لوازم جانبی PS4

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از این تبدیل رو لپ تاپ ( تک جک) و گوشی موبایل استفاده کردم جواب داد . چون سیستم جکشون با دسته ps4 یکیه بعید میدونم مشکلی باشه
آخه من یه هدست بلوتوثی برای PS3 دارم که اون جواب نداد، یه سرچی کردم تو نت دیدم نوشته PS4 از یه سیستم خاصی برای ارسال صدا (یه همچین چیزی، دقیق یادم نیست) استفاده میکنه
حالا اسم این مبدل دقیقا چیه؟
ممنون

آخه من یه هدست بلوتوثی برای PS3 دارم که اون جواب نداد، یه سرچی کردم تو نت دیدم نوشته PS4 از یه سیستم خاصی برای ارسال صدا (یه همچین چیزی، دقیق یادم نیست) استفاده میکنه
حالا اسم این مبدل دقیقا چیه؟
ممنون
مگه به دسته نمیخوای وصل کنی ؟ سیستم خاص نداره دیگه یه فیشه یه جک . اتصال وایرلس فرق میکنه باید ساپورت بشه

emaqytez.jpg
yzu5eqyp.jpg

خفن تر از اين پيدا نميشه.
http://farnet.ir/1392/12/28/sony-reveals-project-morpheus-its-vr-system-for-ps4/

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان در مجموع pulse بهتره یا gold?اخه gold خیلی خوشگله مخصوص ps4 هم هست؟:-/

دوست عزیز بچه ها هر کدوم رو دارن همونو بهتر میدونن دو تا بررسی برات میزارم که به وضوح مشخصه نتیجش ... نظر مردم هم هست

بررسی هدست گلد : Sony PlayStation Gold Wireless Headset review - Engadget
بررسی هدست پالس : Sony Pulse Wireless Stereo Headset Elite Edition review - Engadget

دوست عزیز بچه ها هر کدوم رو دارن همونو بهتر میدونن دو تا بررسی برات میزارم که به وضوح مشخصه نتیجش ... نظر مردم هم هست

بررسی هدست گلد : Sony PlayStation Gold Wireless Headset review - Engadget
بررسی هدست پالس : Sony Pulse Wireless Stereo Headset Elite Edition review - Engadget
من اولین باره همچین نتیجه ای دیدم . تو تموم مقایسه هایی که من دیدم معلوم شد Pulse به طور واضحی بهتره حد اقل در مورد کیفیت صدا . تو این نتیجه که گزاشتین جالبه . یعنی گلد کیفیت صداش از پالس بهتره ؟!!!

سلام
این دسته های ps4 که به صورت جدا میفروشن قیمتش الان چنده و اینکه بعضی از دوستان از اینکه روکش انالوگهاش از بین رفته شکایت داشتن . میشه بپرسم ایا این دسته ها اصله یا قلابی؟

مشکیش از 215 قیمت دارم تا 250!
رنگیاشم از 250 به بالا
متاسفانه جنس آنالوگا خوب نیست و برای همه دیر یا زود رویش میره! سعی کنید نرم تر بازی کنید که دیرتر خراب شه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or