توی کشورهای جهان سوم و خصوصا ایران کنونی(عربستان 1000 سال پیش) مردم اصلا چیزی به عنوان قانون کپی رایت سرشون نمیشه
البته خیلی از افراد مثل دوستانی که اینجا هستن و نظرشونو گفتن به این قانون احترام میزارن
توی کشور ما متاسفانه تنها چیزی که شاید مردم رو مجاب به اجرای این قانون بکنه همین آخ*وندهای عزیز هستن چون ملت ما خییلی ببخشید آخ<ند پرست هستن
اینا هم که من تا حالا نشنیدم جایی بگن بازیهایی که میگیرید حرامه
شرکت رسمی توی کشور اسلامی داره بازیهای دزدی رو پخش میکنه و میفروشه نمونش T20 و لوح زرین و همه شرکتهای ایرانی
من فک نکنم توی کشورهای دیگه شرکتی بیاد بازی دزدی بفروشه!
جای تاسف داره که اگه دین بگه بکش این مردم میکشن پس انسانیت کجاس؟
بعضیا اصلا دزدی توی خونشون هست
من خودم اگه درآمدم به حد کافی باشه صد درصد اصل میخرم و این قانون رو رعایت میکنم تا از تولید کننده اثر مورد علاقم حمایت کنم مثل همین قهوه تلخ که میتونم اصل بخرم
قهوه تلخ با قیمتی عرضه شد که حتی یه کارگر ساختمانی هم میتونه بخره ولی بازم میبینیم بعضیا نه تنها دانلود میکنن بلکه همه قسمتها رو یکجا روی DVD میزنن و میفروشن!
توی کشور ما این قانون هرگز به طور کامل رعایت نخواهد شد تا وقتی که وضع کشور بدین گونه هست
خدا رو شکر کنید که حداقل از لحاظ دزدی به خود کفایی رسیدیم. . زمانی حتی بازیهای دزدی رو هم از چین و مالزی وارد میکردن. حتی الانهم یک عده فلان هستن که میری ازشون بازی میخوای، گرونتر میدن. اگر عوض ترک دوکون نِجِسشون ازشون دلیل کثر قیمت رو بپرسی میگن "اصله! از مالزیه!". حالا اگر یک داش مشتی بود که ننش براش زن گرفته و مغازه زده تا دیگه چاقوکشی نکنه، خوب بود. وقتی یک آدمی که دیپلم فنی حرفه ای داره، میاد این حرف رو میزنه، سرت رو بکوبی به دیوار خوبه.
همین 2-3 سال پیش بازیهای مالزیایی X360 توی ایران زیاد بود.
بنابراین، باید اول از همه اون خوکهایی که جنس آشغال از چین وارد میکنن به قیمت جنس دسته اول میفروشن رو توی میدون آزادی روغن کشی کنیم، توی پیه خوب سرخشون کنیم، بعد به مدت 12 روز آویزون کنیم، بعد به فکر اجرا کردن قانون کپی رایت باشیم.
طرف میره با مینی بوس به چین، میره یک پاساژِی، هر چیز آشغالی که دلش بخواد انتخاب میکنه، کلی میخره میاره به ایران 10 برابر قیمت میفروشه. از پوشک بچه بگیر تا کفن. اصلا هم وزارت بازرگانی حالیش نیست. شایدم حالیشه خودشو زده به بیخبری. اینها رو باید توی ملاء عام فلک کرد، بعد به دارآویخت. رسانه های غربی هم هرچی گفتن گفتن.
به روایتی امیرکبیر نذاشت یک گلِ سر وارد تهران شه و جلوی تاجرش رو گرفت، گفت ما خودمون ارزونتر تولیدش میکنیم. بعدش خواست سماور بسازه، گرفتن کشتنش. فکر کنم از همون زمان نمیتونیم جدا خودکفا بشیم.
خدا رو شکر کنید که حداقل از لحاظ دزدی به خود کفایی رسیدیم. . زمانی حتی بازیهای دزدی رو هم از چین و مالزی وارد میکردن. حتی الانهم یک عده فلان هستن که میری ازشون بازی میخوای، گرونتر میدن. اگر عوض ترک دوکون نِجِسشون ازشون دلیل کثر قیمت رو بپرسی میگن "اصله! از مالزیه!". حالا اگر یک داش مشتی بود که ننش براش زن گرفته و مغازه زده تا دیگه چاقوکشی نکنه، خوب بود. وقتی یک آدمی که دیپلم فنی حرفه ای داره، میاد این حرف رو میزنه، سرت رو بکوبی به دیوار خوبه.
