riotan1234
کاربر سایت
من از این تبدیل رو لپ تاپ ( تک جک) و گوشی موبایل استفاده کردم جواب داد . چون سیستم جکشون با دسته ps4 یکیه بعید میدونم مشکلی باشهکسی نمیدونه؟ :d
من از این تبدیل رو لپ تاپ ( تک جک) و گوشی موبایل استفاده کردم جواب داد . چون سیستم جکشون با دسته ps4 یکیه بعید میدونم مشکلی باشهکسی نمیدونه؟ :d
آخه من یه هدست بلوتوثی برای PS3 دارم که اون جواب نداد، یه سرچی کردم تو نت دیدم نوشته PS4 از یه سیستم خاصی برای ارسال صدا (یه همچین چیزی، دقیق یادم نیست) استفاده میکنهمن از این تبدیل رو لپ تاپ ( تک جک) و گوشی موبایل استفاده کردم جواب داد . چون سیستم جکشون با دسته ps4 یکیه بعید میدونم مشکلی باشه
مگه به دسته نمیخوای وصل کنی ؟ سیستم خاص نداره دیگه یه فیشه یه جک . اتصال وایرلس فرق میکنه باید ساپورت بشهآخه من یه هدست بلوتوثی برای PS3 دارم که اون جواب نداد، یه سرچی کردم تو نت دیدم نوشته PS4 از یه سیستم خاصی برای ارسال صدا (یه همچین چیزی، دقیق یادم نیست) استفاده میکنه
حالا اسم این مبدل دقیقا چیه؟
ممنون
آره، به دسته می خوام وصل کنم :dمگه به دسته نمیخوای وصل کنی ؟ سیستم خاص نداره دیگه یه فیشه یه جک . اتصال وایرلس فرق میکنه باید ساپورت بشه
دوستان در مجموع pulse بهتره یا gold?اخه gold خیلی خوشگله مخصوص ps4 هم هست؟
پالس حرفه ایه . گلد جلوش هیچی نیستدوستان در مجموع pulse بهتره یا gold?اخه gold خیلی خوشگله مخصوص ps4 هم هست؟
پالس بيشتر از ٣-٤ ساعت سر درد ميگيري:dدوستان در مجموع pulse بهتره یا gold?اخه gold خیلی خوشگله مخصوص ps4 هم هست؟
دوستان در مجموع pulse بهتره یا gold?اخه gold خیلی خوشگله مخصوص ps4 هم هست؟
من اولین باره همچین نتیجه ای دیدم . تو تموم مقایسه هایی که من دیدم معلوم شد Pulse به طور واضحی بهتره حد اقل در مورد کیفیت صدا . تو این نتیجه که گزاشتین جالبه . یعنی گلد کیفیت صداش از پالس بهتره ؟!!!دوست عزیز بچه ها هر کدوم رو دارن همونو بهتر میدونن دو تا بررسی برات میزارم که به وضوح مشخصه نتیجش ... نظر مردم هم هست
بررسی هدست گلد : Sony PlayStation Gold Wireless Headset review - Engadget
بررسی هدست پالس : Sony Pulse Wireless Stereo Headset Elite Edition review - Engadget
یه سوال دارم این دستگاهه بیاد باهاش چه بازی هایی میشه انجام داد ؟
خفن تر از اين پيدا نميشه.
پروژه مورفئوس سونی: هدست واقعیت مجازی برای پلیاستیشن ۴
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk