test84 کاربر سایت Aug 19, 2008 #16 من همه Quake هارو به شدت دوست دارم، در يك كلام شما توصيه ميكني اينو بگيرم؟
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Aug 19, 2008 #17 نوشته شده توسط test84: من همه Quake هارو به شدت دوست دارم، در يك كلام شما توصيه ميكني اينو بگيرم؟ بیشتر... من این بازی رو روی PC تموم كردم! ایدین شک نکن ارزشش رو داره مخصوصا که طرفدار این سری هم هستی...
نوشته شده توسط test84: من همه Quake هارو به شدت دوست دارم، در يك كلام شما توصيه ميكني اينو بگيرم؟ بیشتر... من این بازی رو روی PC تموم كردم! ایدین شک نکن ارزشش رو داره مخصوصا که طرفدار این سری هم هستی...
test84 کاربر سایت Aug 20, 2008 #18 امين جان، مشكل اينه كه همه ميگن نسخه 360ش بده، من كه گيم پلي روي PCشو ديدم فكم افتاد، چون DooM3 رو هم نتونستم بازي كنم هيچوقت. لامصب فقط NextGen نسخه Stealthش رو داره كه 5تومن ميده.
امين جان، مشكل اينه كه همه ميگن نسخه 360ش بده، من كه گيم پلي روي PCشو ديدم فكم افتاد، چون DooM3 رو هم نتونستم بازي كنم هيچوقت. لامصب فقط NextGen نسخه Stealthش رو داره كه 5تومن ميده.
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Aug 20, 2008 #19 نوشته شده توسط test84: امين جان، مشكل اينه كه همه ميگن نسخه 360ش بده بیشتر... اتفاقا من خریدم اما خوشم نیومد چیز زیاد باحالی نبود.ضمن اینکه خیلی هم باگ داره. البته شاید من خوشم نیومده.
نوشته شده توسط test84: امين جان، مشكل اينه كه همه ميگن نسخه 360ش بده بیشتر... اتفاقا من خریدم اما خوشم نیومد چیز زیاد باحالی نبود.ضمن اینکه خیلی هم باگ داره. البته شاید من خوشم نیومده.