كمك براي خريد POWER

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
برای کارت گرافیک Ati 3870 x2 با 2 گیگ رم چه پاوری پیشنهاد می دین ؟

سلام
من بالاخره پاور گرين مدل 480Wat را خريدم فقط نميدونم كه اين سوكت رو بايد به كجا وصل كنم اينم عكسش

سلام
برای کارت گرافیک Ati 3870 x2 با 2 گیگ رم چه پاوری پیشنهاد می دین ؟

دوست عزیز بیشترین مصرف یه سیستم رو CPU و Main و VGA داره.مصرف رم خیلی جزییه;)اگه Cpu مثلا 5000X2 یا E6750 میخوای برداری یه 550-580 وات هم کافیه.اگه 6000X2 یا Q6600 میخوای برداری بالای 600 وات باید بگیری.

دوست عزیز بیشترین مصرف یه سیستم رو CPU و Main و VGA داره.مصرف رم خیلی جزییه;)اگه Cpu مثلا 5000X2 یا E6750 میخوای برداری یه 550-580 وات هم کافیه.اگه 6000X2 یا Q6600 میخوای برداری بالای 600 وات باید بگیری.

سلام

cpu من 4800 athlon x2 هست و مادربورد هم همونی که شما معرفی کردینMSI K9A2 CF البته هنوز نخریدم ولی همین هفته می گیرمش. راستی قیمت مادربورد هم داشتی ممنون می شم راهنمایی کنین.
حالا با این حساب چه پاوری بخرم خوبه ؟:love:

سلام

cpu من 4800 athlon x2 هست و مادربورد هم همونی که شما معرفی کردینMSI K9A2 CF البته هنوز نخریدم ولی همین هفته می گیرمش. راستی قیمت مادربورد هم داشتی ممنون می شم راهنمایی کنین.
حالا با این حساب چه پاوری بخرم خوبه ؟:love:

اگه قصد خرید 3870X2 داری باید یه 600 وات بگیری.

قیمت مینی که بهتون گفتم 89 دلاره.تو اینجا قیمت نکردم(شایدم بالای 200 تومن باشه)اگه زیر 200 بود تو خریدش شک نکن.چون بهترین گزینه برای پردازنده های AMD و گرافیک ATI برای Cross FireX هست.

دوستان خواهشن يك نفر بگه كه اين سوكت مال چيه:((

دوست عزیز گرین از این کابل های اضافی زیاد داره.اگه کامل همه کابل ها رو نصب کردی و سیستمت مشکلی نداره,بی خیال این سوکت شو.به احتمال خیلی زیاد برای فن هستش.;)

این سوکت برای فن هست که اگه فن اضافه داری میتونی بهش وصل کنی...

با سلام:

دوستان من كارت 8500gt512 دارم مي خوام به 8800gt يا 9800 ارتقا بدم بايد پاورمو عوض كنم؟ در ضمن الان با پاورم مشكلي ندارم و با 8500 خوب كار ميكنه.

با سلام:

دوستان من كارت 8500gt512 دارم مي خوام به 8800gt يا 9800 ارتقا بدم بايد پاورمو عوض كنم؟ در ضمن الان با پاورم مشكلي ندارم و با 8500 خوب كار ميكنه.
اگر 9800 GX2 باشه شرايط زياد فرق ميكنه...
شما مدل پاوري رو كه الان داريد بگيد تا كمكتون كنم....

به احتمال زیاد باید عوضش کنی با توجه به نوع کارتی که الان داری البته اگه بگی (مدلش چیه) که بهتر میشه.

مدل پاور رو يادم نيست ولي ميدونم 600 واته ولي به نظرم REAL نباشه

با سلام , عضو جدید سایت هستم ,
پس اگر تخلفی مرتکب شدم یا فضولی میکنم معذرت میخوام ,
دوست عزیزی که میخوای منبع تغذیه سیستمت رو ارتقا بدی ,
به نظر من با در نظر گرفتن توان مصرفی تمام قطعات و استفاده از پردازنده و کارت گرافیک در حالت اورکلاک شده یک پاور 500 وات کاملا کافی به نظر میرسه ,
پاور های AcBel انتخاب خوبی به نظر میرسند ,
علاوه بر این جدیدا پاور های NZXT هم توسط برین تک وارد بازار شده اند که از بازده و زیبایی و کارایی قابل قبولی برخوردارند .
پاور های گرین ( ویرایش EPS ) نیز از قیمت و بازده خوبی برخوردار می باشند.

به عنوان یه انتخاب خوب میتنونم به دوستان پاور گرین 480 رو پیشنهاد کنم ، چون هم رئال است ، صداش کمه و دارای قدرت خنک کنندگی مطلوبی هم میباشد ، و این مزایا در مقابل قیمتش می ارزه .
آخرین قیمتی که داشتم حدود 47-46 بود.

دوست عزیز پیشنهاد خوبیه ولی بر اساس سیستم و قطعاتش پاور رو در نظر میگیرن و اینطوری نیستش که بگی 480 خوبه و قیمت حوبی داره و از این حرفا بطور مثال 4870x2 حداقل یه 650 میخواد پس ربطی نداره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or