كوجيما : Boss و Cobras يكي از ايده هاي MGS5

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
cobras.jpg

Hideo Kojima در مصاحبه اي كه درباره ي حقايق Rising انجام داد ، در رابطه با ايده هاي خود براي MGS5 نيز صحبت كرد. كه يكي از اين ايده ها چيزي نيست جز ماموريت سري Boss و Cobras در Normandy در اوج جنگ جهاني دوم. او ميگويد بعد از عرضه ي MGS4 ايده هاي خود را با تيم سازنده در ميان گذاشت.

" بعد از عرضه ي MGS4 در سال 2008 تيم سازنده استراحت كوچكي براي پروژه ي بعدي داشت كه البته ما در موقعيتي بوديم كه بايد براي MGS5 نقشه ميكشيديم. در همين راستا من چند ايده به ذهنم رسيد. ايده هاي زيادي در سر داشتم نظير ماموريت فوق سري Boss و گروه Cobra در حمله به Normandy . ايده هايي كه در سر داشتم رو به تيم سازنده دادم تا شروع به ساخت بازي كنند اين اتفاق تابستان سال 2008 اتفاق افتاد. البته اينكه بار ساخت MGS5 بر روي دوش اعضاي جوان تيم باشه خيلي سنگين بود و آنها هم در برابر اينكه اين پروژه بدون دخالت من انجام بشه مقاومت كردند و نپذيرفتند.
در همين زمان بود كه من در حال كار برروي پروژه اي بودم و ميخواستم تيم برروي يك عنوان جديد كار بكند. بعد از اين اتفاقات يكي از اعضا ايده ي ساخت Rising رو داد كه داستان در رابطه با Raiden باشد و همچنين يك بازي با داستان فرعي كه تيم سازنده احساس راحتي بكند"

Boss كمك كرد تا گروه Cobra در زمان جنگ WW2 ساخته شود ، گروهي متشكل از Pain , Fear, End , Fury و همچنين Sorrow . در MGS3 اشاراتي بود به اينكه اين گروه به Normandy فرستاده شد و اين ماموريت بسيار سري بود.
همچنين كوجيما صحبت از پروژه اي ميكند كه با ايده هاي او ساخته شده بود و وقتي اين پروژه را به دست اعضاي جوان تيم سپرد اون ها نپذيرفتند. نام اين پروژه مشخص نيست شايد پروژه ي Ogre باشد.

اگه واقعا داستان MGS5 دورو بر زمان های 59-64 یعنی تا جایی که جبهشو باس عوض کرد این بازی مثل MGS3 این سری رو دوباره به اوج می بره .

منتظر The Joy هستیم استاد !

اگه همچین ایده ای رو وارد بازی کنه که معرکه هست !! هرچی غم و غصه بابت تریلر جدید Rising داشتیم فراموش میشه ! :دی

بعد از اين اتفاقات يكي از اعضا ايده ي ساخت Rising رو داد
ای لعنت به این عضو اضافی ! :|

خدا کنه این استاد گرانقدر آستین همتش رو بزنه بالا هر چه زودتر شاهکار دیگه‌ای از سری بزرگ متال گیر که البته سرشار از ایده‌های ناب هست به دست جماعت گیمر برسونه.اصلاً مغزی داره این استاد ... .

استاد در عرض یه هفته میخواد مارو بفرسته تو کما:d
از اون طرف یه تریلر از MGR ملعون میده از یه طرف میاد میگه یه همچین ایده رویایی رو در سر داشته.
به کجا چنین شتابان استاد؟:d

وقتی این تاپیک رو دیدم میخواستم از خوشحالی پرواز کنم خدا کنه حقیقت داشته باشه من عاشق شخصیت Boss بودم تو mgs 3 هم خیلی دوسش داشتم خدا کنه یکبار دیگه بتونم تو این نسل ببینمش و مثل ,mgs4 یهو نپره به نسل بعد :(

اگه این اتفاق بیافته یکی از ارزوهای من از زمانی که MGS3 بازی کردم براورده میشه ^^
همیشه فکر میکردم داستانهای قدیمی تر مربوط به The BOSS و BIG BOSS پتانسیل بالایی داره ولی استاد خودش حواسش هست انگار... :دی

بعد از اين اتفاقات يكي از اعضا ايده ي ساخت Rising رو داد كه داستان در رابطه با Raiden باشد و همچنين يك بازي با داستان فرعي كه تيم سازنده احساس راحتي بكند
~x(
ای بگم چی نشه اون عضو...
این همه مدت در آرزوی یه MGS که نقش اصلیش Boss باشه به سر میبردم ، بی خبر از اینکه در حال ساخته شدن بود و اون Son of a Married Lady پیشنهاد ساخت MGR رو داده :|
aFew Man :|

اصلا نميتونم تصور كنم شخصيت بازي زن بشه :d . كوجيما هم چون پرورته كمي تا قسمتي اصلا راه نداره. هرچند باس از صدتا مرد تره ولي بازم نميشه :d

واقعا کوجیما چقدر مردِ انصافا
برای اینکه دل طرفدارا رو بدست بیاره سعی می کنه هی خبر های جدید بده
ولی یه شرکت مث کپکام حتی طرفداراشو آدم هم حساب نمی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or