این جایی که شما اینو ازش کپی کردی کاملا قابل اطمینان هست . کیفیت خدماتش هم ثابت شدس .!!!!!
چثدر راحت میگی همون3000میمونه.خب اگه اینجوری بشه واقعا مردم بذید یه کاری کنن واقعا سادگی و... تاچه حد کدوم مردمی تو دنیا همچین چیزی رو قبول میکنن...ایران همش عرب هارو مسخره میکنن اونا100رژیم عوض کردن ولی ایرونی ها حتی اسون ترین کار که حمایت نکردن از گرونی رو هم نمیتونن بکننربطی به توافقات نداره که ! وقتی کسری بودجه دارن نمیتونن دلار رو بیارن پایین که ! امسال(منظور 93 هست)هم 100% دلار همون 3000 میمونه!
عزیز من کاریه که شده! نمیخوام سیاسیش کنم و بگم تقصیر آقای x بوده اما بلاخره آدم منطقی باید شرایط رو قبول کنه! وگرنه میتونی به خودت دروغ بگی که دلار 2 ماه دیگه میشه 700 تومنچثدر راحت میگی همون3000میمونه.خب اگه اینجوری بشه واقعا مردم بذید یه کاری کنن واقعا سادگی و... تاچه حد کدوم مردمی تو دنیا همچین چیزی رو قبول میکنن...ایران همش عرب هارو مسخره میکنن اونا100رژیم عوض کردن ولی ایرونی ها حتی اسون ترین کار که حمایت نکردن از گرونی رو هم نمیتونن بکنن
خب نمیشه انقد راحت قبولش کرد خیلی وحشتناکه مردم باید یه کاری کنن حالا جرات اعتراض ندارن خب تا جای که میتونن چیزی نخرن فقط چیزای که خیلی ضروری..من خودم فروشگاه مواد غذایی دارم ولی حاضرم چند ماه بی مشتری باشم وکسی چیزی ام نخره ولی این گرونی و بدبختی تموم بشه...البته الان برا این کار یه کم دیره باید همون اول که قیمت ها بالا میرفت بجای صف کشیدن.برا دلار.برنج و..اینا چیزی نمیخریدن...ولی الان این کار شاید باعث بشه یه کم قیمت ها پایین بیادعزیز من کاریه که شده! نمیخوام سیاسیش کنم و بگم تقصیر آقای x بوده اما بلاخره آدم منطقی باید شرایط رو قبول کنه! وگرنه میتونی به خودت دروغ بگی که دلار 2 ماه دیگه میشه 700 تومن
از دست بعضی دوستان راحت شدیم حالا شما شروع کردی ؟:dقیمت امروز 3300 تهران
ربطی به توافقات نداره که ! وقتی کسری بودجه دارن نمیتونن دلار رو بیارن پایین که ! امسال(منظور 93 هست)هم 100% دلار همون 3000 میمونه!