین و بد دست هست ولی خوب ظرفیت اسمی بالایی داره سرعت شارژش هم متوسطه اگر اشتباه نکنم ۱۵ وات هست، الان فست شارژ حدود ۲۲٫۵ و ۲۵ وات حساب میشه
من یه مدل ریمکس خریدم که دیگه متاسفانه دیجی نیاورد ولی خیلی خوب بود پنج تا پورت متفاوت داشت!!! یه دونه هم سامسونگ خریدم که خوش دست هست ولی نسبت به ریمکس ضعیف تره

اینا شارژر ندارن ولی توی اطلاعات شون نوشته که ورودی و خروج شون چطوره، شما اطلاعات ورودی شون رو بخون و بر اساس اون شارژری که داری رو استفاده کنی مناسبه، مثلا نوشته ۱۲ ولت ۱٫۵ امپر ، بگرد ببین کدوم شارژرت این خروجی رو داره همونو استفاده کن

• Like
Reactions: Scαrface
@.Amirone
کلا چه آداپتورهای موبایل چه پاوربانک ها استاندارد 5 ولت هستن، که برای همه دیوایس هایی که نام بردی به لحاظ ولتاژ مناسبن، شدت جریان پاور بانک های جدید هم با توجه به دیوایسی که بهش اتصال پیدا می کنه تنظیم می شه و هوشمنده، که جریان خروجی ایشون تا 3.1 ساپورت می شه و برای شارژ دسته کفایت می کنه، داک خود DS5 2.8Aه. در مورد سیم هم مال خود کنسول رو به پاوربانک بزن شارژ کن مشکلی پیش نمیاد. برای هدست هم مشکلی نداره.
مابقی موارد مثل تعداد پورت ها، ظرفیت نامی 20000 فقط با خوندن نظرات می شه متوجه شد چقدر به مشخصات اعلامیش نزدیکه
من انرجایزر 20000 دارم راضیم، قیمت هاش از شیائومی بالاتره ولی امتحانشو پس داده

• Like
Reactions: Scαrface
کلا چه آداپتورهای موبایل چه پاوربانک ها استاندارد 5 ولت هستن، که برای همه دیوایس هایی که نام بردی به لحاظ ولتاژ مناسبن، شدت جریان پاور بانک های جدید هم با توجه به دیوایسی که بهش اتصال پیدا می کنه تنظیم می شه و هوشمنده، که جریان خروجی ایشون تا 3.1 ساپورت می شه و برای شارژ دسته کفایت می کنه، داک خود DS5 2.8Aه. در مورد سیم هم مال خود کنسول رو به پاوربانک بزن شارژ کن مشکلی پیش نمیاد. برای هدست هم مشکلی نداره.
مابقی موارد مثل تعداد پورت ها، ظرفیت نامی 20000 فقط با خوندن نظرات می شه متوجه شد چقدر به مشخصات اعلامیش نزدیکه
من انرجایزر 20000 دارم راضیم، قیمت هاش از شیائومی بالاتره ولی امتحانشو پس داده

البته من باز توصیه نمی کنم استفاده از شارژر رو برای دسته !
رفیق من استفاده کرد و دسته به چخ رفت ! همون دفعه اول نه ولی بعد چندین بار استفاده خصوصا از فست شارژر ها دسته به چخ عظما رفت
سر همین میترسم کلا هر چیز پلی استیشنی رو به شارژر زدن

البته من باز توصیه نمی کنم استفاده از شارژر رو برای دسته !
رفیق من استفاده کرد و دسته به چخ رفت ! همون دفعه اول نه ولی بعد چندین بار استفاده خصوصا از فست شارژر ها دسته به چخ عظما رفت
سر همین میترسم کلا هر چیز پلی استیشنی رو به شارژر زدن
شارژر دیواری و پاور بانک های جدید حفاظتشون کامله. هیچکس به اندازه من دیوایس های کنسول رو کاستوم و به شارژرها نمی زنه، در همین پست اشاره کردم با "سیم خود کنسول"
اگر شارژری که می خرید توانش واقعی باشه مشکلی پیش نمیاد، اگر از شارژرهای فیک استفاده کنید به باتری صدمه می زنه. آداپتورها، پاوربانک ها و شارژرهای اصل حفاظتشون کامله و مثل قدیم نیست که شارژر داغ کنه و ضعیف بشه. الان اکثر شارژرها و پاور بانک های برند POWER IQ دارن مثل شارژرهای انکر، شدت جریان رو سالم با توجه به مقدار دریافتی دیوایس خروجی می دن. انکر در این امر پیشتاز بود و الان این پاوربانکی که ایشون معرفی کرد نمونه ای از این دسته که قابلیتو داره و تقریبا تبدیل به یک استاندارد شده. از این بابت جای نگرانی نیست، پاوربانک هایی برای DS5 وجود داره که به پشتش اتصال پیدا می کنه ولی مثل پاوربانک قدرت ندارن
بعضی اوقات هم استفاده از آداپتور و شارژرهای باکیفیت بهتر از برند اصلی عمل می کنن، بطور مثال آداپتور WII که قدیمیه داغ می کنه، من رفتم از یک برند معتبر که 12ولت 5امپره انتخاب کردم سیم رو به اداپتور جدید زدم خنک کار می کنه(توی خونه امتحان نکنید چون برق داخل اداپتور ذخیره می شه و به محض لمس بندری می رید! البته آداپتورها رو پرس می کنن که کسی نتونه بازش کنه)
شما وقتی می دونید ولتاژ دیوایستون چیه، شدت جریانی که لازم داره چقدره، می تونید از معتبرترین برندها برای سهولت کارتون به شکل صحیح استفاده کنید

