قیمت Xbox One و Xbox One X ( پست اول تاپیک حتما خوانده شود 93/01/16 )

توجه دوستان به هیچ عنوان مدارک برای کسی نفرستید کلاهبرداری میکنن با مدارک شما بعدشم پای شما گیر ماجرای کلاهبرداری میشه
به نظر من یا صبر کنید تا قیمت ها مناسب تر بشه یا برید بدون هیچ مدرکی کنسول بخرید

مدرک واسه کسی بفرستی فاتحه ی خودتو خوندی

قضیه چیه یه عده برای فروش کنسول کپی کارت ملی و شناسنامه و قبض میخوان:|مگه میخوان خونه بفروشن؟
توجه دوستان به هیچ عنوان مدارک برای کسی نفرستید کلاهبرداری میکنن با مدارک شما بعدشم پای شما گیر ماجرای کلاهبرداری میشه
به نظر من یا صبر کنید تا قیمت ها مناسب تر بشه یا برید بدون هیچ مدرکی کنسول بخرید

مدرک واسه کسی بفرستی فاتحه ی خودتو خوندی

سالهای قبل یادمه که تو مناطق قشم و بندر برگ سبز میدادن . برگ سبز چی بود حالا ؟ برگه ای بود که به هر شخص برای وارد کردن اجناس میدادن که بواسطه اون هرجنسی رو برای خودت میتونستی وارد کنی و گمرکی خیلی کمی نسبت به حالت عادی با داشتن برگ سبز پرداخت میکردن.

اون موقع هم برای گرفتن برگ سبز باید شناسنامه میبردی ولی فقط در طول سال یکبار میدادن به هر شخص.

احتمالا هم الان همین جریان هست و میخوان با مدارک شما برگ سبز بگیرن و کالا وارد کنند. البته اگر هنوز همچین سیستمی باشه

دوستان بودجه 93 کشور روز یکشنبه میره به مجلس , منتظر باشید تا ببینیم قیمت دلار تو بودجه 93 چقدر در نظر گرفته شده ,

اگر 2477 تومن سال 92 رو مجددا داده باشن یعنی توافق 5+1 کشک و الباقی ماجرای داستان دلار

آخرین ویرایش:
فک نکنم او قضیه برگ سبز باشه به هرحال پیشنهاد میکنم به هیچ وجه مدرک دستشون ندید اتفاقا بعضی از این اقایون هم من میشناسن این کار نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or