همین 2-3 سال پیش بازیهای مالزیایی X360 توی ایران زیاد بود.
بنابراین، باید اول از همه اون خوکهایی که جنس آشغال از چین وارد میکنن به قیمت جنس دسته اول میفروشن رو توی میدون آزادی روغن کشی کنیم، توی پیه خوب سرخشون کنیم، بعد به مدت 12 روز آویزون کنیم، بعد به فکر اجرا کردن قانون کپی رایت باشیم.
طرف میره با مینی بوس به چین، میره یک پاساژِی، هر چیز آشغالی که دلش بخواد انتخاب میکنه، کلی میخره میاره به ایران 10 برابر قیمت میفروشه. از پوشک بچه بگیر تا کفن. اصلا هم وزارت بازرگانی حالیش نیست. شایدم حالیشه خودشو زده به بیخبری. اینها رو باید توی ملاء عام فلک کرد، بعد به دارآویخت. رسانه های غربی هم هرچی گفتن گفتن.
به روایتی امیرکبیر نذاشت یک گلِ سر وارد تهران شه و جلوی تاجرش رو گرفت، گفت ما خودمون ارزونتر تولیدش میکنیم. بعدش خواست سماور بسازه، گرفتن کشتنش. فکر کنم از همون زمان نمیتونیم جدا خودکفا بشیم.
واقا بعضی از مغازه دارا یا خیلی شوت هستن یا خیلی زرنگن:d
من هم تو توپخونه همچین چیزی رو دیدم!تی این توپخونه کلاه ادمو رو هوا میزنن:d
یارو میگفت اینا اصل هستن پشیمون نمیشی 2500:-o
بازی های اونور آبی و یا حتی نرم افزار با همین قیمت خوبه.این با ما نیست که کمک کنیم بازی بسازن و وقتی هم قرار به پشتیبانی باشه باید محصول رو بفرستیم دوبی و یا کشور دیگه ای تا براتون زاپورت کنن
حمایت از محصولات خارجی هیچ تاثیری توی پیشرفت بازی های ما و یا پسرفتش نداره
توی کشورهای دیگه قیمت مطابق با درآمده و نه این که من برم aLONE IN THE DARK رو 50 دلار بخرم بعد با اون گیم پلی خنده دار بر بخورم(این بهترین نمونه بود ها.یک بازی که کلی هم روش کار کردن و خوبی های زیادی هم داره)
دوستانی هم که بازی اورجینال خارجی می خرن به قطع میتونن به یک مجموعه زیبا و ارزش مند دارن و به قول معروف پزش رو بدن.همین و بس
اما اگر منظور حمایت از بازی های داخلیه صد در صد می تونیم و باید انجام بدیم
فوقش میخوایم سالی سه تا عنوان ایرانی بخریم.حالا هر کدوم 4000 تومن گرونتر تاثیری به حالمون نداره
اما اگر میخواین روزی یک بازی ساخته بشه که باید برج میلاد رو طی یک عملیات هیجان انگیز نجات بدید باید از بچه های داخلی حمایت کنید.
چرا ایران به این فیلم های ایرانی این قدر حساسا که حتما نسخه اصل بگیریم میگن دزدیه فیلم کپی حالا هم در مور بازی این صدق میکنه که ما الان دزدیم و تمام بازی های کپی حرام اند
فغلا با شرایطی که تو کشورمونه کپی رایت خوبه
اگه شرایط عوض بشه ما هم مثل بقیه مردم دنیا ارجینال میخریم
مثلا یه بابای با درامد روزی 15000 تومان چطوری می تونه بازی های PS3 بخره تازه با یه همچون فروشندگان با انصافی که داریم
مثلا GoW3 روز اول 120 تومان بود :-o
یا GT5 روزای اول 135 تومان :-o که ما خر شدیم وخریدیم :d
علت اصلی اینکه ما از بازی های اورجینال (یا کلا هر چیز اورجینال) نمیتونیم استفاده کنیم ، پول هست .
