mamad2010 Google Search:Yanet Garcia Loyal Member Dec 2, 2011 #1 دیشب در اختتامیه UberEnt این لباس توسط کارمندان valve پوشیده شده بود به نظر شما این بازی درحال ساخت است ؟ Spoiler http://www.vg247.com/2011/12/02/dream-dreamer-half-life-3-t-shirt-spotted-on-valve-employee/ Reactions: Infected Area and .:Pouria:.
دیشب در اختتامیه UberEnt این لباس توسط کارمندان valve پوشیده شده بود به نظر شما این بازی درحال ساخت است ؟ Spoiler http://www.vg247.com/2011/12/02/dream-dreamer-half-life-3-t-shirt-spotted-on-valve-employee/
.:Pouria:. کاربر سایت Dec 2, 2011 #2 چشمم به این بخش اخبار خشک شد تا یه خبر از hl3 بیاد بی صبرانه منتظر تائیدش هستم
Gartall کاربر سایت Dec 2, 2011 #3 دارم سکته میکنم ! یعنی واقعیت داره ؟! دهنم بستست نمیتونم تاپیپ کنم !
Panther_X کاربر سایت Dec 2, 2011 #5 ...سر کاری که نیست .. بمب خبری به تایید چنین بازیهایی میگن!!!! پس VGA یه خبرایی هت....
Wander کاربر سایت Dec 2, 2011 #6 بمیرن اینا که هر دهه به زور یه شماره از این بازی رو منتشر می کنن امیدوارم عمرمون کفاف بده شماره سه رو ببینیم
بمیرن اینا که هر دهه به زور یه شماره از این بازی رو منتشر می کنن امیدوارم عمرمون کفاف بده شماره سه رو ببینیم
War Has Change کاربر سایت Dec 2, 2011 #8 وااااای باورم نمیشه یعنی میشه تو VGA معرفیش کنن ؟ دارم دیوانه میشم
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Dec 2, 2011 #9 گویا بلاخره حرکتهای خود جوش و protest های طرفداران جلوی شرکت Valve جواب داده و اینا گویا دارن یه کارایی میکنن .
گویا بلاخره حرکتهای خود جوش و protest های طرفداران جلوی شرکت Valve جواب داده و اینا گویا دارن یه کارایی میکنن .
Gartall کاربر سایت Dec 2, 2011 #11 یعنی تائید شدنش براورده شدنه ارزوی من از بازی کردن و بمب اتم خبری که هر فروم و سایتی را منفجر میکنه ! اگه تو VGA معرفی بشه هر بازی بزرگ دیگه چه بخواد معرفی بشن و یا نمایش داشته باشه کاملا میرن تو حاشیه !
یعنی تائید شدنش براورده شدنه ارزوی من از بازی کردن و بمب اتم خبری که هر فروم و سایتی را منفجر میکنه ! اگه تو VGA معرفی بشه هر بازی بزرگ دیگه چه بخواد معرفی بشن و یا نمایش داشته باشه کاملا میرن تو حاشیه !
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Dec 2, 2011 #15 فکر اگه این بازی تایید کامل بشه شاهد سکته قلبی و مغزی در سرتاسر دنیا باشیم تاحالا ملت تو خماری هیچ بازی ای تا این حد نبودن
فکر اگه این بازی تایید کامل بشه شاهد سکته قلبی و مغزی در سرتاسر دنیا باشیم تاحالا ملت تو خماری هیچ بازی ای تا این حد نبودن