كيتاسه: FFXIII-2 يك تجربه كاملا متفاوت است

S0HEIL

کاربر سایت
به تصاوير جديد FFXIII-2 نگاه كنيد و سپس خودتان در مورد درستی اين حرف آقای كيتاسه كه ادعا كرده FFXIII-2 يك تجربه كاملا متفاوت است تصميم بگيريد.

20110617ffxiii-2.jpg

آقای كيتاسه در مصاحبه اخير خود با Siliconera گفته است: "ما FFXIII را با يك داستان كلی ساختيم كه بازی را به پيش می برد.اين قضيه مورد پسند بعضی از گيمرها واقع نشد و به از اين رو FFXIII را به چالش كشيدند و گفتند پيشروی داستان بازی بيش از حد خطی بوده و دنيای بازی هم می شد بزرگتر باشد.
در Final Fantasy XIII-2 خواستيم يك تجربه متفاوت با FFXIII را ارائه كنيم.در اين بازی امكان جست و جوی بيشتری وجود دارد،همچنين اشيای موجود در محيط بازی از لحاظ استفاده و تاثيرپذيری انعطاف پذير شده اند.
Final Fantasy XIII-2 كه دارای ديالوگ های انتخابی و اندينگ های چندگانه است در اوايل سال 2012 برای PS3 و 360 عرضه خواهد شد و نسخه ژاپنی آن نيز در دسامبر امسال ريليز می شود.

تصاوير زير شهر ساحلی New Bodhum را پس از وقايع FFXIII نشان می دهند.
تصاوير بيشتر از بازی هم در فاميتسو موجود است.

منبع

• Like
Reactions: The Hoss
مبارزه ها نوبتی نیست!

این مالتی اندینگ بازی منو کشته! آخه FF مالتی اندینگ یعنی چی؟ اصلا معنی نداره! به قول کیوان مگه ME ـه؟ اینا یه کارهایی میکنن آدم به شعورشون شک میکنه! من دیگه باورم نمیشه کارگردان FFVII همین کیتاسه هست که داره این گندهارو توی FF میزنه!

البته فکر کنم FFX-2 هم مالتی اندینگ داشت! هرچند که من یک بار بیشتر نرفتمش اما شنیدم...
تازه کجاشو دیدی! کلا QTE هم به بازی اضافه شده هم تو درگیری ها هم تو Cut Scene ها زد رو دست GOW :دی در ضمن Kitase کارگردان FFVII بود ولی الان تهیه کننده ی کارگردان Toriyama هست.

به نظر میرسه این بار میان پرده هاش realtime باشم و پری رندر نباش. علت افت گرافیک هم فکر کنم همین باشه
FFXIII هم تمامه Cut Scene هاش که Pre Render نبود! تعداد کمیش Pre Render بود. اتفاقا اصالت FF به خاطره همینه و منم به خاطره همین Cut Scene هایه Pre Render عاشقه بازی شدم.

این جوونک hope ??
چقدر قیافش شبیه ساسکه تو ناروتو شده

اینکه Hope نیست! اسمش Noel هست شخصیت جدیده.

مبارزه ها نوبتی نیست!

این مالتی اندینگ بازی منو کشته! آخه FF مالتی اندینگ یعنی چی؟ اصلا معنی نداره! به قول کیوان مگه ME ـه؟ اینا یه کارهایی میکنن آدم به شعورشون شک میکنه! من دیگه باورم نمیشه کارگردان FFVII همین کیتاسه هست که داره این گندهارو توی FF میزنه!

واقعا اشک منم در اومد با خوندن این خبر مگه silent hill چندتا اخر داشته باشه .فکر کنید بازی را 50 ساعت بازی کردید یه
اخرشو رفتید بعد دوباره بشینید بازی کنید برای یه پایان دیگه .رسما گند زدن به هر چی ff
یادش بخیر دوران طلایی ps2 یادمه تو یه ماه xenosaga , suikoden ,shadow hearts اومد نمیدونستم کدومو بازی کنم حالا باید انتظار یه ارپی جی بکشیم اخرشم اینجور میشه:((:((:((

آخرین ویرایش:
hope که تا آخرش بود، صحیح و سالم.
با این مالتی اندینگ اصلا حال نکردم، ولی بستگی به بازی داره دقیق نمیشه گفت، بیاد ببینیم چطوره، بی صبرانه منتظر بازی هستم

تعداد کمیش Pre Render بود. اتفاقا اصالت FF به خاطره همینه و منم به خاطره همین Cut Scene هایه Pre Render عاشقه بازی شدم.
شديدا تاييد ميشه. رو اين قسمت فوق العاده هست.

اشيای موجود در محيط بازی از لحاظ استفاده و تاثيرپذيری انعطاف پذير شده اند.
اين چيزه خوبيه.بايد ديد چي ميشه. من كه اميدوارم گيم پليش خوب بشه.

پس شخصیت های قبلی چی میشن ؟؟؟اخه من بازی قبلی رو تا اخر نرفتم و هنوز اخراشم

تویه یک Q&A گفته بودند که با همشون یک ارتباطی تویه این نسخه داریم.
والا منم نمیدونم چه اتفاقی میخواد بیفته یکم گیج کننده ی! آخه تویه FFXIII که Snow با Serah قرار ازدواج میزارن پس کو Snow با اون همه عشقش نسبت به Serah که حالا Noel اومده اونو نجات داده!! کله نسخه ی اول Snow داشت خودشو میکشت که Serah رو نجات بده حالا کجایه؟!

ببینم بازی بالاخره سیستم مبارزاتش نوبتی هست یا نیست؟
تنها دلیلی که باعث شد بازی قبلی رو اصلا انجام ندم همین سیستم مبارزات نوبتی بود
درسته برای طرفدارای قدیمی جذابه ولی برای من که با FF:CC شروع کردم نوبتی اصلا لذتی نداره
خداییش سیستم مبارزات این FF:CC از این XIII برای من جذابتر بود

ببینم بازی بالاخره سیستم مبارزاتش نوبتی هست یا نیست؟
تنها دلیلی که باعث شد بازی قبلی رو اصلا انجام ندم همین سیستم مبارزات نوبتی بود
درسته برای طرفدارای قدیمی جذابه ولی برای من که با FF:CC شروع کردم نوبتی اصلا لذتی نداره
خداییش سیستم مبارزات این FF:CC از این XIII برای من جذابتر بود
90 % همونيه كه بوده. يه سري چيزا بهش اضافه شده كه به نقل قول يكي از دوستان:

The Mog Clock Encounter Systemبه همراه new Cinematic Action اضافه شده که نبردها رو کوتاه تر میکنه.

شماره 13 قسمت اول که خیلی عالی بود و تقریبا بی نقص ... اما خودمونیما اگه گیم پلی بازی رو دگرگون کنن چه قدر خوب میشه! ... ای کاش کلاود رو هم آخرش بیار!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or