riotan1234
کاربر سایت
سلام دوستان . یه هد ست 7.1 بیسیم (هر مارکی) که با ps4 هماهنگی داشته باشه قیمت مناسب میشه تو بازار پیدا کرد ؟ این هدستای بالا که خیلی گرونن . اگه هست معرفی کنید به من
همون 700 تومنیه ـست ؟
این هدست تغیر یافته ورژن اول هست اونی که قبل پالس الایت اومده بود !! ( کیفیت خیلی خوبی هم داشت ) اما این قابلیت جمع شدن و یه جورایی مثل هدست های بیتس جمع میشه !! و یه چیز هایی هم از پالس الایت به ارث برده مثل خوردن سوکت 3.5 و مکان usb و جک 3.5 که زیر هست طراحی این هدست همون طور که خودتون میدبینید به پلی4 بیشتر میاد !!اقا این هدست جدیده چه فرقی با اون هدست پالس الایت داره؟؟
کدومشون بهتره؟
بازار اومده ؟این هدست تغیر یافته ورژن اول هست اونی که قبل پالس الایت اومده بود !! ( کیفیت خیلی خوبی هم داشت ) اما این قابلیت جمع شدن و یه جورایی مثل هدست های بیتس جمع میشه !! و یه چیز هایی هم از پالس الایت به ارث برده مثل خوردن سوکت 3.5 و مکان usb و جک 3.5 که زیر هست طراحی این هدست همون طور که خودتون میدبینید به پلی4 بیشتر میاد !!
به نظر من هدست پالس الایت از این بهتره چون دقیقا" همین ویژگی رو داره (از نظر امکانات )+ تکنولژی مخصوص سونی برای واقعی تر نشون دادن صدا !!! ولی درشت تره و قابل حمل نیست
تو بازار ایران گلد هنوز نیومده تازه 2.3 روزه معرفی شدهبازار اومده ؟
یکشنبه دارم میام تهرانتو بازار ایران گلد هنوز نیومده تازه 2.3 روزه معرفی شده
اما نسخه اول و نسخه پالس الایت تو بازار ایران موجود هست !!
من تهران نیستم اما میدونم یدون فروشگاه که سایت اینترنتی هم داره ( به دلیل قانون بازیسنتر نمیشه اسمش رو بگم ) داره میده 430 ولی حدود 450 اینا هستیکشنبه دارم میام تهران
از کجا میتونم پالس الایت رو بخرم؟
و قیمتش چقدره؟
بعد این بزرگ بودنش گوش رو ازیت نمیکنه؟؟؟
میتونی ادرس فروشگاه و لینک سایتش رو برام پی ام کنی؟من تهران نیستم اما میدونم یدون فروشگاه که سایت اینترنتی هم داره ( به دلیل قانون بازیسنتر نمیشه اسمش رو بگم ) داره میده 430 ولی حدود 450 اینا هست
بزرگی به نظرم نارحت کننده نیست من که قبلی رو داشتم هم بزرگ بود اما عالی گوش داخل ابری قرار میگرفت و اصلا" نارحت کننده نبود و خیلی هم عالی !!
نگاه کردم انگار قیمت پالس الایت هنوز همون 150 دلار هست اما گلد 100 دلار
هدست پالس الایت سونیبچه ها من میخوام بگم یه هدست بگیرن کادو توی رنج 300-450 چی وجود داره که به PS4 بخوره و کیفیت خوب داشته باشه، الان IGN داشتم میخوندم گفت این Gold جدید خوبه ولی نه خیلی زیاد...چیز بهتری هست تو بازار که خوانایی با PS4 داشته باشه؟
بچه ها هد ستی که بی سیم باشه و به همه وسایل از جمله تلویزیون بخوره برای PS4 داریم ؟؟
اگه نداریم همین سیم دار ها آیا به همه وسایل میخوره ؟؟؟