كاور ماه آوريل مجله ي GI مشخص شد , ACIII

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
ac3cover610.jpg

چند سالي است كه با داستان اتزيو سر و كار داريم و از آن لذت ميبريم ، داستاني كه در زمان رنسانس ايتاليا اتفاق افتاد. اما اين داستان ديگر تمام شد. از وقتي كه ACII عرضه شد تيم با سابقه اي از سازندگان Ubisoft در فكر شماره ي بعدي اين اثر بودند . آنها هدف بزرگي در سر داشتند و تقريبا همه چيز را از نوع ساختند و اين كار سه سال به طول كشيد.
بازي كه ساخته شد Assassin's Creed III است . اين بار داستان در نيمه ي قرن 18 اتفاق ميفتد ، جنگي كه بين تمپلار ها و قاتلين هنوز ادامه دارد و در دنياي تازه كشف شده آمريكا اتفاق ميفتد و مهمترين موضوع اين است كه ما شاهد انقلاب آمريكا هستيم. Game informer تمام چيزهايي كه شما لازم داريد از داستان تا قهرمان جديد را در 13 صفحه به طور كامل شرح ميدهد.
چند عدد عكس كاور هم منتشر شده تا شما كمكي به ذهن شما براي حدس اين قهرمان باشد.

اين عكس كاور پشت و روي شماره ي بعدي مجله است:

البته نسخه ي ويژه ي مجله نيز با عكس خاصي پوشيده شده كه ديدن آن خالي از لطف نيست.

لباسش خیلی عالیه ترکیبی از یونیفرم نظامی آمریکا با لباس سرخپوستی !
فقط الان مشکلم با تیر کمون هست خودم بشخصه عاشق کار با تیر کمونم ولی بازی کابویی نیست که مثل Gun و ... حال بده ، assassin ها به سرعت کشتن معروفن بعد وسط میدان تیر کمون بکشی ! :دی

کارکتر به این باحالی!! امیدوارم مثله اتزیو انقدر کشش ندن که از محبوبیت بیوفته.( اکثریت رو میگم.اون هایی که دوست دارن احترامشون سر جاش)

این GI هم خوره AC هستا کلا یک شماره بهش اختصاص نده روزش روز نمیشه :d
پ.ن:شخصیت به این خفنی ساختن ایراد به چی میگیرید؟اوج خشونت و وحشی گری توش موج میزنه :x با اون تبر تام هاوک فوق العاده میشه از الان سلاح محبوب من شده تو بازی :d

من با اين عكس ها كه بسيار هايپ شدم ، يه سرخ پوست ، با Tomahawk پرت ميكني تو پيشوني يارو ، ولوو ميشه ...
با تيركمون پَري تير ميزني جيگرت حال مياد...
از اتزيو بچه مايه دار سوسول كه بهتره والله

این تیغه ی تبرش خیلی باحاله! شبیه آرم اساسین هاست :d
راستی روی کاور ، اون دستی که تبر به دست گرفته Hidden Blade تا حدودی خود نمایی میکند :d

کلا مثله اینکه یه جَوه انتی AC تو انجمن حاکم ِ

هرچی میاد هر چند قشنگ یه مشکلی از توش میتراشن بابا بخدا این لباسای کاراکتر های اصلی یجور نماده تو AC II چندین اسسین وجود داشت که فقط اتزیو لباس این کلاه داره این شکلی داشت

بابا ول کنید توروخدا ابکش شد از بس ترول کردین این بازی رو

راستی روی کاور ، اون دستی که تبر به دست گرفته Hidden Blade تا حدودی خود نمایی میکند :d

برای اینکه ارم اسسینه ! یه پَر هم به تبر اویزونه که فکر کنم مربوط به همین قضییه اقاب و شاهین و ایناست:d

هر چند داره ميشه شوتر سوم شخص (:d) ولي فك كنم از نسخه 2 بيشتر خوشم بياد ازش! يعني اميدوارم!
خدا كنه كمي هم به آسون بودن بيش از حد نسخه دوم اهميت بدن!

کلا مثله اینکه یه جَوه انتی AC تو انجمن حاکم ِ

هرچی میاد هر چند قشنگ یه مشکلی از توش میتراشن بابا بخدا این لباسای کاراکتر های اصلی یجور نماده تو AC II چندین اسسین وجود داشت که فقط اتزیو لباس این کلاه داره این شکلی داشت

بابا ول کنید توروخدا ابکش شد از بس ترول کردین این بازی رو

برای اینکه ارم اسسینه ! یه پَر هم به تبر اویزونه که فکر کنم مربوط به همین قضییه اقاب و شاهین و ایناست:d
اون که بله! نصف نشانه ی اساسین ها لباسشون ، نصف دیگشونم خنجرشون :d
این رو برای این گفتم که خود و چند تن دیگر از دوستان اول کار خنجر رو ندیدیم! آخه معمولا تو عکس هایی که از بازی میاد خنجر کاملا مشخصه، ولی اینجا خیلی مخفیش کردن :d اون جمله هم برای اینکه بالاخره دیدمش و خوشحالی خودم رو اعلام کردم بود :d

منم احتمال میدم از این بیشتر اتزیو خوشم بیاد! البته هنوز معلوم نیست چیزی :d ولی در کل فکر نکنم به پای الطایر و AC I برسه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or