وقتی دخل و خرج با هم نمیخونه ، پول برای مایحتاج زندگی هم کم میاد و جایی برای خریدن جنس های اورجینال نمیمونه ، علت دیگه میتونه فرهنگ کشور عزیزمون !! هم باشه ، از مردم عادی گرفته که جلوی بعضیاشون وقتی حرف از بازی میزنی ، انگار منظورت از بازی ، قارچ خور ِ !! ، هی میگن بسه دیگه ، بزرگ شدی ، تا مسولین محترم که با این سخت گیری هایی که میکنن و کم مونده بگن بازی کردن با بازی های غیر ایرانی ، مکروه ِ !! ، فکر کنم تا چند وقت دیگه فقط بتونیم نجات بندر بازی کنیم !! پس ما نمیتونیم تعیین کنیم کپی رایت بده یا خوبه (تو ایران) ، چون غیر از کپی رایت چاره ی دیگه ای نداریم . اما کلی بخوایم بگیم ، خوب معلومه ، کپی رایت امر پسندیده ای نیست :d
واقا بعضی از مغازه دارا یا خیلی شوت هستن یا خیلی زرنگن:d
من هم تو توپخونه همچین چیزی رو دیدم!تی این توپخونه کلاه ادمو رو هوا میزنن:d
یارو میگفت اینا اصل هستن پشیمون نمیشی 2500:-o
نمی دونم بعد سه سال چطوری این تاپیک بالا اومده،به هر حال بازی ارجینال برای کسی که بخواد از امکانات مختلفش (مثل بخش آنلاین،اجرای راحت،استفاده از کدهای dlc و...) استفاده کنه خوبه،حالا چه طرف خریدار بازی تو گینه بیسائو زندگی کنه چه تو آمریکا.اصل اینه که سیستم بازی مربوطه رو داشته باشه بعلاوه اینکه پول بازی رو هم بتونه بده،همین.ربطی هم به وضع مملکت و... نداره.
یکی هم هست که می خواد هر چی بازی میاد رو یه ناخنکی بهشون بزنه و براش بخش آنلاین و ... مهم نیست و می ره راحت یه 360 جیتگ می کنه و ماهی 50 تا بازی پایرت می کنه.چنین آدمی دیگه نمی تونه تقصیر رو بندازه گردن وضع مملکت،چون اولا پول داشته بازی ارجینال (هر چند کمتر از کپی) بخره ثانیا اگه تو خارج همین کار رو کرده بود روزگارش رو سیاه می کردن.
مشکل اینه که تو ایران ملت به پایرت خوری عادت کردن و پول هم داشته باشن باز کپی می خرن و تمام دلایلشون فرافکنیه.
بازی ارجینال گرونه و تو هم به هر دلیلی پولش رو نداری؟خب عوض اینکه ماهی 50 تا بازی پایرت کنی و 90 درصدشون هم آشغال باشن بده 3-4 تا بازی ارجینال درست و حسابی بخر و ازشون لذت کامل رو ببر.
پاردوکس اصلی بحث کپی یا ارجینال تو ایران همین سوال بالاست که ملت می پیچوننش همین سوال بالاست و تمامی سفسطه هاشون (مثل تحریـم و درآمد و ...) هم شکل تغییر یافته سوال بالاست و جوابشون هم همین جواب سوال بالاست.
البته این گفته من در مورد پلتفرم هایی صدق می کنه که تو ایران بازیهای ارجینالشون با قیمت نسبتا مناسب گیر میاد،نه پلتفرم هایی مثل ds یا psp که اصلا بازی هاشون گیر نمیاد.(گیر هم بیاد قیمتشون خیلی بالاست)
چه جالب ، شما بحث درآمد و تحریم و .. رو میگی سفسطه ؟!
یعنی الان دخل و خرج با هم میخونه ؟! شاید شما از قشر متوسط به بالا یا کلا بالا هستی که همچین حرفی میزنی و یا دستت تو خرج نیست .
بازی اورجینال xbox الان به راحتی گیر میاد ؟!!
اگه پول داشته باشیم باز هم کپی میخریم و دلایلمون فرافکنیه ؟! این ها رو از کجا میدونی ؟!
شاید یک عده فاکتور هایی ( مثل : لایو ، DLC ، بن نشدن و ...) براشون مهم نباشه اما همه اینجوری نیستند ، کسایی هم هستند که به کیفیت اهمیت میدن ، دوست دارن با خیال آسوده لایو بازی کنن و ... . ولی شما همه رو یکجور میبینی .
در مورد تحریـم که اینهمه تکرارش می کنید باید بگم تمام کشور های جهان سوم و خاورمیانه مثل ما هستن (غیر از امارات و تا حدودی عربستان-که تازه تو این دو تا کشور هم کلی بازی ممنوع می شن و ملت مجبور می شن از بازار سیاه بخرن)
حرفی که من می زنم ربطی به قشر اجتماعیم نداره،می گم کسی که ماهانه دست کم 20 تا بازی پایرت می خره می تونه این پول رو جمع کنه و به جاش یه بازی ارجینال بخره ولی چون نه قانون کپی رایت تو ایران هست و نه فرهنگش این کار رو نمی کنه.
