farvaha_boy
کاربر سایت
!!!!!!
خدا خيرش نده كنسولو با دلار 5400 تومن حساب كرده بازياشو با دلار 5800 تومن بازيارو داره گرونتر ميده
خدا خيرش نده
Sent from my iPhone using Tapatalk
!!!!!!
با قیمت 1800 بیاره ایران و نگیری ؟یه بابایی قراره هفته ی بعد بیاره به قیمت 1800 نمی دونم بگیرم، نگیرم، چیکار کنم والله خیلی زوره سر چهار تا بازی یه میلیون بخوای پول خرج کنی، فعلا با پی سی بازی می کنم تا کنسول هک بشه
یه بابایی قراره هفته ی بعد بیاره به قیمت 1800 نمی دونم بگیرم، نگیرم، چیکار کنم والله خیلی زوره سر چهار تا بازی یه میلیون بخوای پول خرج کنی، فعلا با پی سی بازی می کنم تا کنسول هک بشه
خاک بر سرم!نگرفتی؟یه بابایی قراره هفته ی بعد بیاره به قیمت 1800 نمی دونم بگیرم، نگیرم، چیکار کنم والله خیلی زوره سر چهار تا بازی یه میلیون بخوای پول خرج کنی، فعلا با پی سی بازی می کنم تا کنسول هک بشه
یه بابایی قراره هفته ی بعد بیاره به قیمت 1800 نمی دونم بگیرم، نگیرم، چیکار کنم والله خیلی زوره سر چهار تا بازی یه میلیون بخوای پول خرج کنی، فعلا با پی سی بازی می کنم تا کنسول هک بشه
هفته ی بعدخاک بر سرم!نگرفتی؟
از مرز ارزون میاد برای همین لازم نیست پول الکی بدید، اگه می خواید مستقیم بخرید برید از جلفا بخرید
هفته ی بعد
والا پول خود کنسول رو می تونم یه جوری جور کنم تا اون موقع اما نمی تونم بازی بخرم
منم یه جورایی شک به دلم افتاده که یه کاسه ای زیر نیم کاسه است پنج شنبه مشخص میشهیه جورایی البته قیمت 1800 شبیه شوخی هست
خیلی وقته کنسل شدهاسی نکنه خالی بستی برا ما که برادرت پیش خرید کرده؟
به احتمال زیاد هکی بشه که بشه روی هارد نصب کرد و اجرا کردیه چیزی که من باهاش خیلی مشکل دارم اینه که بازی ها قرتر شده بر روی دیسک های بلور ای وارد بازار بشه میدونید یعنی چی یعنی اینکه اگه بر فرض مثال کپی خور هم بشه هر دیسک خام در حدود 30 تا 40 هزار تومن قیمت داره
By Tapatalk