قیمت Xbox One و Xbox One X ( پست اول تاپیک حتما خوانده شود 93/01/16 )

قیمت یکی از فروشندگان اینترنتی:

Xbox One 500GB with Kinect : 2,750,000

Xbox One 500GB with Kinect Fifa14 Bundle (Day One Edition): 2,850,000

Xbox Games : 280,000

نسخه قیقا day one هست ، نکته جالب این که مشکل درایو هم اکثرا توی day one ها هست :d

دلتون رو خوش نکنید و منتظر دلار 2500 نباشید .

اون زمان که دلار بانکی 900 تومن بود , قیمت بازار آزاد بین 1400 تا 1600 میچرخید ولی 1400 عمومیت داشت. یعنی تفاوت دلار بانکی و دلار آزاد 500 تومن بود.

الان دلار بانکی قیمتش 2470 تومن هست و لار بازار آزاد بین 3000 تا 3100 میچرخه , یعنی تفاوت قیمت بازم همون 500 تومن هست .

و از همه مهمتر بودجه کشور با نرخ دلار 2477 تومن بسته شده , این مفهموش چیه ؟ یعنی حتی اگر همه چیز گل و بلبل بشه بازهم قیمت دلار بانکی کاهش پیدا نمیکنه , چرا ؟

چون بودجه قیمت 2477 رو تعیین کرده و باید بانک مرکزی 2477 تومن از فروش هر دلار دریافت کنه , حالا اگر قرار باشه دلار زیر این قیمت فروخته بشه و وارد بازار بشه اونو قت چه اتفاقی میوفته ؟ خیلی واضحه کسری بودجه به وجود میاد

چند وقت پیش هم که همه دیدن و میدونن رییس کل بانک مرکزی همین حرف رو زد و گفت دلار نباید زیر 3000 تومن بیاد که همه کلی انتقاد کردند گفتن حالا که دلار داره میاد پایین این چه حرفی بود که زدی

باید منتظر سال بعد و بودجه سال 93 باشیم مگر اونجا نرخ دلار در بودجه تغییر کنه

- - -ویرایش - - -

چه فایده که وقتی بیاره یه سری میرن با همین قیمت میخرند
اگر پول بلوکه شده برگرده.کسری بودجه ای نمی مونه دلار بیاد پایین.

اگر پول بلوکه شده برگرده.کسری بودجه ای نمی مونه دلار بیاد پایین.

حرفایه دوسنمون بیشتر شبیه به حرفهایی هست که تو توپخونه از لسانه فروشنده هایه محترم به گوش میرسه

البته همش هم توجیح هست که به مشتری بقبولونن که قیمتها پایین نمیاد

نمیشه ازشون خورده گرفت چون باید به نفع و سوده خودشون فکر کنن

ما هم باید حواسمون به جیبه خودمون باشه و با حساب کتاب ومنطق خرید کنیم.

الان که قیمتهل لاکی بالاس و کنسولها هم مشکلدار از آب در اومدن تک و توک از همه مهمتر بازیه خاص و شاخی هم

نیومده که براش بخوای ریسکها رو بپذیری چه عحله ای داریم؟

پیشتهاد میکنم صبر کنید، یه کم بازار که آروم شد دوست داشتید خرید کنید

موفق باشید

سلام دوستان عزیز امروز توپخونه بودم یک مغازه دیدم که 3 تا داشت با forza5 دستگاها باز شده بود علت پرسیدم فروشنده گفت چک کردیم که مشکلی نداشته باشه..! و قیمت هم 3.500.000

سلام دوستان عزیز امروز توپخونه بودم یک مغازه دیدم که 3 تا داشت با forza5 دستگاها باز شده بود علت پرسیدم فروشنده گفت چک کردیم که مشکلی نداشته باشه..! و قیمت هم 3.500.000
خیلی خوبه!
100 دلار از پی اس 4 گرون تره، اما تو ایران تقریبا هم قیمتند!
آدمای جالبی هستند خدایی :دی

:))

بیچاره چقدر به فکر مشتریها بوده که جلو جلو باز کرده تست کرده قیمتشم که خدايش مفت گفته=))

دوستان طی بررسی هایی که بنده داشتم به این موضوع دست پیدا کردم که فروشنده ای مثل دی سی خودشون دوست دارن قیمت هاشون رو پایین نگه دارند اما به دلیلی نمی تونن پایین بکشن و میگن 2 و 3 ماه دیگه و از طرفی شخص رو از خرید منصرف می کنن شاید گرونی اصلی ماله اون قاچاقچی باشه و قیمت دستگاهاشو این گونه زده و یکی از دوستان هم در این تاپیک گفت قیمت های پلی استیشن 4 با ایکس باکس وان هم رده هستن!
پس خیلی راحت معلومه طرف قاچاقچی این قیمت ها رو زده ! و فروشنده بنده خدا تقصیری نداره البته تو افزایش قیمت هم یکم نقش دارند!

دلار تا بعد از عید به احتمال زیاد به زیر 2000 تومن هم خواهد آمد! برای خرید کنسول عجله نکنید!
اجازه بدید کنسول های جدید و بدون عیبشون رو معرفی کنند و اونا رو بخرید!

فکر کنم هزار نفر گفتند که صبر کنید...

دوستان عجله نکنید من بازار موبایل هستم گوشی Galaxy S4 که اومد 3 میلیون بود فرداش شد 2.700 هفته بعد 2.100 الان هم که 1.600 با گریه فروش میره. فقط توپ خونه نیست هر کس هر جور از دستش بر میاد فرو میکنه... تازه دلار هم که داره میاد پایین

در این موارد صبر بهترین کاره که نتیجه شیرینی داره (تازه هک هم که نشده)

فروشنده ای(گانی):d که تو این تاپیک هستید و دوست ندارید قیمت بیاد پایین باید بگم من و امثال من همین الان نقد پول خریدن این دستگاه رو داریم اما تا قیمت پایین نیاد و واقعی نشه نمیخریم!

میگی قیمت پایین نمیاد؟اوکی ما هم کوتاه نمیایم.دستگاهاتو نگه دار سره دستت باد کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or