كپي رايت، خوب يا بد؟

• Thread starter Thread starter R-teen
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يه قانون جهانيست و همه بايد به اين قانون احترام بگذارند و از همه مهمتر احترام گذاشتن به اين قانون باعث ميشه شما به سازنده و توليد كننده هم احترام بگذاريد.
ولي متاسفانه در كشور ما.....................:|

يه قانون جهانيست و همه بايد به اين قانون احترام بگذارند و از همه مهمتر احترام گذاشتن به اين قانون باعث ميشه شما به سازنده و توليد كننده هم احترام بگذاريد.
ولي متاسفانه در كشور ما.....................:|

آفرین که تاپیک و از زیرخاک احیا کردی :d
یچیزی هم هست مردم جهانی که میگی ساعتی کار میکنند اما در کشور پهناور ایران ماهی :d حالا خودت حساب کن جون میکنی یه بازی 50 60 تومنی و میخری 100 120 تومن :d
اما خودم شخصا از این کار حمایت نمیکنم هرچیزی که ارزش داشته باشه باید بابتش پول داد . ارزش هم نداره طرفش نرفت !

تو ایران نباید حرفی از رعایت حق کپی رایت زد چون کلا اقتصاد ویرانی داریم!
این اقتصاد و بازار سیاه ما رعایت کردن حق کپی رایت رو نمی طلبه

الان شما می خوای کینکت بخری، 80000 چوق باید بیشتر از قیمت اصلش پیاده بشی!! اونم بدون خدمات و گارانتی! و هیچ چاره ایم نداری! بنابراین وقتی ام بازی 60000 تومنی رو بهت بدن 2500 دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی مونه..!

کلا خانه از پایبست ویران است! ربطی به وجدان من و شما نداره

• Like
Reactions: ArianUndead
خیلی خوبه که تو ایران انقد سطح فرهنگ بازی باز ها خوبه
مثلا یه احمقهایی تو سوئد هستند که سایت thepiratebay رو زدن بعد تو مصاحبشون می گن حق ماست که فیلم ها و بازی ها مجانی باشه (از عوارض سیر بودن!)

تا وقتی حقوق پایه وزارت کار تو این مملکت 330000 تومان هست ،دلیلی برای رعایت حق کپی به هیچ عنوان وجود نداره ... همین بازی های کپی هم باید قیمتشون از 2500 تومن به هزار تومان کاهش پیدا کنه! والسلام!

رعایت کپی رایت تو ایران تقریبا دست نیافتنی هست الانم با خواهش و تمنا بعضی چیزا مثل سریال ها کپی نمیشه یعنی طرف ریش گرو میزاره تا مثلا کسی کپی نکنه ...ولی اگه ایران از تحریم در بیاد اونقت من کاملا موافق رعایت کپی رایت هستم... در ضمن قیمت بازی که اونجا هست مثلا 59 دلار فکر میکنم بر حسب ریجن مثلا خاورمیانه ارزون تره بعدشم شما محصول تضمین شده میگیرید همه ی وسایل صوتی تصویری اینجا گرون تره از کنسول بگیر تا MP3 پلیر و الا آخر... در کل پول بنزین جهانی میدیم ولی ولی پول ماشینو چند برابر جهان میدیم...

من دوست دارم اصل بخرم ولی نمیشه:d
چون پول نداریم بازی اصل سگا بخریم:dاونوقت بریم 70 تومن یک بازی PS3 بخریم؟؟
1 میلیون کار میکنی 700 تومنشو باید پول مالیت و برق و ... بدی.

• Like
Reactions: taherism
متاسفانه از اونجایی که درامدها در کشور ما به ریال هست و خرج و مخارج به دلار و برای ما که حقوقمون به اندازه 1/4 حقوق یک کارمند در امریکا یا اروپا هست به هیچوجه اوریجینال خریدن به صرفه و عقلانی نیست تازه در ایران شما یه بازی اوریجینال 50 دلاری رو باید 70 تومن بخری.
این قانون وقتی معنا داره که اولا کشور ما عضو سازمان تجارت جهانی باشه و حقوق مردم متانسب با مخارجشون باشه و کشور ما با دنیای بیرون و شرکتهای بازرگانی و الکترونیکی در داد و ستد باشه و ما با دنیا تجارت کنیم نه این که خودمون رو ایزوله کنیم.

