account240
کاربر سایت
خواهشممنونم بابت توضیح کاملت
میشه در مورد VR یه توضیحی بهم بدی ببینم چی هست
داداشم هست پلاتینوم هنوز نیومده ( اون هدست قیمتش 160 دلار هست و بعد اومدنش بازی ها بعضی بازی ها با گرفتن آبدیت صدای 3 بعدی بهشون اضافه میشه اگه صدای 3 بعدی براتون اهمیت نداره میتونید گلد تهیه کنید که بصرفه تر هستکسایی که هدست پلات دارن ی نظری بدن کیفیتش چطوره می ارزه بگیریم؟
داداشم هست پلاتینوم هنوز نیومده ( اون هدست قیمتش 160 دلار هست و بعد اومدنش بازی ها بعضی بازی ها با گرفتن آبدیت صدای 3 بعدی بهشون اضافه میشه اگه صدای 3 بعدی براتون اهمیت نداره میتونید گلد تهیه کنید که بصرفه تر هست
اگه بتونید پالس الیت تهیه کنید که چه عالی ( البته موجودیش کم هست ) اما توی رنج این قیمتا گلد بهترن گزینه هست ولی کیفیت ساخت زیاد بد نیست ازش خوب نگهداری کنید مشکلی نداره توی این چند هدست سونی هر کدوم یه نقص در طراحی داشتن اما همه کیفیت عالی و قابل قبولی داشتن !گولد مثل اینکه کیفیت ساختش پایین برای همین سراغش نمی رم.
به نظرتون با قیمت این هدست ها چه چیز بهتری می شه گرفت یا با قیمت کمتر؟
Razer Kraken Pro - خرید و فروش محصولات مخصوص بازی و گیمینگ ریزرگولد مثل اینکه کیفیت ساختش پایین برای همین سراغش نمی رم.
به نظرتون با قیمت این هدست ها چه چیز بهتری می شه گرفت یا با قیمت کمتر؟
سلام...دوستان دسته دال شوک من او قسمتش که فیش هدست میخوره اسپیکرش خراب شده و صدا هی قطعو وصل میشه اکثر وقت ها فقط میکروفونش کار میکنه با هدست دیگم تست کردم همین بود.
حالا قصد دارم یه هدست میکروفونی وایرلس دار بگیرم که صدارو از خود PS4 بگیره...الام این هدست ها گلد PS4 از طریق بیسیم به خود ps4 وصل میشه یا به دسته PS4 وصل میشه ؟ اگر قرار به دسته وصل بشه من نخرمش الکی 300 تومنم میره باز صداش در نمیاد.
سوال دیگم اینه که هر هدفون وایرلس داری رو PS4 شناسایی میکنه کسی تست کرده؟
کیفیت GOLD چجوریاست ؟ بعضی ها میگن بعد چند وقت پلاستیک دورش پاره میشه و برا بعضی ها هم شکسته.
داشتم تو یه سایت تخصصی فروش هدست تو ایران سرچ می زدم که رفتم تو قسمت هدست های "های اندش"..یدونه بود 14 ملیون سیصد هزار تومن پولش بود...ناقابل..عکس زیر
;
من کاملا فیش هدست رو داخل سوکت دسته فشار میدم و صدا میاد بیرون و انصافا هم کیفیت بسیار خوبی داره این هدستی سوال
وقتی هندزفری موبایل می زنم اگه فیشش تا آخر بفرستم داخل کار نمی کنه باید تا نصفه بزنم فیش رو, واسه هدست هم این طوری؟ شما خودتون امتحان کردین اگه فیش تا آخر بره کار می کنه؟
ممنون.