دوستان من دلم میخواد یه پی اس پورتال بخرم . کسایی که خریدید تجربه ی استفادتونو به اشتراک میذارید؟ ارزش داره؟
خب کسی که راهنمایی نکرد بنده ی حقیر رو :دی ولی من از دیوار خریدم هنوز نرسیده به دستم امیدوارم سر و سالم برسه (البته پرداخت امن انجام دادم فعلا):دی تجربه ام از استفاده اش رو باهاتون به اشتراک میذارم.

خب من پلی استیشن پورتال به دستم رسید :دی از دیوار خریدم و کاملا سالم و بدون خط و خش به دستم رسید. فوق العاده برای من تجربه خوبیه چون عموما حوصله نشستن ندارم و کمر درد میگیرم. قشنگ لش میکنم رو تخت و گیمی که میخوام رو بازی می کنم. ولی دقت کنید که نت قوی نیاز دارید. من شنیدم نت پوینت تو پوینت بهترین نتیجه رو داره فعلا تو ایران. و من بدون هیچ لگی بازی کردم. در مجموع خیلی تجربه لذت بخشیه اما شاید با این قیمت یه مقدار لوکس حساب بشه و فقط اگر عاشق پلی استیشن هستید و نت مطمئن دارید تهیه کنید.

خب من پلی استیشن پورتال به دستم رسید :دی از دیوار خریدم و کاملا سالم و بدون خط و خش به دستم رسید. فوق العاده برای من تجربه خوبیه چون عموما حوصله نشستن ندارم و کمر درد میگیرم. قشنگ لش میکنم رو تخت و گیمی که میخوام رو بازی می کنم. ولی دقت کنید که نت قوی نیاز دارید. من شنیدم نت پوینت تو پوینت بهترین نتیجه رو داره فعلا تو ایران. و من بدون هیچ لگی بازی کردم. در مجموع خیلی تجربه لذت بخشیه اما شاید با این قیمت یه مقدار لوکس حساب بشه و فقط اگر عاشق پلی استیشن هستید و نت مطمئن دارید تهیه کنید.
مبارک باشه! جفتشون به یه روتر وصل باشن فقط اون ستاپ اولیه نیاز به اینترنت داره دیگه؟

• Love
Reactions: N!ma
مبارک باشه! جفتشون به یه روتر وصل باشن فقط اون ستاپ اولیه نیاز به اینترنت داره دیگه؟
بله فقط روترتون قوی باشه :دی من روترم آشغاله و مشکل دارم فقط روز اول بدون مشکل بازی کردم . الان میخوام یه روتر ایسوس بخرم

خب من بعد از ۲ هفته یه آپدیت بدم از وضعیت پورتال که مطمئن باشید از سر جوگیری نبوده :دی
نمیدونم سلیقه منه یا چیه که دوس دارم رو کنسول دستی بازی کنم ولی از وقتی خریدم شاید یکی دو ساعت نشستم پشت مانیتور:دی اونم به خاطر اینکه با رفیقام میخواستیم آنلاین بازی کنیم و خب بازی شوتر رقابتی صفحه بزرگ میطلبه. در هر حال نزدیک ۱۰۰ ساعت از این دستگاه جادویی استفاده کردم و این دستگاه باعث شده من دوباره به گیم زدن مثل قدیما علاقه مند شم :دی دو تا بازی final fantasy و سایبرپانک که رو کنسول داشت خاک میخورد رو تموم کردم. فقط یه مورد حتما روترتون قوی باشه من با راهنمایی یکی از عزیزان بازیسنتر یه روتر ایسوس قوی خریدم که قابلیت 5ghz داشته باشه و کوچکترین مشکلی نبوده تا الان. به شدت پیشنهاد میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or