واقعیتش اینه که من خودم وقتی می خواستم کنسول بخرم یکی از امتیازاتی که X360 دادم کپی خور بودنش بود! ولی حالا کاملا نظرم عوض شده و به شخصه اگه بازی اورجینال گیر بیاد می خرم، لااقلش اینه که مجبور نیستم این همه بازی رو بدون اینکه بدونم ازشون خوشم میاد یا نه بخرم و حتی یه ساعت هم وقت نذارم روشون!
بچه ها هم همه درست میگن، ما تو کشورمون اصلا شرایتش رو نداریم، یعنی تو دنیای گیم تقریبا یه کار غیر ممکنه و در کل در مورد تولیدات وارداتی صدق میکنه، چه فیلم و چه موسیقی
ولی از این که بگذریم ما ایرانیا خودمون اصلا اهلش نیستیم، یعنی جدا ار این حرفا میشه کپی رایت رو در مورد محصولان داخلی اجرا کرد، ولی متاسفانه ما به تولیدات داخلی هم احترام نمی ذاریم (شاید بگین محصولان داخلی ارزششو ندارن! ولی در مقایسه با محصولات خارجی قیمت منصفانه ای دارن، مثلا یه آلبوم موسیقی خارجی 10 نومه و یه آلبوم ایرانی حدود 1500 تومن)
یعنی به نظر من اگه شرایتش هم مهیا بشه ما اهل تن دادن بهش نیستیم!
مگه اینکه روی همه ی محصولات قسم خدا و پیغمبر و جون مادر و ... بنویسن که کپی نکنید!

• Like
Reactions: M2Terrorism
سلام
ای خدا چقدر دوست دارم شب قبل از عرضه ی یک بازی با دوستان بریم جلوی فروشگاه کمپ بزنیم و همونجا بخوابیم تا صبح بشه:d.
اما متاسفانه تا زمانی که وضع همین باشه هیچ راه حلی برای موضوع کپی رایت وجود نداره حتی اگر خودمون بخوایم.

سلام
ای خدا چقدر دوست دارم شب قبل از عرضه ی یک بازی با دوستان بریم جلوی فروشگاه کمپ بزنیم و همونجا بخوابیم تا صبح بشه:d.
اما متاسفانه تا زمانی که وضع همین باشه هیچ راه حلی برای موضوع کپی رایت وجود نداره حتی اگر خودمون بخوایم.

واي خداي من.چرا دست گذاشتي رو دل من:|
دقيقا زدي به خال.مثلا فكر كن fifa 12 ميخواد بياد تو تو سف با دوستات داري در مورد اين كه بازي چه طوري شده صحبت ميكني.ولي خب همچين چيزي واسه ما حالا حالا ها و تا زماني كه خودت ميدوني غير ممكنه.ما هيچيمون با جهان هماهنگ نيست و حتي اگه اقايون يه موقع به كلشون زد و خواستن اين قانون رو تو كشور پياده كنند باز هم غير ممكنه چون از لحاظ اقتصادي كلا شوتيم:|
در كل حيف#:-s

توی کشورهای جهان سوم و خصوصا ایران کنونی(عربستان 1000 سال پیش) مردم اصلا چیزی به عنوان قانون کپی رایت سرشون نمیشه
البته خیلی از افراد مثل دوستانی که اینجا هستن و نظرشونو گفتن به این قانون احترام میزارن
توی کشور ما متاسفانه تنها چیزی که شاید مردم رو مجاب به اجرای این قانون بکنه همین آخ*وندهای عزیز هستن چون ملت ما خییلی ببخشید آخ<ند پرست هستن
اینا هم که من تا حالا نشنیدم جایی بگن بازیهایی که میگیرید حرامه
شرکت رسمی توی کشور اسلامی داره بازیهای دزدی رو پخش میکنه و میفروشه نمونش T20 و لوح زرین و همه شرکتهای ایرانی
من فک نکنم توی کشورهای دیگه شرکتی بیاد بازی دزدی بفروشه!
جای تاسف داره که اگه دین بگه بکش این مردم میکشن پس انسانیت کجاس؟
بعضیا اصلا دزدی توی خونشون هست
من خودم اگه درآمدم به حد کافی باشه صد درصد اصل میخرم و این قانون رو رعایت میکنم تا از تولید کننده اثر مورد علاقم حمایت کنم مثل همین قهوه تلخ که میتونم اصل بخرم
قهوه تلخ با قیمتی عرضه شد که حتی یه کارگر ساختمانی هم میتونه بخره ولی بازم میبینیم بعضیا نه تنها دانلود میکنن بلکه همه قسمتها رو یکجا روی DVD میزنن و میفروشن!
توی کشور ما این قانون هرگز به طور کامل رعایت نخواهد شد تا وقتی که وضع کشور بدین گونه هست

• Like
Reactions: Electronic Arts

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or