لحظه شماری برای کدام بازی؟

لحظه شماری برای کدام بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عزیز کدوم رقابت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رقابت اصلی تو کل دنیا هست که ببینیم کدومشون بیشتر میفروشن که اویل 5 رقیب نخواهد داشت. یعنی خدایی به شما بگن از بین اویل 5 و اششن کرید یکیو فقط میتونی بازی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ اششن کرید رو انتخاب میکنی:eek: البته این بازی هم بازیه خیلی توپیه ولی اویل 5 :love:
بله پس چی من Assasins Creed انتخاب می کردم
من حتی یکی از این بازی های Capcom رو قبول ندارم به غیر Dead Rising
در ضمن بهتره بدونی این Assassins Creed که تو هر جشنواره و ... ظاهر شده عنوان بهترین بازی رو گزفته و مطمئنم که تو E3 بهترین بازی هم همین شناخته میشه
به قول بچه ها که پیش نمایششو داده بودن بهترین بازی سال 2007 میشه اگه تاریخش به تعویق نیفته

من که منتظر همه بازیها بدون استثنا هستم!
من به Assassins Creed رای دادم

درمورد پست بالا هم بگم که این بازی جز سه تا بازی برتر 2007 میشه و خیلی سخته که بگیم اول میشه چون شاهکارهایی هم مثل Halo 3 و Alan Wake و World in Conflit و.... هستند

به جز Fable2 و Bioshock
همه ي بازي ها رو انتظارشون رو ميكشم !!

اگه راه داشت به تمام بازی های اون لیست رای میدادم:biggrin1: بیشتر از همه منتظر Resident Evil 5 هستم :blushing:

آخرین ویرایش:
بله پس چی من Assasins Creed انتخاب می کردم
من حتی یکی از این بازی های Capcom رو قبول ندارم به غیر Dead Rising
در ضمن بهتره بدونی این Assassins Creed که تو هر جشنواره و ... ظاهر شده عنوان بهترین بازی رو گزفته و مطمئنم که تو E3 بهترین بازی هم همین شناخته میشه
به قول بچه ها که پیش نمایششو داده بودن بهترین بازی سال 2007 میشه اگه تاریخش به تعویق نیفته
همونطور که قبلا هم گفتم این که من و شما چیو انتخاب میکنیم مهم نیست مهم فروش این 2 تا بازی هست که معلوم میشه کدوم بیشتر میفروشه؟؟؟؟؟؟؟ حالا اینقدر روی این اششن کرید مانور ندید از کجا میدونید چه بازی از اب در بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد کپکام هم که شما میگی فقط دد رایزینگ رو قبول داری یعنی لاست پلنت و دویل می کرای و اویل و..........قبول نداری:eek: ولی خداییش اینجا هم رقابت خیلی سختی هستا فعلا مساوی پیش میرن. اقایون همه به خاطر همایت از کپکام به اویل 5 رای بدید.

آقا چرا اينقدر پشت Capcomوايساديد؟بابا Ubiكه ديگه در حق شما بدي نكرده كه.اين همه عناوين كه اگه چرت هم باشن من به خاطر Ubi بودنش مي خرم.من قبول دارم Capcomشركت قوي هست ولي Ubiهم دست كمي از اون نداره. به نظر من اونهايي كه دارن پشت Capcom رو ميگيرن از روي تعصبي كه به اون دارنه من نمي گم كه طرفشو نگيرين چرا بگيرين فقط با انصاف و منطق.همين.ممنون بعد يك چيز ديگه يك تاپيكي هست كه در مورد شركت هاي سازنده بازي هست و مي تونيد نظراتتونو اونجا بگيد پس لطفا منحرف نكنيد تاپيك رو ممنون.

من تو نخ سام فيشر موندم خدايي ناحقي نكني اند بازيه و
براي كمپاني Ub Softبهترين بازي ساز جهان
هست خدايش تكه نا مردي نكنيم
ولي اشين كريد هم كه ماله كپكام بهترين بازي ساز جهانه
هم چيز خيلي توپيه
به نظر من همش خوبه ولي اگه بخواي همشو
با هم بازي كني بايد 60-70 تومن پول بازي بدي اينش گريه داره:((

سلام.
به نظرم Bioshock بالاترین امتیازو تو همه این بازیها میگیره. منم به این بازی رای دادم.
تعجه فقط 2 نفر بهش رأی دادن، حالا صبر کنید تا ببینین Bioshock بهترین بازی سال میشه.

من تو نخ سام فيشر موندم خدايي ناحقي نكني اند بازيه و
براي كمپاني Ub Softبهترين بازي ساز جهان
هست خدايش تكه نا مردي نكنيم
ولي اشين كريد هم كه ماله كپكام بهترين بازي ساز جهانه
هم چيز خيلي توپيه
به نظر من همش خوبه ولي اگه بخواي همشو
با هم بازي كني بايد 60-70 تومن پول بازي بدي اينش گريه داره:((

عزيزم، کی گفت برای capcom هست ؟!؟!؟!؟؟!؟!

Assassin's Creed مال شرکت ubi هست.

بنده هم به " assassin's creed " رأی دادم.

پس چی فکر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رزیدنت اویل یه دونه باشه:love: نسل قبل بهترین بازی اویل 4 بود خداییش.این نسل هم اویل 5 میشه.میگی نه؟؟نگاه کن.

داستان خوب+گیم پلی عالی+گرافیک خوب و از همه مهمتر سابقشه که به نظرم از Assassin's Creed بالاتر میبرش:love::cool:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or