بازی های ارجینال 360 هم اونقدر نایاب و گرون نیست،مخصوصا بازی های قدیمیش که جنبه آنلاین دارند.بازی های PS3 هم که زیادن و قیمتشون به جز تو روزای اول عرضه شون آن چنانی نیست،بازی های PC هم امکان خریدشون با قیمت مناسب ممکنه.(نگید نیست راه هاش رو همه می دونند)
کسی که در حالیکه بازی ارجینال با قیمت مناسب هست بازی کپی می خره دلیلش اینه که به پایرت خوری عادت کرده وگرنه اگه قانون مملکت مثل خارج بود مجبور می شد فقط ارجینال بخره.
اما آیا نقض قانون کپی رایت فقط شامل بازیها می شه یا فیلم های دست چندم هم از روی پرده سینما تو این کشور کپی می شه؟
حتما دلیلش اینه که بلیط سینما گرونه و آدم تو خونه اش راحته! (سفسطه ای مثل سخت گیر اومدن و گرون بودن بازی ارجینال)
پس کلا پایرسی خوب نیست و باید باهاش مقابله کرد...
نمی دونم بعد سه سال چطوری این تاپیک بالا اومده،به هر حال بازی ارجینال برای کسی که بخواد از امکانات مختلفش (مثل بخش آنلاین،اجرای راحت،استفاده از کدهای dlc و...) استفاده کنه خوبه،حالا چه طرف خریدار بازی تو گینه بیسائو زندگی کنه چه تو آمریکا.اصل اینه که سیستم بازی مربوطه رو داشته باشه بعلاوه اینکه پول بازی رو هم بتونه بده،همین.ربطی هم به وضع مملکت و... نداره.
یکی هم هست که می خواد هر چی بازی میاد رو یه ناخنکی بهشون بزنه و براش بخش آنلاین و ... مهم نیست و می ره راحت یه 360 جیتگ می کنه و ماهی 50 تا بازی پایرت می کنه.چنین آدمی دیگه نمی تونه تقصیر رو بندازه گردن وضع مملکت،چون اولا پول داشته بازی ارجینال (هر چند کمتر از کپی) بخره ثانیا اگه تو خارج همین کار رو کرده بود روزگارش رو سیاه می کردن.
مشکل اینه که تو ایران ملت به پایرت خوری عادت کردن و پول هم داشته باشن باز کپی می خرن و تمام دلایلشون فرافکنیه.
بازی ارجینال گرونه و تو هم به هر دلیلی پولش رو نداری؟خب عوض اینکه ماهی 50 تا بازی پایرت کنی و 90 درصدشون هم آشغال باشن بده 3-4 تا بازی ارجینال درست و حسابی بخر و ازشون لذت کامل رو ببر.
پاردوکس اصلی بحث کپی یا ارجینال تو ایران همین سوال بالاست که ملت می پیچوننش همین سوال بالاست و تمامی سفسطه هاشون (مثل تحریـم و درآمد و ...) هم شکل تغییر یافته سوال بالاست و جوابشون هم همین جواب سوال بالاست.
البته این گفته من در مورد پلتفرم هایی صدق می کنه که تو ایران بازیهای ارجینالشون با قیمت نسبتا مناسب گیر میاد،نه پلتفرم هایی مثل ds یا psp که اصلا بازی هاشون گیر نمیاد.(گیر هم بیاد قیمتشون خیلی بالاست)
چه جالب ، شما بحث درآمد و تحریم و .. رو میگی سفسطه ؟!
یعنی الان دخل و خرج با هم میخونه ؟! شاید شما از قشر متوسط به بالا یا کلا بالا هستی که همچین حرفی میزنی و یا دستت تو خرج نیست .
بازی اورجینال xbox الان به راحتی گیر میاد ؟!!
اگه پول داشته باشیم باز هم کپی میخریم و دلایلمون فرافکنیه ؟! این ها رو از کجا میدونی ؟!
شاید یک عده فاکتور هایی ( مثل : لایو ، DLC ، بن نشدن و ...) براشون مهم نباشه اما همه اینجوری نیستند ، کسایی هم هستند که به کیفیت اهمیت میدن ، دوست دارن با خیال آسوده لایو بازی کنن و ... . ولی شما همه رو یکجور میبینی .