بله پس چی من Assasins Creed انتخاب می کردمعزیز کدوم رقابت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رقابت اصلی تو کل دنیا هست که ببینیم کدومشون بیشتر میفروشن که اویل 5 رقیب نخواهد داشت. یعنی خدایی به شما بگن از بین اویل 5 و اششن کرید یکیو فقط میتونی بازی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ اششن کرید رو انتخاب میکنیالبته این بازی هم بازیه خیلی توپیه ولی اویل 5
![]()
BIA3 رو يادتون رفته ؟؟؟؟؟؟ببخشید یادم رفت F.e.a.r. 2 رو هم می گفتین خوب میشد.
همونطور که قبلا هم گفتم این که من و شما چیو انتخاب میکنیم مهم نیست مهم فروش این 2 تا بازی هست که معلوم میشه کدوم بیشتر میفروشه؟؟؟؟؟؟؟ حالا اینقدر روی این اششن کرید مانور ندید از کجا میدونید چه بازی از اب در بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد کپکام هم که شما میگی فقط دد رایزینگ رو قبول داری یعنی لاست پلنت و دویل می کرای و اویل و..........قبول نداریبله پس چی من Assasins Creed انتخاب می کردم
من حتی یکی از این بازی های Capcom رو قبول ندارم به غیر Dead Rising
در ضمن بهتره بدونی این Assassins Creed که تو هر جشنواره و ... ظاهر شده عنوان بهترین بازی رو گزفته و مطمئنم که تو E3 بهترین بازی هم همین شناخته میشه
به قول بچه ها که پیش نمایششو داده بودن بهترین بازی سال 2007 میشه اگه تاریخش به تعویق نیفته
ولی خداییش اینجا هم رقابت خیلی سختی هستا فعلا مساوی پیش میرن. اقایون همه به خاطر همایت از کپکام به اویل 5 رای بدید.
من تو نخ سام فيشر موندم خدايي ناحقي نكني اند بازيه و
براي كمپاني Ub Softبهترين بازي ساز جهان
هست خدايش تكه نا مردي نكنيم
ولي اشين كريد هم كه ماله كپكام بهترين بازي ساز جهانه
هم چيز خيلي توپيه
به نظر من همش خوبه ولي اگه بخواي همشو
با هم بازي كني بايد 60-70 تومن پول بازي بدي اينش گريه داره![]()
پس چی فکر کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رزیدنت اویل یه دونه باشهنسل قبل بهترین بازی اویل 4 بود خداییش.این نسل هم اویل 5 میشه.میگی نه؟؟نگاه کن.