كاور ماه آوريل مجله ي GI مشخص شد , ACIII

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
ac3cover610.jpg

چند سالي است كه با داستان اتزيو سر و كار داريم و از آن لذت ميبريم ، داستاني كه در زمان رنسانس ايتاليا اتفاق افتاد. اما اين داستان ديگر تمام شد. از وقتي كه ACII عرضه شد تيم با سابقه اي از سازندگان Ubisoft در فكر شماره ي بعدي اين اثر بودند . آنها هدف بزرگي در سر داشتند و تقريبا همه چيز را از نوع ساختند و اين كار سه سال به طول كشيد.
بازي كه ساخته شد Assassin's Creed III است . اين بار داستان در نيمه ي قرن 18 اتفاق ميفتد ، جنگي كه بين تمپلار ها و قاتلين هنوز ادامه دارد و در دنياي تازه كشف شده آمريكا اتفاق ميفتد و مهمترين موضوع اين است كه ما شاهد انقلاب آمريكا هستيم. Game informer تمام چيزهايي كه شما لازم داريد از داستان تا قهرمان جديد را در 13 صفحه به طور كامل شرح ميدهد.
چند عدد عكس كاور هم منتشر شده تا شما كمكي به ذهن شما براي حدس اين قهرمان باشد.

اين عكس كاور پشت و روي شماره ي بعدي مجله است:

البته نسخه ي ويژه ي مجله نيز با عكس خاصي پوشيده شده كه ديدن آن خالي از لطف نيست.

انقلاب آمریکا ...
هر چیزی امکان پذیره!
شاید این زمان و مکان بتونه در تازه ای رو به سوی AC مملو از تکرار های
بی پایان باز کنه .
شاید سازندگانش بتونند جوی که به تازگی در این بازی حاکم شده رو از بین
ببرند و تجربه ای جدید رو برای طرفداران رقم بزنند.

چون متفاوت از اون دو تا هست به شدت مشتاقم

چون این یکی از بهترنین بازی های Ubisoft هست نمیزاره به گند کشیده شه ولی بین این همه اسلحه این میخواد با شمریشیرش بجنگه جالبه
**==**==

اگر دقت کنید میبینید که لباسش از پشت بیشتر شبیه به کت بلند هستش که بیشتر شبیه فرماندها جلوه میده
البته باید صبر کرد...

من هر بار قبل بازی کردن هر نسخه میام میگم به بازی آب بستن بعد که میرم بازی میکنم تو دلم صد بار میگم غلط کردم !:d
رو این سری بیشتر از 800 نفر آدم و چندین استودیو اونم تو نقاط مختلف دنیا دارن کار میکنن که انصافا بی انصافیه که بگیم دارن کشکی این سری رو میسازن !

من هر بار قبل بازی کردن هر نسخه میام میگم به بازی آب بستن بعد که میرم بازی میکنم تو دلم صد بار میگم غلط کردم !:d
از قدیم گفتن حرف راستو از بچه بشنو :دی !
احسنت بر تو ... :)

بابا خیلی سادست.

یکنفر با لباس Assassinها اینجا می‌تواند پنهان شود.
Constantinople%281878%29-types_to_edge2.png

اما اینجا نمی‌تواند پنهان شود.

british-grenadier.jpg
چرا دیگه می تونه ! این ساختمون سمت راستی که فقط دیوارش معلومه روی پشت بومش طرف وایساده :دی اینم پنهان شدنه دیگه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or