كيتاسه: FFXIII-2 يك تجربه كاملا متفاوت است

S0HEIL

کاربر سایت
به تصاوير جديد FFXIII-2 نگاه كنيد و سپس خودتان در مورد درستی اين حرف آقای كيتاسه كه ادعا كرده FFXIII-2 يك تجربه كاملا متفاوت است تصميم بگيريد.

20110617ffxiii-2.jpg

آقای كيتاسه در مصاحبه اخير خود با Siliconera گفته است: "ما FFXIII را با يك داستان كلی ساختيم كه بازی را به پيش می برد.اين قضيه مورد پسند بعضی از گيمرها واقع نشد و به از اين رو FFXIII را به چالش كشيدند و گفتند پيشروی داستان بازی بيش از حد خطی بوده و دنيای بازی هم می شد بزرگتر باشد.
در Final Fantasy XIII-2 خواستيم يك تجربه متفاوت با FFXIII را ارائه كنيم.در اين بازی امكان جست و جوی بيشتری وجود دارد،همچنين اشيای موجود در محيط بازی از لحاظ استفاده و تاثيرپذيری انعطاف پذير شده اند.
Final Fantasy XIII-2 كه دارای ديالوگ های انتخابی و اندينگ های چندگانه است در اوايل سال 2012 برای PS3 و 360 عرضه خواهد شد و نسخه ژاپنی آن نيز در دسامبر امسال ريليز می شود.

تصاوير زير شهر ساحلی New Bodhum را پس از وقايع FFXIII نشان می دهند.
تصاوير بيشتر از بازی هم در فاميتسو موجود است.

منبع

• Like
Reactions: The Hoss
prince of persia 4 با بقیه نسخه ها کلا فرق داشت، یه سری طرف دار بقیه نسخه ها هستن یه سری طرفدار همین نسخه pop4. تو فاینال فانتزی هم xiii با بقیه نسخه ها فرق داره، ما هم طرفدار این یکی هستیم دیگه:)

واقعا حیف که این شخصیت پردازی ها و کات سین های فوق العاده فقط در فاینال فانتزی پیدا میشه، من خودم RPG باز غربی هستم ولی اصلا نمی تونم با گیم پلی JRPG ها کنار بیام.

امیدوارم همین اسکوار انیکس یا یه ژاپنی دیگه روزی یه بازی اکشن یا West RPG با این سطح بالای احساسات و کات سین درست کنند.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Polaris
بابا شماها حتما" تریلر های tgs فاینال 13-2 رو ببینین...خیلییییییییییییییییییی باحالن...از نظر منم باید بازی خیلی توپی باشه...وقتی vgh فیلمشو درست کردم حتما" میگیرمش...
تو تریل ها به نظرم قسمتای fmv خیلی بهتر شدن....گرچه fmv های خود 13 هم خدا بودن...ولی اینم عالیه....گرافیک توی بازی فرق چندانی نکرده ولی فکر کنم یه نمه بهتر شده....بابا بعد اون زلزله من میترسیدم دیگه پروژه شو دنبال نکنن...
من که بی صبرانه منتظرم...احتمالا" خیلی بهتر از x-2 میشه....دیگه حداقلش همینه دیگه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or