كدام Need For Speed را ميپسنديد؟

اينم از اين.اميدولرم كار به دعوا كشيده نشه گرچه دليلي هم وجود نداره.اينجا من مهمترين عناوين رو برگزيدم و از نسخه هاي ديگه فاكتور گرفتم مثل: need for speed V rally need for speed GT \

در هر حال اميدوارم راضي باشيد.

راستي!!شما ميتونين چند گزينه انتخاب كنيد.به هر حال همشون خوبن!!!
با تشكر....

آخرین ویرایش:
اين hot porsuit 2 كه ميگين كودومه؟من سايت gamespy رو گشتم و نديدمش.حالا كي به نظرسنجي اضافه كردش؟
من این بازی را به نظر سنجی اضافه کردم چون در سری اصلی بازی های NFS قرار داره. در ضمن با اجازه یه سری تغییرات کوچک هم دادم مثلا BlackEdition نوشتن نداره چون اولا تو ایران کسی نمی تونه بازی کنه بعد یه نسخه جدا نیست همون Most Wanted هست که یه سری bonus توش داره همین!
در ضمن در مورد 2 NFS: Hot Pursuit می تونی به اینجا شما مراجعه کنی:
http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedhotpursuit2/

مديران تا کار به جاي باريک نکشيده بگين ويرايش کنم
رهام جان اینجا الان جاش نیست که من بخوام دلایلی برای گفته هام بیارم ولی خواهشن دیگه این جمله را زیر پستات ننویس!

آخرین ویرایش:
دوستان ببخشید دخالت میکنم
ولی به نظر من این کار فقط وقت تلف کردنه خب معلوم الان همه میگن ماست وانتد چون فعلا بهترین بازی
بیخود با این پست ها سیع نکنید تجارت پست کنید یا بگید ما تاپیک های مهم رو میزنیم

ببخشید البته ولی به نظر من بهترین نید فور اسپید 1 بود واقعا عالی زیبا بود تو زمان خودش دوشم که دیگه مهشر بود بقیش دیگه بی مزه شد

من چون فکر میکردم فقط به یه گزینه میشه رای داد most wanted رو انتخاب کردم.ولی به نظر من همش قشنگه.بهترینهاش Porsche Unleashed و nfsug و nfsug2 و حالا nfsmw هستن.البته این آخری به خاطر اینکه دو سبک رو باهم قاطی کرده خیلی عالیه چون مسابقه بدون پلیس حال نمیده.
البته یه چیز خیلی باحال که Porsche Unleashed داشت این بود که میتونستی با تلفن با بقیه بازی کنی.این یه قابلیت خیلی عالی بود.من هر شب با رفیقام 3-4 نفری بازی میکردیم.راستی چرا تو سریهای جدیدش این قابلیت رو نمیذارن؟فکر نمیکنم کار سختی باشه.ولی خیلی حال میده اینجوری.بدون نیاز به اینترنت.یادمه فیفا 2000 هم همینطور بود.

رهام جان اخه می دونی بقیش دیگه اون جزابیت رو نداشت تا یک و دو مثلا از نید فور اسپید پورشه به بعد دیگه فرمون تو ماشین ها نبود من عاشق این کنترل بودم ولی دیگه نبود یا مثلا از هات پر سویت به بعد دیگه ماشین پلیس نبود خیلی بیمزه میکنه بازی رو اگر تو در کنار ماشین های مسابقه ای یک بار هم جای پلیس بیای خیلی باحال میشه نمی دونم میفهمی چی میگم

نوشته شده توسط Miesam:
دوستان ببخشید دخالت میکنم
ولی به نظر من این کار فقط وقت تلف کردنه خب معلوم الان همه میگن ماست وانتد چون فعلا بهترین بازی
بیخود با این پست ها سیع نکنید تجارت پست کنید یا بگید ما تاپیک های مهم رو میزنیم

ببخشيدها...واقعا ببخشيد.نميدونستم.....
يكم به من حس برخوردگي دست داد.آيا واقعا شما چنين نظري راجع به اين تاپيك و هدف من دارين؟ يا حتي اگر چنين نظري داري آيا واقعا حتما بايد در ملاء عام به اين قضيه اشاره كني؟ آيا با گفتن اينكه "ما تاپيك هاي مهم رو ميزنيم" حس خاصي رو در من ارضا ميكنه؟ بعدها ميخواهم پز آن را به چه كسي بدهم؟ آيا من به كل فردي رياكار جلوه ميكنم؟ و در آخر اينكه آيا تو با من آشنايي خاصي داري كه چنين نظري راجع به من ميدهي؟
اين آيا و هزار آياي ديگر.اميدوارم كه....
با تشكر...

ممنون
کاملا باهات موافقم و بهت حق می دم
از آقا میثم چیزی به دل نگیر;)
پسر خوبی هست حالا یک پست داد کسی هم توجه نکرد نه اینکه نخونه!!!!!
قطعا اوشون هم نمی خواستند باعث ناراحتی شما بشند;)

وجدانا خودتون قضاوت کنین Nfs چند سال پیش رو با Nfs الان مقایسه کردن کار درستیه ؟
به نظر من اگه بخاهیم هر کدوم رو در زمان خودش در نظر بگیریم بهترین Nfs از میان اونا
Nfs 2 میباشد.
با تشکر از نظر سنجی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or